• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Eylül-Ekim Ayı Transfer Olacaklar

Kızlar benim 7.denemem 4 embriyo donduruldu donmuş deneyelim dedi dr daha tran fer olmadan yeni merkez araştırıp duruyorum 😶😶😶nasıl alışmışsam arastirmaya neyse ki iki 3 gündür zeytine gidiyorum da kafam dağıldı biraz 😉😀yoksa kafayı siyıriyordum🙈🙈
İyi yapmışsın canım bu beklemede kafayı meşgul etmeliyiz kendimizi. Allah'ım hayırlısını nasip etsin hayırlı zamanda hep duamız oyle 🤲🤲🥰🥰

İyi yapmışsın canım bu beklemede kafayı meşgul etmeliyiz kendimizi. Allah'ım hayırlısını nasip etsin hayırlı zamanda hep duamız oyle 🤲🤲🥰🥰
Amin kuzum amin inşallah 🤗🤗valla cok iyi geldi gün ne zaman ayıyor güneş ne zaman batıyo anlamıyorum bile evde kalınca takıntı edecek bisey illaki buluyoruz 😏😏😶

Amin kuzum amin inşallah 🤗🤗valla cok iyi geldi gün ne zaman ayıyor güneş ne zaman batıyo anlamıyorum bile evde kalınca takıntı edecek bisey illaki buluyoruz 😏😏😶
Evet misal ben şuanda saatleri sayıyorum oyalicak şey buldum ama odaklanamiorum yine kendimi elimde telefon belirti ararken buluyorum sonra kiziorum yarın 6.gunu transferin ağrı var belim kasik ama bişe hissetmiorum normal mi bilmiorum Allah yardımcımız olsun valla her aşaması zor stresli kucağımıza alalım bebelerimizide hepsi geçer gerçi😌☺️❤️

Evet misal ben şuanda saatleri sayıyorum oyalicak şey buldum ama odaklanamiorum yine kendimi elimde telefon belirti ararken buluyorum sonra kiziorum yarın 6.gunu transferin ağrı var belim kasik ama bişe hissetmiorum normal mi bilmiorum Allah yardımcımız olsun valla her aşaması zor stresli kucağımıza alalım bebelerimizide hepsi geçer gerçi😌☺️❤️
Rabbim iyi.haberlerini almayı nasip etsin inşallah heyecanla bekliyorum sonucunu🤗🤗😍😍rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inşallah 🤗🤗🤗😘😘😍

Aynen canım bide sende memede ağrı hassasiyet varmı bende var aynı adet önceside olduğundan aklım karışık sadece yumurtlama zamanı gibi kasıkta batmalar var arada..geçer bu 7gün mutlu sonuçlara inşallah 🥰

Belırtı aramak ıstemıyorum aslında ama alt karnımda bı gergınlık var gbi sürekli bı gaz hali bugun boyle oldu
aynen canim benimde normalde bukadar gazim guruldamam olmaz o yüzden merak ettim insallah hayirli sonuclar aliriz benim bu ikinci denemem gecen ay baya agrim olmustu hatta birgün 1 saat öyle bir agrim olmustu ki herhalde o ara düstü hayirlisi insallah bunda kismet olur 🙏

aynen canim benimde normalde bukadar gazim guruldamam olmaz o yüzden merak ettim insallah hayirli sonuclar aliriz benim bu ikinci denemem gecen ay baya agrim olmustu hatta birgün 1 saat öyle bir agrim olmustu ki herhalde o ara düstü hayirlisi insallah bunda kismet olur 🙏
Canım benim İnşaAllah bu sefer yüzün gülecek ınanıyorum sen rahat ol yeterki düşünme bir şey🥰 test yapmayı dusunuyor musun erken yani 6.7.gunler falan kaçıncı gun emrıyosu bu arada

Çok mu fazla kuzum kanama inşallah sabah müjdeli haberle gelirsin 🤲🤲
Cok asiri degildi biraz azaldi canim biraz once test yaptim soktayim aslinda 😳silikte olsa pozitif gozunu zorlamadan baksanda hani rahatca silik cizgiyi gorebiliyorsun su an cok saskinim cumayi iple cekiyorum ☺️
Evet canım 2. Aşımı hazirqnda olmuştum Aşıda sıkıntı Yok sadece gelirken giderken test zorunlu.
İyi sevindim testini yaparsan yaz bizede merak ediyorum ferah tut içini Allah dileğini yapsın İnşallah 🤲
Anladim canim bizde mecburi olacak giris cikislarda sıkıntı olur diye randevu almistik fakat tup bebek tedavisinin basina denk geliyordu doktorumuz tedavi esnasinda olmaz dedi o yuzden randevuyu iptal ettik..yaptim canim soktayim silik cizgi belirgin gorunuyo ☺️Artik cuma gunu hersey kesinlesicek bi umudum var
Ben de 15 ekimde transfer oldum. 9.gün kanda 59 çıktı. Yarın asıl test günüm emin değilim değerler konusunda korkuyorum😞
Masaallah canim korkma herkesin degeri farkli sekilde cikiyor 😍daha da yukselerek saglikli bir sekilde guzel haber verirsin bize
3,5 saat çok uzak değil aslında
ay ne guzel kisa saati 😅ne zaman yolculuk

Yaa saat kaçta transfer bende heyecanlıyım inşallah tutar bide merkez neresi inşallah tutarlar ve sağlıklı olurlar bide kaç tane var senin yarını bekleyen
2 transfer olacak ama dr yarin bi konusuruz dedi yinede. 11 de olacak benim 5. Gün embriyosu. Ankara baskent hastanesinde tedavi görüyorum. Mesajından ne kadar heyecanlı olduğunu anlıyorum. 😍😍 senin kaçta? Uyku tutmuyor beni

Allah yardimciniz olsun canim cok heyecanli 😍bu heyecanini mutluluga cevirsin test gununde pozitif haber alarak yasatsin amin
Amiin insallah. Allah razi olsun. Peki günleri sayarken transfer gününü 1 diye mi Sayıcaz yoksa transfer günü sayılmıyor mu ? Şimdiden cok heyecanliyim. 🥰🥰

Back
X