• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Eylül-Ekim Ayı Transfer Olacaklar

İnşallah canım , birde ben o sefer erken gitmiştim kese göreyim diye , sonra sorun olunca 10 gün içinde 5 kere doktora gittik Resmen 2 ayrı doktora.O yüzden bu sefer eğer pozitif olursa inşallah Herhangi bir kanama vs . Olmadığı sürece hem kese hem kalp atışını birlikte görmek için bir süre bekleyip öyle gideceğim .
ya evet bende oyle dusunuyorum gec gidicem ya valla basarabilirsem durtumu durdurabilirsem tabi insalllah gec gidicem bi ogreneyimde tamam tuttu kalbide atiyor fala diye ben ozman komple rahata takicam biliyorum kendimide iste su surecc yaa gecen sefer sabah kalkiyordum aa ben hamileyim diyodum ne guzel bi duyguydu be o 1 hafta surdh ama olsun bin sukur hic yasayamayadabilirdim hayatim boyunca 😊

ya evet bende oyle dusunuyorum gec gidicem ya valla basarabilirsem durtumu durdurabilirsem tabi insalllah gec gidicem bi ogreneyimde tamam tuttu kalbide atiyor fala diye ben ozman komple rahata takicam biliyorum kendimide iste su surecc yaa gecen sefer sabah kalkiyordum aa ben hamileyim diyodum ne guzel bi duyguydu be o 1 hafta surdh ama olsun bin sukur hic yasayamayadabilirdim hayatim boyunca 😊
Olacak inşallah canım.Ben totem yaptım valla, Transfer gününden tam 1 ay sonra doktora gideceğim pozitifse eğer .Yani 11 12 Kasım gibi giderim diyorum.Delimiyim neyim bende , belki de negatif ben kendi kendime hayal kuruyorum 🤗

Hadi ya ben o günü de saymıştım🤭🤭
Canim sende mi test yapion yoksa ya bende ne bileyim test yapmaya cesaret edemem sanırım😂😂 bide kizlar transfer günü tekrar kan testi bakiliomu muayene zamanı verdiğimiz gbi yanıma bişe goruyyimi ne giycem ben karnımı akmasın düğünümde bukadr heycanlanmadim🤣🤣

Canim sende mi test yapion yoksa ya bende ne bileyim test yapmaya cesaret edemem sanırım😂😂 bide kizlar transfer günü tekrar kan testi bakiliomu muayene zamanı verdiğimiz gbi yanıma bişe goruyyimi ne giycem ben karnımı akmasın düğünümde bukadr heycanlanmadim🤣🤣
Yok kuzum Tranfer günü kan testi yapılmıyor.Hiç birşey götürmene gerek yok bence 🤗

Sağol canım. Evet Aygül Hoca yok transfer öncesi istemediler
Ayyy ne sevindim habere..😍 bahceci mi memorial mi demiştiniz en son orda yazmıştım sana cnm...Aygul hocam 1 tane 🥰🥰 cok ama cok sevindim rabbim sagliklq kucağına almayı nasip etsin🙏🙏 ben de onda devam ediyorum

Ayyy ne sevindim habere..😍 bahceci mi memorial mi demiştiniz en son orda yazmıştım sana cnm...Aygul hocam 1 tane 🥰🥰 cok ama cok sevindim rabbim sagliklq kucağına almayı nasip etsin🙏🙏 ben de onda devam ediyorum
Çok teşekkür ederim 😍
Gerçekten harika bi doktor. Allah ondan razı olsun. İnşallah seninde güzel haberlerini alırız bir an önce🙏🙏

Merhabalar

Benim de sorum olacak bilen yaşayan yada duyan varsa bilgilerinizi beklerim.

Şu an 7 haftadayiz kalp atışını gördük. 15 gün önce yoğun kanamam olmuştu ama içerde kanama alanı yoktu neyse kese gelişti falan bebegi gördük kalbi duyduk. Dün sabah baz biraz kanamam oldu. Dr gittik kese etrafı kanama alanı olmuş bebek yine sağlam kalbi atıyor ama kese küçülmüş biraz dedi bol bom su ve ve 10 gün rapor verdi sadece yaticaksin dedi doktorum. İnsallah bişey olmayacak cumartesi tekrar gel bakalım yine dedi. Sonra rapor icin devlet Hastanesi'ne gittim doktorumun SGK anlaşması olmadığından raporu SGK anlaşmalı olan yerler yazıyormuş devlet hastanesindeki doktor empati yoksunu raporu yazıyım ama bu düşer duscekse düşer zaten dedi tüm moralimi bozdu. Zaten bu 5. Deneme daha önce 2 tedavi olumsuzdu. 1tedavi düşük 1 tedavi de kalbi durdu 2 kere kürtaj oldum Böyle yaşayan bilen duyan varmı aranızda.
Ben geldim yine hanımlar

Çok şükür kanama alanı yok olmuş
Kese büyümüş 7+1 olmuşuz bi tik geriden geliyor sanki ama çok önemli değil dedi doktorum. Bol.bol yatıp bol su içmeye devam 10 gün sonraya kontrole gidicez. Kalbi gümbür gümbür atıyor Kuzumun. Öyle içim rahatladı ki. İnşallah bu sefer sonu mutlu olur hikayemizin. Sizlere de teşekkür ederim 🙏 🙏

Çok teşekkür ederim 😍
Gerçekten harika bi doktor. Allah ondan razı olsun. İnşallah seninde güzel haberlerini alırız bir an önce🙏🙏
😍😍 kesinlikle hatta Ankaradan dönüyoruz su an Aygül hocamla kontrolüm vardi.. Benim yaşım büyük canim amh az 1 2 tane yumos görülüyor her ay onlari da topluyor havuz yontemi yapiyor bana....bakalim bu son toplamam olacak🙏 insallah 1 tanesi bana gelir saglikla🙏🙏🙏

Olacak inşallah canım.Ben totem yaptım valla, Transfer gününden tam 1 ay sonra doktora gideceğim pozitifse eğer .Yani 11 12 Kasım gibi giderim diyorum.Delimiyim neyim bende , belki de negatif ben kendi kendime hayal kuruyorum 🤗
olsun be kur nolcakk 😊😊kiz yeterki tutsunlar saglijli olsunlarfa valla ben herseye raziyim ciddiyim kimildamam bile hep diyorum yeterki tutunsunnn

Merhaba canim seninle de yazisiyorduk degil mi bu yeni hesabin mi ben mi karistiriyorum🙈🙈 nasilsin transfer oldun sanirim sen de
Evet canım 12 sinde Tranfsfer oldum çift embriyo, zaten geriye embriyom kalmadı maalesef.İnsallaj tutunur, Aygül hoca şansın yüksek dedi ama fazla umutlanmak istemiyorum.Sen neler yaptın canım 🤗

Ayy heyecanını yerim ya🥰🤗
Yok kız ben test yapmam çok geriliyorum testin t sini düşününce bile 🤣🤣
Canım rahat bişeyler giyin. Özellikle alt iç çamaşırın sıkı olmasın. Psikolojik olarak rahatsız hissediyor insan kendini🤭 kan alma yok rahat ol🤭

Ayy heyecanını yerim ya🥰🤗
Yok kız ben test yapmam çok geriliyorum testin t sini düşününce bile 🤣🤣
Canım rahat bişeyler giyin. Özellikle alt iç çamaşırın sıkı olmasın. Psikolojik olarak rahatsız hissediyor insan kendini🤭 kan alma yok rahat ol🤭
Valla ya heycan mi korku mu bendeki bilemedim🤣🤣 öyle giyiniyim ya canım ya en azından dediğin gibi psikolojik 😂😂

Back
X