Aşılama 2021 Eylül'de aşılama yapılan ve yaptıracak olanlar toplanalım🥰

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
doğru gercekten ınsan ıster ıstemez hele adet yaklastıkca stres oluyor cok ıyı anlıyıorum sızı inşallaahh olumlu olur bu sefer.

Merhaba bende aşılama yaptıracağım adet günümü bekliyorum. Zor bir işlem mi birde iğneli ve ilaçlı farkı nedir acaba? Kullandığınız iğnelerin fiyatını da öğrenebilir miyim? Şimdiden teşekkürler

Hic zor degil 3dk bitiyo anlamiyosunuz bile ben igneli oldum gonalf menapur birde catlatma ignesi ben ozel gittiğim icin ilaclarda parali oldu 4milyar verdim ignelere inşallah guzel sonuca ereriz hep birlikte

Kızlar belirti yaşayan, sonuç alan kimse yok muuuu neler yaşıyorsunuz?
Benim aşılamanın bugün 8. Günü.Aşılamadan sonra göğüs hassasiyetim çok fazlaydı ama geçti.Dünden beri de hafif adet sancıları var.Sende durumlar nasıl canım?

Benim aşılamanın bugün 8. Günü.Aşılamadan sonra göğüs hassasiyetim çok fazlaydı ama geçti.Dünden beri de hafif adet sancıları var.Sende durumlar nasıl canım?
bugün 13. günüm göğüs hassasiyetim var 3 gündür bacaklarım sızlıyo adet olucakmışım gibi ama 2 gün gecikti kendimi umutlandırmadan sakince beklemeye çalışıyorum

bugün 13. günüm göğüs hassasiyetim var 3 gündür bacaklarım sızlıyo adet olucakmışım gibi ama 2 gün gecikti kendimi umutlandırmadan sakince beklemeye çalışıyorum
2 gün gecikti miiii Göğüs hassasiyeti gebelikte adet döneminde devam ediyormuş gebelik yoksa adete 1-2 gün kala normal haline dönüyormuş Testi ne zaman yapıcaksın Ay çok heyecanlandım bak

Beyaz akıntıda gebelik belirtisi Hadi test yappp

Benim de 10. günüm dün bütün gün sol kasığım hem ağrıdı hem battı. Bununla beraber boşluklarım ve belim ağrıyor ara sıra

2 gün gecikti miiii Göğüs hassasiyeti gebelikte adet döneminde devam ediyormuş gebelik yoksa adete 1-2 gün kala normal haline dönüyormuş Testi ne zaman yapıcaksın Ay çok heyecanlandım bak
belki adet gecikmesidir diye sabretmeye çalışıyorum negatif görmekten çok korkuyorumtest yapar yapmaz buraya yazıcam.Hayırlısı inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…