• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Eylül-Ekim Ayı Transfer Olacaklar

Söylemedim ki.
Bilmiyor süreci. Hatta inşallah hamilelik olsun doğum tarihini de yanlış söylemeyi düşünüyorum başıma gelmesin diye doğacağı gerçek tarihten 15 gün geç söylemeyi düşünüyorum Allah biliyor ya
Genel olarak bebekler hakkında konuşup böyle densiz bir laf etti
Bu arada geçen sefer çok yakın tarihlerde ilerlemişti sürecimiz
İnşallah bu kez ikimiz de sağlıkla kucağımıza alacağız
Sizin ne aşamada şu an
Hahahah alemsiniz valla dogum tarihini yanlis soylemek guzel fikirmis ama 😂 Evet ben de hatirladim sizi Agustos basligi pek ugurlu gelmedi malesef, kimyasal oldu benim. Simdi Allahin izniyle yarin sabah erkenden opu yapilacak. En az 2 en cok 4 toplanir dedi doktorum, gorecegiz bakalim. Gecen seferki gibi hersey yolunda giderse de 3.gunde yani cuma gun transferim olacak. Doktor bu sefer genetik teste gonderelim isterseniz embriyolari dedi ama biz istemedik. Zaten 2 tanecik embriyom oluyor, genetik testte bazen zarar gorebiliyormus 3.gun embriyolari. O yuzden risk alip sansimizi deneyelim dedik bakalim gerisi kismet. Siz de hemen benim arkamdan transfer olursunuz insallah saglikla 🙏

Kizlar bu ilaç lar la regli olunmaz demi çok saçma olcak ama😂😂 acayip bel ağrısı kasik ağrısı normal mi çok korktum bugün farklı bu ay ikinci neugopen oldum pruloton iğne progestan fitil ama hiç böle ağrı olmadı sizlerde bu kadr oldu mu

Benimde oluyor canım bulantilarim ama çok şükür aşırı zorlamiyor beni ben doktora ilaç yazdırmıştım ama hiç kullanmadım onun yerine tuzlu kraker ve ayva yiyorum ayva iyi geliyor bana sende dene istersen
Bende tuzlu kraker yiyorum sürekli ayva muhakkak denicem cnm cok sagol 💕

Kızlar persembe veya cuma günü yumurta toplarız dedi doktorum, yarın tam günü netleşecek. 8 folikül görünüyor dua edin sağlıklı kaliteli embriyolar olsun 🙏🏻 Bu ikinci denemem

Dün kaynanamın densizce ‘kadın taşıyıcı sadece’ sözünden sonra eşime sağlam bi patladım ağladım zırladım. Tam stresten uzak olmamız gereken dönemde bize bunları yaşatanları Allah’a havale ediyorum.
Bizi en iyi biz anlarız her ana fedakardır ama bizimki annelikten de önce kendimize iğneler yaparak başlıyor. Herkesin süreci sağlıkla ilerlesin inşallah 🙏🏻
kayınvalideye sağlam genetik dersi lazım :) xx veya xy kromozomlarındaki x kadından geliyor. o çocuğun yarısı benim deseydin. :D

Kizlar bu ilaç lar la regli olunmaz demi çok saçma olcak ama😂😂 acayip bel ağrısı kasik ağrısı normal mi çok korktum bugün farklı bu ay ikinci neugopen oldum pruloton iğne progestan fitil ama hiç böle ağrı olmadı sizlerde bu kadr oldu mu
O iğneler kasık ağrısı yapıyor bence canım.
Korkma, olamazsın zaten. 😂

Saol canım ya iyice su tedavide bı deisik oldum biliorum eminim ama içim içimi yiyo dün agriodu şuanda acayip ario benim belirtiler önceden dha transfer den önce başladı 😂😂
Transfer öncesi gebelik testine de bakmıyorlar, 🤣 yani bizim merkez bakmadı ilişki yasağı da koymadı. Hadi diyorum hamileysem😁

Hahahah alemsiniz valla dogum tarihini yanlis soylemek guzel fikirmis ama 😂 Evet ben de hatirladim sizi Agustos basligi pek ugurlu gelmedi malesef, kimyasal oldu benim. Simdi Allahin izniyle yarin sabah erkenden opu yapilacak. En az 2 en cok 4 toplanir dedi doktorum, gorecegiz bakalim. Gecen seferki gibi hersey yolunda giderse de 3.gunde yani cuma gun transferim olacak. Doktor bu sefer genetik teste gonderelim isterseniz embriyolari dedi ama biz istemedik. Zaten 2 tanecik embriyom oluyor, genetik testte bazen zarar gorebiliyormus 3.gun embriyolari. O yuzden risk alip sansimizi deneyelim dedik bakalim gerisi kismet. Siz de hemen benim arkamdan transfer olursunuz insallah saglikla 🙏
Ay hadi inşallah 4 tane toplanır dördü de kaliteli embriyoya döner 🌸 sizin doktor da üçüncü güncü benimki de öyle
Benim de yarın, hangi gün opu yapacağını söyleyecek doktorum 🙂

Back
X