• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Eylül-Ekim Ayı Transfer Olacaklar

Yaa neler yaşamışsın canım mekanı cennet olsun inşallah. Rabbim rahmet eylesin 🤲🤲
Koruyan esirgeyen Rabbimin hikmeti işte düşmesine rağmen bebeğine bir şey olmamış çok şükür 🥰 inşallah bu yolda mücadele eden herkes sağ salim kucağına alır bebelerini🥰🤲
Hepimizden Allah razı olsun 🥰 🥰
aminnn cnm inşallahhh..🙏🙏

8 bile erkendi yani...düşün ama ben sebep aramıyorum hiç,olmayacağı varmış olmamış napalım...kısmetim böyle yani...doğal devam...özellikle ilk iki ay asılcaz biz...(erkek destekleri ile falan yani) kimseye aldırmayın belirti şu bu hepsi boş laf...herkes farklı çünkü...ararsanız üzülürsünüz.ben bunu tavsiye ederim naçizane...Allah hepinizin yüzüne baksın⭐✨
Canım benim ya çok güzel düşünüyosun. İnan her şeyde var hayır. Benim ilk transferde tuttu, 8. haftada kalbi durdu. 1 defa kalp atışı duyduk 6. haftada. Sonrası daha büyük kabus. Böyle sağlıksız ilerleyen bi pozitif almaktansa, duyup kaybetmektense inan bana en iyisi baştan negatif almak. Çok güzel toplamışsın moralini. Kesinlikle 2-3 ay çok önemli. Güzel güzel haberlerle gel

Merhaba 6.günü işe başladım, 4 gün rapor aldım ama 4,gün ayaklandım ben
Canım merhaba, senin tedavin ankara memorial mıydı. Eğer öyleyse acaba standart mıdır rapor günü, yoksa bizim talebimizi dikkate alırlar mı, sana sormuşlar mıydı kaç gün istediğini. İşim stresli ve yorucu, teste kadar veya en azından ilk 1 hafta rapora ihtiyacım olacak gibi, normal zamanda bile canım dayanmıyor bazen, bazı günler saatlerce toplantı oluyor elim ayağım şişiyor, o yüzden merak ettim.

cnm ben trnsferden sonra 4.gün hasta oldum çok fena..meyve takviyesiyle geçirmeye çalıştım ve yakın arkadaşımızı trafik kazasında kaybettik😔kaza evimin önünde oldu,kaza anı hariç herşeye tanık oldum o olduğunun bilmeden izledim.öğrenince çok ağladım çok üzüldüm aynı senin gibi düşünmedim değil ama şükür sıkıntı yok.bir arkadaşımız transferden sonra merdivenlerden düştü çok şükür devam ediyor gebeliği😊
Ay canim gozden kacirmisim ben bunu Allah rahmet eylesin gercekten cok buyuk bir uzuntu atlatmissin 😔Rabbim
Insirah versin yuregine

Canım merhaba, senin tedavin ankara memorial mıydı. Eğer öyleyse acaba standart mıdır rapor günü, yoksa bizim talebimizi dikkate alırlar mı, sana sormuşlar mıydı kaç gün istediğini. İşim stresli ve yorucu, teste kadar veya en azından ilk 1 hafta rapora ihtiyacım olacak gibi, normal zamanda bile canım dayanmıyor bazen, bazı günler saatlerce toplantı oluyor elim ayağım şişiyor, o yüzden merak ettim.
Merhaba canım evet Ankara Memorial de.Canim sanırım 10 güne kadar veriyorlar öyle biliyorum

Çok teşekkür ederim canım ya, içim rahatladı. Hafif pıhtılaşma çıkmıştı zaten, bu el ayak şişmesi, hareketsizlik, yorgunluk kaygısı stresime stres bindiriyordu. Gerçi evde de kendimi oyalamak daha zor olacak 😂

Transferden sonra 4 günlük rapor verebildi mi hastane canım yoksa sağlık ocağından mı aldın raporu?
Her merkez embriyo transferi sonrası 10 güne kadar rapor yazabiliyor. Önemli olan senin kaç gün rapora ihtiyacın olacağını önceden belirleyip onlara söylemen.

Her merkez embriyo transferi sonrası 10 güne kadar rapor yazabiliyor. Önemli olan senin kaç gün rapora ihtiyacın olacağını önceden belirleyip onlara söylemen.
Bizim merkez sanrm 2 günden fazla yazmıyormuş o yüzden merak etmiştim ama tabii her merkezin uygulama şekli farklı

Kaçıncı denemeniz ?

Kaçıncı gün embriyosu transfer olacaksınız ?

Nelere dikkat ediyorsunuz ?

🌺🌺🌺Listeye eklememi isteyen olursa bu mesajı alıntılayıp transfer zamanını+yaşını ve kaçıncı denemesi olduğunu yazabilir. Ona göre tabloya ekleme yaparım. Hepimizin pozitif haberler aldığı ve evlatlarımızı sağ salim kucağımıza aldığı bir topik olması dileğiyle 🥰🥰🐣🐣:nazar::nazar::nazar:

Anne AdıYaşıDeneme SayısıTransfer TarihiSonuç
Ssevincli Ssevincli 31 Yaş2. Deneme30 Ağustos (Çift Embriyo)Pozitif:anneadayı:
@Elifff6033 Yaş1. Deneme31 AğustosPozitif :anneadayı:
@Sinemsnm33 Yaş2. Deneme1 EylülPozitif:anneadayı:
Nefes0858 Nefes0858 36 Yaş1. Deneme1 Eylül (Çift Embriyo )Pozitif:anneadayı:
@KelebekkB28 Yaş1. Deneme1 EylülPozitif :anneadayı:
@Nureella30 Yaş1. Deneme2 EylülPozitif:anneadayı:
@Prenseshayali36 Yaş4. Deneme2 EylülPozitif :anneadayı:
@GCnsu28 Yaş1. Deneme2 EylülPozitif:anneadayı:
@iklime_0635 Yaş3. Deneme3 Eylül (Çift Embriyo)Pozitif:anneadayı:
@Bulutumsu726 Yaş1. Deneme3 Eylül (5. Gün Çift Embriyo)💔
@Lady Isabella38 Yaş3. Deneme4 Eylül ( 3 Embriyo)💔
@ddmv35 Yaş1. Deneme6 Eylül (Çift Embriyo)💔
@naybukece32 Yaş5. Deneme7 Eylül (3. Gün)Pozitif:anneadayı:
@Sohrab32 Yaş2. Deneme8 Eylül (5. Gün Çift embriyo)Pozitif:anneadayı:
@Sunus25 Yaş1. Deneme8 Eylül
@Hurremmsultann25 Yaş2. DenemeEylül (5. Gün)Pozitif:anneadayı:
@fartug30 Yaş1.DenemeEylülPozitif
:anneadayı:
@Brarmn113. DenemeEylül
@mertugce3532 Yaş4. Deneme13 Eylül (4. Gün)💔
@nurt5637321 Yaş1. Deneme14 Eylül(5.Gün Çift Embriyo)Pozitif:anneadayı:
@birrgaripp27 Yaş1. Deneme15 Eylül (Çift Embriyo)Pozitif:anneadayı:
@akrepprof43 Yaş1. DenemeEylül
@ozlemgundogdu39 Yaş5. Deneme20 EylülPozitif:anneadayı:
@rabiasel30 Yaş1. Deneme24 Eylül (5. Gün)💔
@Zehramss38 Yaş4. Deneme24 Eylül (3. Gün)💔
@waitingsirr23 Yaş1. Deneme25 Eylül (5. Gün)Pozitif:anneadayı:
tupaaaaa tupaaaaa 32 Yaş2. Deneme27 EylülPozitif:anneadayı:
@venusvenus8833 Yaş1. Deneme27 Eylül (5. Gün)💔
@Sandra8635 Yaş1. Deneme28 Eylül (5.Gün)💔
@MasaL-2827 Yaş3. Deneme30 EylülPozitif:anneadayı:
@halleyyy36 Yaş2. Deneme1 Ekim (Çift Embriyo)💔
@Videsupra31 Yaş2. Deneme1 EkimPozitif:anneadayı:
@melyes34 Yaş1. Deneme2 Ekim
@snow113229 Yaş1. Deneme4 Ekim (3. Gün)
@Sevgiali31 Yaş3. Deneme4 Ekim (5. Gün)💔
@Mucizem benimle32 Yaş5. Deneme4 EkimPozitif:anneadayı:
@mlshope28 Yaş4. Deneme6 Ekim (5. Gün Çift)
kalkyerineyat kalkyerineyat 38 Yaş2. Deneme7 Ekim (5. Gün)
Niloya444 Niloya444 24 Yaş1. Deneme7 Ekim (3. Gün)
@seta_9030 Yaş2. Deneme7 Ekim (3. Gün)
@agustos7233 Yaş2. Deneme8 Ekim (5. Gün)
@cisem2434 Yaş3. Deneme9 Ekim (5. Gün)
Cilekkokusuu Cilekkokusuu 28 Yaş3. Deneme12 Ekim (Çift Embriyo)
Catlak-kurabiye Catlak-kurabiye 30 Yaş1. Deneme14 Ekim
@Dxtr29 Yaş1. Deneme15 Ekim (5. Gün)
VuslatimLee VuslatimLee 35 Yaş1. Deneme18 Ekim
@orkide61126 Yaş2. Deneme19 Ekim
Tureed Tureed 33 Yaş1. Deneme21 Ekim
@Forgotpink29 Yaş1. Deneme22 Ekim (5. Gün)
@Burcu261429 Yaş1. DenemeEkim
@derya252626 Yaş1. DenemeEkim
@Ilaymilya30 Yaş7. DenemeEkim
@Mucizelereinanin5529 Yaş3. DenemeEkim
@Esen63 2733 Yaş3. DenemeEkim
@altnekn31 Yaş1. DenemeEkim
son mesajda yazdım pozitif

Back
X