• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Eylül-Ekim Ayı Transfer Olacaklar

He ya aman rahat ol. Ben Tranfer olduğumu da unuttum neredeyse 🤣 kafa miss 😁😁
Neler yaptın artık yatmiosundur işte rahat olmak önemli da zaten onu yapmaliyiz da bı görsen kaç gündür beni😂😂 bı fitil bı kalınlık çok mu acaba kaç olmalıydı ki son muayene de bide halada 4 tane estrofem kullaniorum şunları bı aklimadan atsam persembeden sonrada ordami tuttmu ahh biz kadınlar 😂😂

Ben geldim yine hanımlar

Çok şükür kanama alanı yok olmuş
Kese büyümüş 7+1 olmuşuz bi tik geriden geliyor sanki ama çok önemli değil dedi doktorum. Bol.bol yatıp bol su içmeye devam 10 gün sonraya kontrole gidicez. Kalbi gümbür gümbür atıyor Kuzumun. Öyle içim rahatladı ki. İnşallah bu sefer sonu mutlu olur hikayemizin. Sizlere de teşekkür ederim 🙏 🙏
Hayırlı olsun canım benimde 7+1 görünüyor ultrasondo doktorum 3 gün ileri geri önemli değil normal kabul ediyoruz dedi seninkide aynı şeyi söylemiş zaten tadını çıkar artık sağlıkla kucağımızada alalım bebeklerimizi🤲🥰

Neler yaptın artık yatmiosundur işte rahat olmak önemli da zaten onu yapmaliyiz da bı görsen kaç gündür beni😂😂 bı fitil bı kalınlık çok mu acaba kaç olmalıydı ki son muayene de bide halada 4 tane estrofem kullaniorum şunları bı aklimadan atsam persembeden sonrada ordami tuttmu ahh biz kadınlar 😂😂
Yatıyorum canım ama kalkıp yürüyorum. Öğlen çorba yaptık eşimle makineye çamaşır attık😁
Sen düşünme onları doktor ona göre ayarlanmıştır inşallah 🥰

Yatıyorum canım ama kalkıp yürüyorum. Öğlen çorba yaptık eşimle makineye çamaşır attık😁
Sen düşünme onları doktor ona göre ayarlanmıştır inşallah 🥰
Bende öyle yapmayı dusunuorum eşimle birlikte yönlendirmede n yapamaz birlikte yaparız bizde canım🥰🥰😂😂bu zamana kadar biz yaptık herşeyi yapsınlar valla

Ben geldim yine hanımlar

Çok şükür kanama alanı yok olmuş
Kese büyümüş 7+1 olmuşuz bi tik geriden geliyor sanki ama çok önemli değil dedi doktorum. Bol.bol yatıp bol su içmeye devam 10 gün sonraya kontrole gidicez. Kalbi gümbür gümbür atıyor Kuzumun. Öyle içim rahatladı ki. İnşallah bu sefer sonu mutlu olur hikayemizin. Sizlere de teşekkür ederim 🙏 🙏
Oyyyyy maşallah. 🥰
Mucize gibi izledik hcg artışını, şimdi kalp atışını duydunuz demek. ❤️
Maşallah maşallah. 🧿
Hep böyle güzel haberlerini bekliyoruz canım. 😉

Oyyyyy maşallah. 🥰
Mucize gibi izledik hcg artışını, şimdi kalp atışını duydunuz demek. ❤️
Maşallah maşallah. 🧿
Hep böyle güzel haberlerini bekliyoruz canım. 😉
Kalp atışını duymuştuk ama ikinci kanama olunca kesede küçülme olmuştu çok şükür kanama alanı da geçmiş bebiş de sağlıkla büyüyor teşekkür ederim canım 🙏

Back
X