• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Eylül-Ekim Ayı Transfer Olacaklar

Progestan kullanıyorum kuzum o yapıyor galiba 😁
Aynen transfer günü yazılan reçeyi aktarayım bak
Coraspin
Estrofem
Folbiol ( ama ben folidoce kullanıyorum)
Proluton depot ( 3 günde 1)
Progestan fitil
Deltacortil
Canım folidoce nasıl alıyorsun

Kaçıncı denemeniz ?

Kaçıncı gün embriyosu transfer olacaksınız ?

Nelere dikkat ediyorsunuz ?

🌺🌺🌺Listeye eklememi isteyen olursa bu mesajı alıntılayıp transfer zamanını+yaşını ve kaçıncı denemesi olduğunu yazabilir. Ona göre tabloya ekleme yaparım. Hepimizin pozitif haberler aldığı ve evlatlarımızı sağ salim kucağımıza aldığı bir topik olması dileğiyle 🥰🥰🐣🐣:nazar::nazar::nazar:

Anne AdıYaşıDeneme SayısıTransfer TarihiSonuç
@Ssevincli31 Yaş2. Deneme30 Ağustos (Çift Embriyo)Pozitif:anneadayı:
@Elifff6033 Yaş1. Deneme31 AğustosPozitif :anneadayı:
@Sinemsnm33 Yaş2. Deneme1 EylülPozitif:anneadayı:
@Nefes085836 Yaş1. Deneme1 Eylül (Çift Embriyo )Pozitif:anneadayı:
@KelebekkB28 Yaş1. Deneme1 EylülPozitif :anneadayı:
@Nureella30 Yaş1. Deneme2 EylülPozitif:anneadayı:
@Prenseshayali36 Yaş4. Deneme2 EylülPozitif :anneadayı:
@GCnsu28 Yaş1. Deneme2 EylülPozitif:anneadayı:
@iklime_0635 Yaş3. Deneme3 Eylül (Çift Embriyo)Pozitif:anneadayı:
@Bulutumsu726 Yaş1. Deneme3 Eylül (5. Gün Çift Embriyo)💔
@Lady Isabella38 Yaş3. Deneme4 Eylül ( 3 Embriyo)💔
@ddmv35 Yaş1. Deneme6 Eylül (Çift Embriyo)💔
@naybukece32 Yaş5. Deneme7 Eylül (3. Gün)Pozitif:anneadayı:
@Sohrab32 Yaş2. Deneme8 Eylül (5. Gün Çift embriyo)Pozitif:anneadayı:
@Sunus25 Yaş1. Deneme8 Eylül
@Hurremmsultann25 Yaş2. DenemeEylül (5. Gün)Pozitif:anneadayı:
@fartug30 Yaş1.DenemeEylülPozitif
:anneadayı:
@Brarmn113. DenemeEylül
@mertugce3532 Yaş4. Deneme13 Eylül (4. Gün)💔
@nurt5637321 Yaş1. Deneme14 Eylül(5.Gün Çift Embriyo)Pozitif:anneadayı:
@birrgaripp27 Yaş1. Deneme15 Eylül (Çift Embriyo)Pozitif:anneadayı:
@akrepprof43 Yaş1. DenemeEylül
@ozlemgundogdu39 Yaş5. Deneme20 EylülPozitif:anneadayı:
@rabiasel30 Yaş1. Deneme24 Eylül (5. Gün)💔
@Zehramss38 Yaş4. Deneme24 Eylül (3. Gün)💔
@waitingsirr23 Yaş1. Deneme25 Eylül (5. Gün)
tupaaaaa tupaaaaa 32 Yaş2. Deneme27 EylülPozitif:anneadayı:
@venusvenus8833 Yaş1. Deneme27 Eylül (5. Gün)💔
@Sandra8635 Yaş1. Deneme28 Eylül (5.Gün)💔
@MasaL-2827 Yaş3. Deneme30 EylülPozitif:anneadayı:
@halleyyy36 Yaş2. Deneme1 Ekim (Çift Embriyo)💔
@Videsupra31 Yaş2. Deneme1 EkimPozitif:anneadayı:
@melyes34 Yaş1. Deneme2 Ekim
S snow1132 29 Yaş1. Deneme4 Ekim (3. Gün)
@Sevgiali31 Yaş3. Deneme4 Ekim (5. Gün)
@mlshope28 Yaş4. Deneme6 Ekim (5. Gün Çift)
kalkyerineyat kalkyerineyat 38 Yaş2. Deneme7 Ekim (5. Gün)
@Niloya44424 Yaş1. Deneme7 Ekim (3. Gün)
@agustos7233 Yaş2. Deneme8 Ekim (5. Gün)
@cisem2434 Yaş3. Deneme9 Ekim (5. Gün)
@Cilekkokusuu28 Yaş3. Deneme12 Ekim (Çift Embriyo)
Catlak-kurabiye Catlak-kurabiye 30 Yaş1. Deneme14 Ekim
@orkide61126 Yaş2. Deneme19 Ekim
@Burcu261429 Yaş1. DenemeEkim
@derya252626 Yaş1. DenemeEkim
@Dxtr29 Yaş1. DenemeEkim (5. Gün)
S seta_90 30 Yaş2. DenemeEkim
@Tureed33 Yaş1. Deneme21 Ekim
@Ilaymilya30 Yaş7. DenemeEkim
@Mucizelereinanin5529 Yaş3. DenemeEkim
@Forgotpink29 Yaş1. Deneme22 Ekim (5. Gün)
@Esen63 2733 Yaş3. DenemeEkim
@altnekn31 Yaş1. DenemeEkim
VuslatimLee VuslatimLee 35 Yaş1. DenemeEkim
Canimm bnide eklermisinn 😍

Evet ona dikkat ediorum ama ne bileyim canım ya opudan sonra da kullandigimzda fitil geliodu bu önemli die okudum ondan kendimizi üzecek bişe buluoz 😂😂
Aynen canım aslında rahat olmak lazım ya. Çünkü dikkat ettikçe daha çok geriliyor insan 🤭
Koyuorum bı kaç gündür oturmuorum valla 😂😂 ama actinmi hiç konserve yada normal soğanlı pişmiş yemek direk isittinmi kuzum
Ben dondurucuya atmıştım kuzum çıkarıp ısıtıp yiyorum. Konserve yaparsan da yine aynı şekilde hatta kaynasın ne olur ne olmaz. Korkarım ben konserveden 🤣

4ay önce 9 haftalık bebeğime kürtaj olduktan sonra Dr demişti ilk hamileligimde 16 haftalik suyumun bosalmasiyla kaybetmiştim oda ondan miş.İlk gebeliğim 2010 ikincisi 2021 arada kocaman 11 sene ve yeni bilinen bir skntı 😞
Ah 😪😪 inşallah bu gebeliğin sıkıntısız geçer çok rahat olursun 🙏🏼🙏🏼

Merhaba, dondurulmuslarin genetige gonderilmesinden bahsetmissiniz embriyolar dondurulmadan once gonderilmiyor mu genetige? Ben oyle biliyorum yani. Dondurulmus vaziyetteki embriyoya nasil genetik test yapilacak ki?
Benim dondurulmus embriyolarim teste gitti. Pek tercih edilen bir islem degil cunku cozup dondururken kayip olabiliyormus. benim 9tane 5.gun embriyom cozuldu, 7tanesine inceleme yapilabildi, 4u temiz cekti.

Bu arada eğilip yerden bişey almak zararlı mı. Ağır olmayan şeyler 🤔🧐
tenor.gif
Yok canım abartma o kadar :) ben temizlik bile yaptım hafif çaplı. Çiçeklerimi suluyorum. Doktorum 3 hareket dedi. Kaldırmak- itmek ve çekmek…. Hepsinde altın kural bu yaptığın hareketlerin ağır şeylerle olması zararlı. Yani ağır kaldırmak (mesela 3 yaşındaki yeğen) ama tencere tava değil. Yemek masası koltuk itip çekmek. Bunu haricinde hareket iyidir dedi. Dün 13000 adımla kapattım ufaklığın peşinde koşarken. Benimki tutunuyorsa sürekli gezmek isteyecek galiba annesi kılıklı 😂

Merhaba, dondurulmuslarin genetige gonderilmesinden bahsetmissiniz embriyolar dondurulmadan once gonderilmiyor mu genetige? Ben oyle biliyorum yani. Dondurulmus vaziyetteki embriyoya nasil genetik test yapilacak ki?
Merhabalar opu yapıldıktan sonra tabi ki dondurulmadan embriyo dan biyopsi alınıp gönderebiliyor..
Benim kalan iki tane dondurulmuş embriyoyu doktor genetiğe gönderelim dedi.çözdürüp parça alınacaktı tekrar dondurulcaktı.transfer zamanı tekrar çözdürülecekti.bende bunu kabul etmedim iki kez çözülmüş olacaktı..
Bazı doktor ve embriyologlar olabileceğini bazı doktorlar olmayacağını söylüyorlar..

Merhabalar opu yapıldıktan sonra tabi ki dondurulmadan embriyo dan biyopsi alınıp gönderebiliyor..
Benim kalan iki tane dondurulmuş embriyoyu doktor genetiğe gönderelim dedi.çözdürüp parça alınacaktı tekrar dondurulcaktı.transfer zamanı tekrar çözdürülecekti.bende bunu kabul etmedim iki kez çözülmüş olacaktı..
Bazı doktor ve embriyologlar olabileceğini bazı doktorlar olmayacağını söylüyorlar..
Benim doktorum ve embriyolojinin başındaki embriyolog da mantıksız,embriyo çok zarar görür diyor. Bence doğru karar vermişsiniz dokundurtmamakla.

Yok canım abartma o kadar :) ben temizlik bile yaptım hafif çaplı. Çiçeklerimi suluyorum. Doktorum 3 hareket dedi. Kaldırmak- itmek ve çekmek…. Hepsinde altın kural bu yaptığın hareketlerin ağır şeylerle olması zararlı. Yani ağır kaldırmak (mesela 3 yaşındaki yeğen) ama tencere tava değil. Yemek masası koltuk itip çekmek. Bunu haricinde hareket iyidir dedi. Dün 13000 adımla kapattım ufaklığın peşinde koşarken. Benimki tutunuyorsa sürekli gezmek isteyecek galiba annesi kılıklı 😂
Ayy canım çok sağol ya içimi rahatlattın 😍 ee tabi isteyecek hatta en çok 3 yaşındaki minikle koşturmak isteyecek😍 annemi çok yordun gel bakalım az da sen benim peşimden koş diyecek 😍😍

Ayy canım çok sağol ya içimi rahatlattın 😍 ee tabi isteyecek hatta en çok 3 yaşındaki minikle koşturmak isteyecek😍 annemi çok yordun gel bakalım az da sen benim peşimden koş diyecek 😍😍
Ya biz ne yaşasak bu mini canavarla yaşıyoruz 😂 geçen transferimde 12. gün testim 47 çıkmıştı. Sonraki 94. İkiye katlasa da düşük buldu doktorum. Kesti ilaçlarımı. Kimyasal dedi. Bizimki o zaman 1,5 yaşında falandı. Onlarda kalmıştım o süre boyunca. İş yapma hem ufaklık özlüyo seni falan diye ısrarcı oldular. Neyse doktor kimyasal diyince ben 14 gün boyunca kucağıma alamadığım minik adamımı kucağıma aldım nasılsa bebek yok diye. 14 günün acısını çıkardık. Eve döndüm. Düşüş testini görmek içşn bi test verdim 400 yani düşmemiş katlamaya devam etmiş 😂 sonra kese, bebek. Tüm bunlar olurken progesteron bile kullanmıyorum. Doktor dış gebelikten endişelendi keseye kadar. Sonra hayırlı olsun, yine de dikkat edelim bu rakamların düşüklüğünden emin değilim vs dedi. Çok kızdım o zaman doktoruma. Olumsuz adam falan dedim 😂 buradaki kadın doğumcum şöyle dedi “tüm hamilelerime şunu söylerim. Tüp bebek veya normal yolla hamilelik farketmez. 11 haftayı geçene kadar bebek senin değildir. Her şeye hazırlıklı olmak zorundasın. Ne kendini çok kaptır ne de endişeyle yaşa” Aha dedim, bu da olumsuzlar ülkesinden geliyor 😂 Neyse 6+3 te kalp atışı da gördük. 100-180 aralığında 118 di kalp atımı. Biraz alt sınıra yakın yani. Orda biraz şüphelendim. Tüm bunlar olurken eşim malesef görevi nedeniyle karantina altındaydı. Hepsini tek başıma yaptım. Transfere en iyi dostum geldi benimle. Hatta baba hanesine ismini yazdırcaz diye dalga geçerdik. (İkimizin de ismi aynı bu arada) (anne: x Baba:x) 😂 kalp atışıyla rahatladım ama 2 hafta sonraki kontrolde malesef kalp atımı yoktu. 8. haftada durmuştu. Kürtajla alamadılar (transfere kadar olmayan bir kitle oluşmuş doğum kanalına ilerlemiş güya, o da başka bi hikaye. Öyle olmadığı kürtajda zorldıkları ortaya çıktı) evde ilaçla düşürdüm. Mini doğum diyorlar, korkunç bir 48 saatti. Kısacası yaşayacağı varsa yaşıyor canım. Niz maksimum dikkat edicez ama hayatını hareketlerine odaklayıp çekilmez kılma. Stresini, endişeni bebek de hissedermiş. Bu transfer sonrası da abim yengem ve ufaklık hep beraber bizim yaşdığımız şehre döndük. Bu defa onlar geldiler yani. İlk günden beri birlikteyiz. O yüzden şimdi kucaklamadan maksimum kuduruyorum minik adamımla. Yatıp yuvarlanıyoruz. Sarılıyoruz. Plajda kum oynuyoruz.Tüm bunlar için eğilmek de gerekiyor. Bence en büyük düşmanımız stres ve endişe. Giyin çık yürü.Hafif çaplı iş yap. Kendini o kadar kısıtlama. Ben mesela sabahları köpeğimizi çıkarıyorum. E kakasını kim alcak. Eğilip alıyorum.

Isterim tabii ki canım bilgilerin nasıldı senin 🤗 🥰
32 yaş (4 gün sonra 33 olcam.ama hala kabul edemiyorum😬) 13 yıllık evliyim 2 tane normal gebelik biri ölü doğum biri kalbi durdu.
5.denemem Elhamdülillah pozitif ☘️💚☺️☺️

Back
X