• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Eylül-Ekim Ayı Transfer Olacaklar

Kızlar benim ayaklar Yine buz tutmaya devam ediyor, çorap ve patik var ayağımda birde yorganın içindeyim ona rağmen 😂Eğer pozitifse bu ayak üşümesi kesin gebelik belirtisi 🤗
Canım inşallah pozitif haberlerini alırsın 🙏🙏bende hamileyim ayaklarım hiç ısınmıyor gerçi hamilelikten önce de öyleydi çok üşür ayaklarım sürekli sıcak su torbası koyuyorum ayaklarımın altına bana çok iyi geliyor

Canım inşallah pozitif haberlerini alırsın 🙏🙏bende hamileyim ayaklarım hiç ısınmıyor gerçi hamilelikten önce de öyleydi çok üşür ayaklarım sürekli sıcak su torbası koyuyorum ayaklarımın altına bana çok iyi geliyor
Çok teşekkür ederim canım umarım benimki de hamileliktendir inşallah

Aynen canım o kadar katılıyorum ki sana. Misal bu sabah çok büyük bir enerji ile başladım sonra aman şunu yedin mi aman şöyle yapılacak derken bütün enerjim kayboldu. Astım suratımı oturuyorum resmen😒
Bu arada neler yaşamışsın öyle ya 😓 Rabbim inşallah bu defa sağlıkla sağ salim kucağına almayı nasip etsin. O anılarda geçmişte kalsın inşallah. Doktorun iki kat artış olmasına rağmen ilaçları bırak demesini de anlamıyorum ya😬

Tam bilmiyorum ama aynı saatte alırsan daha iyi olur canım. Ben sabahları içiyorum🥰

Maşallah maşallah canım sağlıkla büyüsün minnak hangi gün transfer olmuştun 🤗
4 Ekim canim

Cilekkokusuu Cilekkokusuu Tureed Tureed naybukece naybukece Catlak-kurabiye Catlak-kurabiye
Çok şükür, ancak eve gelebildim canlarım. 🥰
Resmen 4’teki randevu 5.15’e sarktı.
Keseyi gördük, içim çok rahatladı. 🙏
5+3, gayet normal şimdilik dedi.
Kalp atışı için 10 gün sonra çağırdı.
Çooooooook teşekkür ederim hepinize.
Dualarınız ve iyi dilekleriniz için Allah razı olsun. 🤲

Cilekkokusuu Cilekkokusuu Tureed Tureed naybukece naybukece Catlak-kurabiye Catlak-kurabiye
Çok şükür, ancak eve gelebildim canlarım. 🥰
Resmen 4’teki randevu 5.15’e sarktı.
Keseyi gördük, içim çok rahatladı. 🙏
5+3, gayet normal şimdilik dedi.
Kalp atışı için 10 gün sonra çağırdı.
Çooooooook teşekkür ederim hepinize.
Dualarınız ve iyi dilekleriniz için Allah razı olsun. 🤲
Canım çok şükür, Rabbim kalp atışlarını da duymayı nasip etsin inşallah.Cok endişeliydin, çok şükür bir sorun yok ❤️

Back
X