• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Eylül-Ekim Ayı Transfer Olacaklar

Saol canım bı saatlik yolum var ondan önce ozaman içsem skismis olurum normalde o bile yeter ozaman saolun valla rahatlik verdi dua edin ne olur güzel geçsin bebeim benimle olsun 🤲🤲🤲🥰🥰
Duamiz seninle canim Allahim kolayliklar versin koyacaklari o minnoslar tutunup seninle olsunlar saglikla afiyetle kucagina alacagin gunleri de nasip etsin Rabbim amin🌹😘

Duamiz seninle canim Allahim kolayliklar versin koyacaklari o minnoslar tutunup seninle olsunlar saglikla afiyetle kucagina alacagin gunleri de nasip etsin Rabbim amin🌹😘
Hepimizin insallah canım benim çok saol çok emek verdik yorulduk 😌🥰🥰 Allah'ım hepimize hayırlısıni nasip etsin inşallah 🤲🤲

Gözünüz aydın, çok sevindim gerçekten. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin 🤲 🧿🧿
Evet ne zaman içeyim bide yarım litre yeter demi ya tutamamssam 😂😂
Yaaaa canım benim şükürler olsun gözün aydın sağlıkla devam etsin inşallah dikkat et kendine olurmu ayyy çok sevindim 😍😍🥰🥰
Yaaaaa şu an mutluluktan çığlık atmak istiyorum çok çok cokkkk sevindim sağ salim kucağına almak nasip olur inşallah 🤗🤗🤗😍😍😍😘maşallah 😍😍kaç çıktı degerin😍😍😍🤗🤗
Biz sana demiştik bak canım hadi gözün aydın olsun inşallah değerlerin de çok güzel artar 🥰🥰
Allah razı olsun canlar 🥰 çok teşekkür ederim inşallah hepimizin süreci sağlıkla ilerlesin miniklere kavuştursun bizi🥰🥰
Milyaay Milyaay 66 çıktı canım 🥰 🥰

Sınavdan sonra tek tek aklına gelir 🤭 şuan sadece sıkışık olcan. Kahvaltını falan yaparsın güzelce😍 normal muayeneye gidiyor gibi düşün😍
Tamam canım taze anne🥰🥰 valla çok sevindim burda tanımadan birbirimize seviniyoruz uzuoluoruz çok garip iyiki varsınız kizlar ❤️❤️🥰🥰

Tamam canım taze anne🥰🥰 valla çok sevindim burda tanımadan birbirimize seviniyoruz uzuoluoruz çok garip iyiki varsınız kizlar ❤️❤️🥰🥰
Allah razı olsun canım benim 🥰 aynen öyle görmüyoruz tanımıyoruz ama farklı bir bağ oluyor aramızda🥰 inşallah Rabbim cümlemizin emeğini boşa çıkarmasın 🤲

Öyle oluyo ya bende heycandan zar zor uyumuştum geri uyandım 🤣
Avokadolar hazır mı 🤭
Sen transferden sonra eve mi gelcen nasıl yapcan
Evet savasa gider gibi hazırladım😂😂 evet canım orda yattığım kadar sonra eve gidicem bı saatlik yol yavaş yavaş gelcez artık eşimde stres ondan bişe demicem yolda daha da stres yapar çünkü yavaş git sarsma dersem😂😂

Evet savasa gider gibi hazırladım😂😂 evet canım orda yattığım kadar sonra eve gidicem bı saatlik yol yavaş yavaş gelcez artık eşimde stres ondan bişe demicem yolda daha da stres yapar çünkü yavaş git sarsma dersem😂😂
Hhaha dışarıya koy şimdiden hepsini ben tee şoka geldiğinde alayım mı diye sorduklarım varya. Hala olgunlaşmadılar🤣🤣
Aynen canım yavaş yavaş gelirsiniz zaten çok korunaklı bir yerde demişti Dr o kadar kırılgan değil korkmayın dedi. Ama işte biz evham yapıyoruz 🤭

Hhaha dışarıya koy şimdiden hepsini ben tee şoka geldiğinde alayım mı diye sorduklarım varya. Hala olgunlaşmadılar🤣🤣
Aynen canım yavaş yavaş gelirsiniz zaten çok korunaklı bir yerde demişti Dr o kadar kırılgan değil korkmayın dedi. Ama işte biz evham yapıyoruz 🤭
Evet canimelmaların yanina koy hemen olgunlaşıo bilioruz aslında evham yapioruz kendimize sen kaçıncı günde n ayaklandın canım gerçi sende ertesi gün evine geldin yolculuk yaptın ilk gün hiç kalkmadin ama deme ahh klasik transfer öncesi vazgeçilmez sorular😂😂

Evet canimelmaların yanina koy hemen olgunlaşıo bilioruz aslında evham yapioruz kendimize sen kaçıncı günde n ayaklandın canım gerçi sende ertesi gün evine geldin yolculuk yaptın ilk gün hiç kalkmadin ama deme ahh klasik transfer öncesi vazgeçilmez sorular😂😂
Aa ciddi mi kız hemen elmanın yanına koyam bari 🤣
Valla canım ne çok yattım ne çok ayaktaydım karışık ya🤣 ama akışına bırak ben çok stres olmuştum yok şöyle yatcam yok şunu yedim mi. Yok sağdan sola nasıl döncem bilem ne🤭
İlk 3 gün dikkat edersin çok fazla ayakta kalma. Hatta ilk gün ihtiyaç dışı ayağa kalma ikinci de yine ona benzer

Aa ciddi mi kız hemen elmanın yanına koyam bari 🤣
Valla canım ne çok yattım ne çok ayaktaydım karışık ya🤣 ama akışına bırak ben çok stres olmuştum yok şöyle yatcam yok şunu yedim mi. Yok sağdan sola nasıl döncem bilem ne🤭
İlk 3 gün dikkat edersin çok fazla ayakta kalma. Hatta ilk gün ihtiyaç dışı ayağa kalma ikinci de yine ona benzer
Evet elma koy nyanina olgunlaşıo kuzum 🥰 bende öyle yapıyım ya nasip yok eve geldik ten sonra kalkmam hiç yatarim artık hayırlısı die çıktık yola Allah'ım hayırlısını nasip etsin hepimize 🤲🤲🥰🥰

Back
X