• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Eylül-Ekim Ayı Transfer Olacaklar

Kızlar aranızda benim gbi olan varmı mesela kontrolum ayda bir ama ben sürekli evhamlıyım dünden beri midem bulanmıyo mesela şiddetli bulanıyordu çünkü acaba doktoramı gitsem acaba iyimi nasıl hala ordamı diye düşünüuorum sürekli :KK43: allah korusun bişey olsa hissedermiydim
Ne kadarlık oldu canım?

Kızlar aranızda benim gbi olan varmı mesela kontrolum ayda bir ama ben sürekli evhamlıyım dünden beri midem bulanmıyo mesela şiddetli bulanıyordu çünkü acaba doktoramı gitsem acaba iyimi nasıl hala ordamı diye düşünüuorum sürekli :KK43: allah korusun bişey olsa hissedermiydim
Canım şöyle düşün bu kadar stres ona daha zararlı, onu düşünüyorsan kendini sakinleştirmen gerekiyor 🤗 bilinçaltına olumlu sinyaller gönder bak benim lekelenmem var lavaboya giderken içimde bi korku oluyor ama o korkunun üzerini kapatıp hemen başka şeyler düşünüyorum🤗

Kuzum hic korkma ben doğuma dek kustum Dr.cok iyi bebeğin gelişimi der gönderirdi kac aylık hamissin 15.haftadan sonra azalirmis

İtlik serserilik ne geçer bunun aklından 😂 bebek gibi. Tam uyuyor hah diyorum uyudu, kalkıp biraz işime bakayım. Hop gözlerini açıp atlatıp zıplamaya başlıyor. Erken talim bana bu 😂
Hahah seni kandırıyor uyudum diye yav tam mıncırmalık sıpa desene 🤣🤣 benimde kuşlarım var geçen yatak odasına geldim uzanıyorum kapı az aralıktı. İçeri holden ışığı takip edip sesime geldi zilli ya🤣 gitmiyor bide 🤣 kafama yorganı çektim eşim ancak öyle götürebildi🤭🤭

Hahah seni kandırıyor uyudum diye yav tam mıncırmalık sıpa desene 🤣🤣 benimde kuşlarım var geçen yatak odasına geldim uzanıyorum kapı az aralıktı. İçeri holden ışığı takip edip sesime geldi zilli ya🤣 gitmiyor bide 🤣 kafama yorganı çektim eşim ancak öyle götürebildi🤭🤭
Ahahhh çok fenalar ya bunlar. İyi ki varlar ya 🧿💙

Selam kızlar. Bugün kalp atışı için randevum vardı. Malesef hüsranla sonuçlandı. Kese büyümemiş kalp atışı da yok. Doktor çok olumlu konuşmadı. Salı tekrar gidicem ama olmadı galiba. Niye böyle oldu anlamadım. Çok berbat durumdayım. Beynimden vurulmuşa döndüm.😧😧😧
Kaçıncı haftadasın kuzum?

Ya sürekli bende acaba acaba diye durup durup kendimi dolduruyorum galiba hala inanamıyorum 11 yıl sonra nasip olunca aklıma hep olumsuzluk geliyor acaba bişeymi oldu olduysa ben hissedermiyimki durumundayım 🥺

Bebeimi aldım kizlar şuanda yatiorum 40 dk sonra wc ye gittim daha dururdum ama kasmak da iyi deil zorlama dediler ördek le yap istersen dediler beceremem die 😂 istemedim rahimde embryo da çok güzel dediler hayırlı inşallah 🤲🤲🥰🥰
Ayyyy çok şükür canım. 🙏
Çooooook sevindim. ❤️
Hadi bakalım, şimdi bekleyişler başladı. 🥰

Ayyyy çok şükür canım. 🙏
Çooooook sevindim. ❤️
Hadi bakalım, şimdi bekleyişler başladı. 🥰
Evet canım benim ama 40 dk iyi deme wc için daha beklesem zorlancaktim buda kasılır dedi napcagimi bilemedim 🤣 ama şimdi yatiorum bı saat oldu hastane dün bekleyiş heycanli kuzum 🥰🥰

Back
X