• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Eylül-Ekim Ayı Transfer Olacaklar

Kızlar selam. Salı günü transferim olacak şu an dekort, coraspin ve günde 4 estrofem alıyorum. Yarın bunlara ek progestan fitil , progestan iğne, kan sulandırıcı iğne ve azitro başlayacağım. Hormonlar değerler gayet iyi durumda zaten bende bir sıkıntı yok sperm sayısı düşük olduğu için bu tedaviye başladık. Ama bu kadar ilaç fazla değil mi hiç içime sinmiyor gerçi sinmese ne yapacağım da … progestan iğne için çok acıtıyor beze yapıyor filan yazmıslar normalde korkmam ama bunları okuyunca korktum vallahi
Progestan kalça iğnesi yerine ben prolutex kullanıyorum göbekten vuruyorum

Gözün aydın canım sağlıkla büyüsün inşallah 🥰 🥰

Allah razı olsun kızlar o kadar moralim bozuktu ki gelip bakamadım. Öylece yattım başka şeyler düşünmeye çalıştım. Akşam iğnem vardı iğneye gidince kan da verelim dedik. Çok şükür pozitifi gördüm 🥰🥰 inşallah sağlıkla artar değerim. Doktoru da bilgilendirdim iğnemi söyledi iki gün sonra tekrarla testi dedi o zaman netleşecek. İnşallah her şey yolunda ilerler hepimizin. Sağ salim kucağımıza alırız bebişleri
Yaaaaa şu an mutluluktan çığlık atmak istiyorum çok çok cokkkk sevindim sağ salim kucağına almak nasip olur inşallah 🤗🤗🤗😍😍😍😘maşallah 😍😍kaç çıktı degerin😍😍😍🤗🤗

Korkmayın hepimiz aynı şekilde kullanıyoruz ve transfer sonrasında da kullanıyoruz bu ilaçları doktor gidişata göre ilerki haftalarda kesiyor. Progestan iğneyi kalcadan 1 hafta kullandıktan sonra doktorunuza danışın lutinus fitile geçin. Ben 1 hafta anca dayanabildim çok ağrıyordu.
Hem fitil hem iğne olunca tedirgin oldum bu dozlardan tabii her şey iyi bir sonuç almamız için ama gerçekten çok sabır ve güç isteyen bir süreçmiş hepimizi umarım emeklerimizin karşılığını alırız. Şu an tabii günlerdir kullandığım estrofem de muhtemelen beni daha gergin ve duygusal yapıyor

Kızlar selam. Salı günü transferim olacak şu an dekort, coraspin ve günde 4 estrofem alıyorum. Yarın bunlara ek progestan fitil , progestan iğne, kan sulandırıcı iğne ve azitro başlayacağım. Hormonlar değerler gayet iyi durumda zaten bende bir sıkıntı yok sperm sayısı düşük olduğu için bu tedaviye başladık. Ama bu kadar ilaç fazla değil mi hiç içime sinmiyor gerçi sinmese ne yapacağım da … progestan iğne için çok acıtıyor beze yapıyor filan yazmıslar normalde korkmam ama bunları okuyunca korktum vallahi
Normal canim bende carsamba transfer olacağım:))) cok heyecanliyim 😍😍😍

Hem fitil hem iğne olunca tedirgin oldum bu dozlardan tabii her şey iyi bir sonuç almamız için ama gerçekten çok sabır ve güç isteyen bir süreçmiş hepimizi umarım emeklerimizin karşılığını alırız. Şu an tabii günlerdir kullandığım estrofem de muhtemelen beni daha gergin ve duygusal yapıyor
Akışına bırakmaya çalış bende öyle hep kendi kendimi yedim. Estrofemi 7. Haftada doktor duruma göre bıraktırdı. Ben transfer öncesi progestan kalçadan kullandım+prolutex kullandım. Oksapar, corasprin, esteofemle başladım. Transfer sonrası kalçadan olduğum progestan beni çok yorduğu için lutinis fitile geçtik ama gobekten prolutex devam ettik. Sürekli araştırdım nezaman bırakcaz falan diye doktor yavaş yavaş bıraktırıyor. Şimdi prolutex bıraktırdı haftada 1 kalçadan proluton verdi. Esteofemi bıraktırdı. Hiç araştırmamaya çalış hep pozitif düşün. 10. Güne kadar hiçbir belirti yoktu 11. Gün kasık ağrısı batıp geçti öyle yazılanlar gibi asla olmuyor. Belirtiler 6-7. Haftada anca başlıyor. Oda minumum mide bulantısı başka hiçbie belirti yok. Umarım her sey gönlünüzce olur. 🤲🏻

Kaçıncı denemeniz ?

Kaçıncı gün embriyosu transfer olacaksınız ?

Nelere dikkat ediyorsunuz ?

🌺🌺🌺Listeye eklememi isteyen olursa bu mesajı alıntılayıp transfer zamanını+yaşını ve kaçıncı denemesi olduğunu yazabilir. Ona göre tabloya ekleme yaparım. Hepimizin pozitif haberler aldığı ve evlatlarımızı sağ salim kucağımıza aldığı bir topik olması dileğiyle 🥰🥰🐣🐣:nazar::nazar::nazar:

Anne AdıYaşıDeneme SayısıTransfer TarihiSonuç
Ssevincli Ssevincli 31 Yaş2. Deneme30 Ağustos (Çift Embriyo)Pozitif:anneadayı:
@Elifff6033 Yaş1. Deneme31 AğustosPozitif :anneadayı:
@Sinemsnm33 Yaş2. Deneme1 EylülPozitif:anneadayı:
Nefes0858 Nefes0858 36 Yaş1. Deneme1 Eylül (Çift Embriyo )Pozitif:anneadayı:
@KelebekkB28 Yaş1. Deneme1 EylülPozitif :anneadayı:
@Nureella30 Yaş1. Deneme2 EylülPozitif:anneadayı:
@Prenseshayali36 Yaş4. Deneme2 EylülPozitif :anneadayı:
@GCnsu28 Yaş1. Deneme2 EylülPozitif:anneadayı:
@iklime_0635 Yaş3. Deneme3 Eylül (Çift Embriyo)Pozitif:anneadayı:
@Bulutumsu726 Yaş1. Deneme3 Eylül (5. Gün Çift Embriyo)💔
@Lady Isabella38 Yaş3. Deneme4 Eylül ( 3 Embriyo)💔
@ddmv35 Yaş1. Deneme6 Eylül (Çift Embriyo)💔
@naybukece32 Yaş5. Deneme7 Eylül (3. Gün)Pozitif:anneadayı:
@Sohrab32 Yaş2. Deneme8 Eylül (5. Gün Çift embriyo)Pozitif:anneadayı:
@Sunus25 Yaş1. Deneme8 Eylül
@Hurremmsultann25 Yaş2. DenemeEylül (5. Gün)Pozitif:anneadayı:
@fartug30 Yaş1.DenemeEylülPozitif
:anneadayı:
@Brarmn113. DenemeEylül
@mertugce3532 Yaş4. Deneme13 Eylül (4. Gün)💔
@nurt5637321 Yaş1. Deneme14 Eylül(5.Gün Çift Embriyo)Pozitif:anneadayı:
@birrgaripp27 Yaş1. Deneme15 Eylül (Çift Embriyo)Pozitif:anneadayı:
@akrepprof43 Yaş1. DenemeEylül
@ozlemgundogdu39 Yaş5. Deneme20 EylülPozitif:anneadayı:
@rabiasel30 Yaş1. Deneme24 Eylül (5. Gün)💔
@Zehramss38 Yaş4. Deneme24 Eylül (3. Gün)💔
@waitingsirr23 Yaş1. Deneme25 Eylül (5. Gün)Pozitif:anneadayı:
@tupaaaaa32 Yaş2. Deneme27 EylülPozitif:anneadayı:
@venusvenus8833 Yaş1. Deneme27 Eylül (5. Gün)💔
@Sandra8635 Yaş1. Deneme28 Eylül (5.Gün)💔
@MasaL-2827 Yaş3. Deneme30 EylülPozitif:anneadayı:
@halleyyy36 Yaş2. Deneme1 Ekim (Çift Embriyo)💔
@Videsupra31 Yaş2. Deneme1 EkimPozitif:anneadayı:
@melyes34 Yaş1. Deneme2 Ekim
@snow113229 Yaş1. Deneme4 Ekim (3. Gün)
@Sevgiali31 Yaş3. Deneme4 Ekim (5. Gün)💔
@Mucizem benimle32 Yaş5. Deneme4 EkimPozitif:anneadayı:
@mlshope28 Yaş4. Deneme6 Ekim (5. Gün Çift)
@kalkyerineyat38 Yaş2. Deneme7 Ekim (5. Gün)Pozitif:anneadayı:
@Niloya44424 Yaş1. Deneme7 Ekim (3. Gün)Pozitif:anneadayı:
@seta_9030 Yaş2. Deneme7 Ekim (3. Gün)
@agustos7233 Yaş2. Deneme8 Ekim (5. Gün)💔
@cisem2434 Yaş3. Deneme9 Ekim (5. Gün)
@mavi_lik34 Yaş2. Deneme11 Ekim (5. Gün/Çift)
@Cilekkokusuu28 Yaş3. Deneme12 Ekim (Çift Embriyo)
Catlak-kurabiye Catlak-kurabiye 30 Yaş1. Deneme15 Ekim
@Dxtr29 Yaş1. Deneme15 Ekim (5. Gün)
VuslatimLee VuslatimLee 35 Yaş1. Deneme18 Ekim
@orkide61126 Yaş2. Deneme19 Ekim
Tureed Tureed 33 Yaş1. Deneme21 Ekim
@Forgotpink29 Yaş1. Deneme22 Ekim (5. Gün)
Burcu2614 Burcu2614 29 Yaş1. DenemeEkim
@derya252626 Yaş1. DenemeEkim
Milyaay Milyaay 30 Yaş7. DenemeEkim
M Mucizelereinanin55 29 Yaş3. DenemeEkim
@Esen63 2733 Yaş3. DenemeEkim
@altnekn31 Yaş1. DenemeEkim
1. Denemem 3. Gün embriyosu 14 ekim 26 yaşındayım ❤️

Kaçıncı denemeniz ?

Kaçıncı gün embriyosu transfer olacaksınız ?

Nelere dikkat ediyorsunuz ?

🌺🌺🌺Listeye eklememi isteyen olursa bu mesajı alıntılayıp transfer zamanını+yaşını ve kaçıncı denemesi olduğunu yazabilir. Ona göre tabloya ekleme yaparım. Hepimizin pozitif haberler aldığı ve evlatlarımızı sağ salim kucağımıza aldığı bir topik olması dileğiyle 🥰🥰🐣🐣:nazar::nazar::nazar:

Anne AdıYaşıDeneme SayısıTransfer TarihiSonuç
Ssevincli Ssevincli 31 Yaş2. Deneme30 Ağustos (Çift Embriyo)Pozitif:anneadayı:
@Elifff6033 Yaş1. Deneme31 AğustosPozitif :anneadayı:
@Sinemsnm33 Yaş2. Deneme1 EylülPozitif:anneadayı:
Nefes0858 Nefes0858 36 Yaş1. Deneme1 Eylül (Çift Embriyo )Pozitif:anneadayı:
@KelebekkB28 Yaş1. Deneme1 EylülPozitif :anneadayı:
@Nureella30 Yaş1. Deneme2 EylülPozitif:anneadayı:
@Prenseshayali36 Yaş4. Deneme2 EylülPozitif :anneadayı:
@GCnsu28 Yaş1. Deneme2 EylülPozitif:anneadayı:
@iklime_0635 Yaş3. Deneme3 Eylül (Çift Embriyo)Pozitif:anneadayı:
@Bulutumsu726 Yaş1. Deneme3 Eylül (5. Gün Çift Embriyo)💔
@Lady Isabella38 Yaş3. Deneme4 Eylül ( 3 Embriyo)💔
@ddmv35 Yaş1. Deneme6 Eylül (Çift Embriyo)💔
@naybukece32 Yaş5. Deneme7 Eylül (3. Gün)Pozitif:anneadayı:
@Sohrab32 Yaş2. Deneme8 Eylül (5. Gün Çift embriyo)Pozitif:anneadayı:
@Sunus25 Yaş1. Deneme8 Eylül
@Hurremmsultann25 Yaş2. DenemeEylül (5. Gün)Pozitif:anneadayı:
@fartug30 Yaş1.DenemeEylülPozitif
:anneadayı:
@Brarmn113. DenemeEylül
@mertugce3532 Yaş4. Deneme13 Eylül (4. Gün)💔
@nurt5637321 Yaş1. Deneme14 Eylül(5.Gün Çift Embriyo)Pozitif:anneadayı:
@birrgaripp27 Yaş1. Deneme15 Eylül (Çift Embriyo)Pozitif:anneadayı:
@akrepprof43 Yaş1. DenemeEylül
@ozlemgundogdu39 Yaş5. Deneme20 EylülPozitif:anneadayı:
@rabiasel30 Yaş1. Deneme24 Eylül (5. Gün)💔
@Zehramss38 Yaş4. Deneme24 Eylül (3. Gün)💔
@waitingsirr23 Yaş1. Deneme25 Eylül (5. Gün)Pozitif:anneadayı:
@tupaaaaa32 Yaş2. Deneme27 EylülPozitif:anneadayı:
@venusvenus8833 Yaş1. Deneme27 Eylül (5. Gün)💔
@Sandra8635 Yaş1. Deneme28 Eylül (5.Gün)💔
@MasaL-2827 Yaş3. Deneme30 EylülPozitif:anneadayı:
@halleyyy36 Yaş2. Deneme1 Ekim (Çift Embriyo)💔
@Videsupra31 Yaş2. Deneme1 EkimPozitif:anneadayı:
@melyes34 Yaş1. Deneme2 Ekim
@snow113229 Yaş1. Deneme4 Ekim (3. Gün)
@Sevgiali31 Yaş3. Deneme4 Ekim (5. Gün)💔
@Mucizem benimle32 Yaş5. Deneme4 EkimPozitif:anneadayı:
@mlshope28 Yaş4. Deneme6 Ekim (5. Gün Çift)
@kalkyerineyat38 Yaş2. Deneme7 Ekim (5. Gün)Pozitif:anneadayı:
@Niloya44424 Yaş1. Deneme7 Ekim (3. Gün)Pozitif:anneadayı:
@seta_9030 Yaş2. Deneme7 Ekim (3. Gün)
@agustos7233 Yaş2. Deneme8 Ekim (5. Gün)💔
@cisem2434 Yaş3. Deneme9 Ekim (5. Gün)
@mavi_lik34 Yaş2. Deneme11 Ekim (5. Gün/Çift)
@Cilekkokusuu28 Yaş3. Deneme12 Ekim (Çift Embriyo)
Catlak-kurabiye Catlak-kurabiye 30 Yaş1. Deneme15 Ekim
@Dxtr29 Yaş1. Deneme15 Ekim (5. Gün)
VuslatimLee VuslatimLee 35 Yaş1. Deneme18 Ekim
@orkide61126 Yaş2. Deneme19 Ekim
Tureed Tureed 33 Yaş1. Deneme21 Ekim
@Forgotpink29 Yaş1. Deneme22 Ekim (5. Gün)
Burcu2614 Burcu2614 29 Yaş1. DenemeEkim
@derya252626 Yaş1. DenemeEkim
Milyaay Milyaay 30 Yaş7. DenemeEkim
M Mucizelereinanin55 29 Yaş3. DenemeEkim
@Esen63 2733 Yaş3. DenemeEkim
@altnekn31 Yaş1. DenemeEkim
14 ekim 3.gun ilk deneme 26 yaşındayım

Günlük girip okuyorum aslında da pek benlik yazacak şey olmayınca okumakla yetiniyorum 😄
Grip dışında şükür iyim iki kese değilmiş diğeri kese yanında kanama alaniymis geçen hafta tekrar gittim hala geçmemiş takipteyim.Sen nasılsın nasıl gidiyor ❤️
Iyiyim canım bende histereskopi oldum işte bu adet değil diğer adet de transfere başlayacağız 🥰daha öncesinde sana sormusmuydum hatırlamıyorum ben 2 kese mi die şey için soruyorum senin embriyonda genetik inceleme yapılmıştı bazısı pgt yapılan embriyo 2 ye bölünüyor tek embriyo ikiz oluyor die burada okumuştum da onun için sordum acaba sende de mi öyle oldu die 🙃
Sağlıklı olsun da canim tek olsun sağlıkla dogsun insalalh geçmiş olsun sanada 😇

Allah razı olsun kızlar o kadar moralim bozuktu ki gelip bakamadım. Öylece yattım başka şeyler düşünmeye çalıştım. Akşam iğnem vardı iğneye gidince kan da verelim dedik. Çok şükür pozitifi gördüm 🥰🥰 inşallah sağlıkla artar değerim. Doktoru da bilgilendirdim iğnemi söyledi iki gün sonra tekrarla testi dedi o zaman netleşecek. İnşallah her şey yolunda ilerler hepimizin. Sağ salim kucağımıza alırız bebişleri
Biz sana demiştik bak canım hadi gözün aydın olsun inşallah değerlerin de çok güzel artar 🥰🥰

Sağol canım, benimkisi tutunma kanamasıymış zaten; bgn kanda pozitif haberini aldım 😊 belki Catlak-kurabiye Catlak-kurabiye ninkisi de öyle bir şeydir diye yazmak istemiştim 🥰
Hayirli olsun ohh Masaallah ya pozitif haberleri aliyoruz baya 😍

ay bak gordun mu ya elhamdulillah cok sevindim Rabbim saglikla kucaginiza almanizi nasip etsin😍
Evet ne zaman içeyim bide yarım litre yeter demi ya tutamamssam 😂😂
canim yetiyo artiyo bile bana saat 12:30 gibi 500 ml ic dediler sonra hastanede 13:30 da ultrasonla baktilar cok sıkışığım diye afedersin bi kagit bardak verdi bu kadarini yap dedi yaptim geldim bi daha bakti tekrar verdi bu defa bardagin 3/4 u seklinde yap gerisini tut dedi ondan sonra rahatladim ama transfer esnasinda o kadar yapmama ragmen sıkışıklık vardi e bi de heyecanda malum getiriyo🤣o yuzden sende transferden bir bucuk saat oncesi 500 ml icip git ya da daha azini🤣

Hayirli olsun ohh Masaallah ya pozitif haberleri aliyoruz baya 😍

ay bak gordun mu ya elhamdulillah cok sevindim Rabbim saglikla kucaginiza almanizi nasip etsin😍

canim yetiyo artiyo bile bana saat 12:30 gibi 500 ml ic dediler sonra hastanede 13:30 da ultrasonla baktilar cok sıkışığım diye afedersin bi kagit bardak verdi bu kadarini yap dedi yaptim geldim bi daha bakti tekrar verdi bu defa bardagin 3/4 u seklinde yap gerisini tut dedi ondan sonra rahatladim ama transfer esnasinda o kadar yapmama ragmen sıkışıklık vardi e bi de heyecanda malum getiriyo🤣o yuzden sende transferden bir bucuk saat oncesi 500 ml icip git ya da daha azini🤣
Saol canım bı saatlik yolum var ondan önce ozaman içsem skismis olurum normalde o bile yeter ozaman saolun valla rahatlik verdi dua edin ne olur güzel geçsin bebeim benimle olsun 🤲🤲🤲🥰🥰

Back
X