• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Eylül-Ekim Ayı Transfer Olacaklar

Aynen öyle canım ya insan yüz yüze görmediğini rüyasında görüyor bende dün Nefes0858 Nefes0858 i gördüm 🤣🤣
Sen nasılsın bakalım nasıl gidiyor adet olmuş muydun opudan sonra
Oldum ya kuzum çarşamba adetim bitti cuma histereskopi oldum 😁😁adet olmayı 4 gözle bekliyorum bi yandan da büyük temizliğe basliycam haftaya evi temizler halıları açarız zeytin de başlıyor abovvv zaman geçiyor 😊😉😀

İki gün eşimle biraz tartıştık dün de baya ağladım falan ne bilim sonra dedim bu kadar strese belki tutunamadı😓
Şimdi belirti aramayı bırakacak, testi unutturacak bişeylere konsantre olmaya çalışıyorum 😁
cnm ben trnsferden sonra 4.gün hasta oldum çok fena..meyve takviyesiyle geçirmeye çalıştım ve yakın arkadaşımızı trafik kazasında kaybettik😔kaza evimin önünde oldu,kaza anı hariç herşeye tanık oldum o olduğunun bilmeden izledim.öğrenince çok ağladım çok üzüldüm aynı senin gibi düşünmedim değil ama şükür sıkıntı yok.bir arkadaşımız transferden sonra merdivenlerden düştü çok şükür devam ediyor gebeliği😊

Kuzum bu dönemde hangimiz tartışmadık ki yapma öyle tutunacak olan her şekil turu kur stres yapma ben opuya giderken eşimle bi gün önce tartışıp konuşmuyordum düşünsene hiç konuşmuyoruz ama çocuk yapamaya gidiyiruz😁bi de allah affetsin çok kötü konuştum o gün inşallah allah o anki ruh halime verir de soyledimleeimi😔sonra pişman oldum 😐olmuyor işte neyini zorluyorum allah bu çocuğun belasını vermiyor senin gibi babası olsun allahta istemiyor ben niye çocuğun belasını veriyorum senden çocuk düşünüyorum dedim😔😔oysa ki o kadar iyi baba olur ki canını acitmak istedim o an sonra benim canım acıdı konuştuğumdan😶😶🙄allahım nolur aklıma bakma😁yani kendini boşuna suçlama ne tartışmalar ne kavgalar kimse güllük gülistanlık yaşamiyor biseyi hele ki o kadar hormon yüklemmisken😉keşke kendimizi kontrol edebilsek ama yok🙄
Aynen öyle canım ama bizim suçumuz değil hep o ilaçlar yapıyor😁 Rabbim görüyor canım o anki duygularını da biliyor. İnşallah ikimiz de çok güzel anne baba olacaksınız. Rabbim sağlıkla büyümelerini nasip etsin 😍😍
Oldum ya kuzum çarşamba adetim bitti cuma histereskopi oldum 😁😁adet olmayı 4 gözle bekliyorum bi yandan da büyük temizliğe basliycam haftaya evi temizler halıları açarız zeytin de başlıyor abovvv zaman geçiyor 😊😉😀
Ohoo hızlısın kız😍😍
Yeni histeroskopi oldun kendini çok yorma ağır kaldırma uzanma bir süre😍

Bu kuruntular hiç bitmeyecek canım. 😉
Onun için kafanı başka şeylerle meşgul etmeye çalış.
Ben öyle yapıyorum. 🤗
Aynen öyle canım 🥰 valla her biriniz içimi rahatlatınız 😍 şimdi sakin sakin dizi izliyorum hatta çok mutlu oldum yanaklarım kızardı🤣🤣

cnm ben trnsferden sonra 4.gün hasta oldum çok fena..meyve takviyesiyle geçirmeye çalıştım ve yakın arkadaşımızı trafik kazasında kaybettik😔kaza evimin önünde oldu,kaza anı hariç herşeye tanık oldum o olduğunun bilmeden izledim.öğrenince çok ağladım çok üzüldüm aynı senin gibi düşünmedim değil ama şükür sıkıntı yok.bir arkadaşımız transferden sonra merdivenlerden düştü çok şükür devam ediyor gebeliği😊
Yaa neler yaşamışsın canım mekanı cennet olsun inşallah. Rabbim rahmet eylesin 🤲🤲
Koruyan esirgeyen Rabbimin hikmeti işte düşmesine rağmen bebeğine bir şey olmamış çok şükür 🥰 inşallah bu yolda mücadele eden herkes sağ salim kucağına alır bebelerini🥰🤲
Hepimizden Allah razı olsun 🥰 🥰

Ayy Aminn aminn inşallah canım benim 🥰 🥰
Çok şükür canım benim inşallah bi sonraki kontrolünde güzel geçer😍 bundan sonra ayda bir mi gidiliyor
İnşallah canım ben gittiğimde 9 haftaydim 2 hafta sonraya çağırdı tekrar 12. Haftada da ikili teste gidicem perinatoliji bölümüne sonrasında oraya devam edicem sanırım

Selamun aleykum arkadaslar transfer oldu biraz once simdi dinlenme odasindayim 3 embriyo transfer okdu Rabbim saglikla tutunmalarini nasip etsin 😍bugun heyecanliydim transfer suresi boyunca Yasini serif okudum dua ettim..elimizden gelen neyse yapmaya calistik Rabbim nasip etsin amin
Maşallah canım gözün aydın sımsıkı tutunsunlar bebişlerin bu süreçte dikkat et kendine 🤲💕

İnşallah canım ben gittiğimde 9 haftaydim 2 hafta sonraya çağırdı tekrar 12. Haftada da ikili teste gidicem perinatoliji bölümüne sonrasında oraya devam edicem sanırım
İnşallahh sağlıkla devam etsin canım benim 🥰
Cilekkokusuu Cilekkokusuu Catlak-kurabiye Catlak-kurabiye canlar test işini bırakın biraz daha sabır lütfen Rabbimin izniyle güzel hayırlı haberi alıcaz sizlerden dualarım sizlerle❣❣
Ben bıraktım testi🤭 baya moral oldunuz hepiniz Allah razı olsun 🥰 🥰
Kurabiyem yüzümü falan gördün mü neye benziyordum🤣🤣🤣
Hahah yok valla yüzünü görmedim aha bu profil resmin ve nickin🤣🤣🤣🤣

beni geç sen😬herkes aynı değil...benim olmadı...ama milletin moralini bozmayayım boşyere diye yazmadım...lakin 6 ne? 6 erken canım benim ..ben 8 de 1.20 aldım ...12 de de aynısını aldım...ama daha belli olmaz senin ki
Merhaba sonucunuz nedir acaba bende 6.gün yaptırdım 1.70 çıktı 12. Günü bekliyoruz bir umut

8 bile erkendi yani...düşün ama ben sebep aramıyorum hiç,olmayacağı varmış olmamış napalım...kısmetim böyle yani...doğal devam...özellikle ilk iki ay asılcaz biz...(erkek destekleri ile falan yani) kimseye aldırmayın belirti şu bu hepsi boş laf...herkes farklı çünkü...ararsanız üzülürsünüz.ben bunu tavsiye ederim naçizane...Allah hepinizin yüzüne baksın⭐✨

Back
X