- 16 Ağustos 2021
- 16.851
- 16.642
- 248
doğru gercekten ınsan ıster ıstemez hele adet yaklastıkca stres oluyor cok ıyı anlıyıorum sızıSebepsiz infertilite deniyor değerlerim ve hsg temiz çıktı eşimin de değerler normal çıktı. Ben strese bağlı olduğunu düşünüyorum çok kafaya takmamaya çalışsak da olmuyor illa ki kafaya takıyor insan
Merhaba bende aşılama yaptıracağım adet günümü bekliyorum. Zor bir işlem mi birde iğneli ve ilaçlı farkı nedir acaba? Kullandığınız iğnelerin fiyatını da öğrenebilir miyim? Şimdiden teşekkürlerHerkese merhaba 3.aşılamam ile karşınızdayım. 2si tutmadı malesefi biri ilaç biri gonalf iğne ile oldu. 1.sinde çok aksilikler yaşadım ama 2.sinden umutluydum olmadı. Bugün yeniden gonalf 75 vurularak başlıyorum Rabbim isteyen herkese sağlıklı Salih evlatlar versin inşallah
inşallah canım , rabbim bekleyen isteyen her kadına güzel haberler nasip etsinMerhaba ben de bugün yaptırdım aşılamayı inşallah güzel haberler alırız
Aminnnninşallah canım , rabbim bekleyen isteyen her kadına güzel haberler nasip etsin
Ben bekliyom daha dun cok agrilisancili gecti bugunbiraz dahaiyiyim cok sukurKızlar belirti yaşayan, sonuç alan kimse yok muuuu neler yaşıyorsunuz?
İnşallah canim guzelhaberlerleMerhaba ben de bugün yaptırdım aşılamayı inşallah güzel haberler alırız
Amin inşallahinşallah canım , rabbim bekleyen isteyen her kadına güzel haberler nasip etsin
Hic zor degil 3dk bitiyo anlamiyosunuz bile ben igneli oldum gonalf menapur birde catlatma ignesi ben ozel gittiğim icin ilaclarda parali oldu 4milyar verdim ignelere inşallah guzel sonuca ereriz hep birlikteMerhaba bende aşılama yaptıracağım adet günümü bekliyorum. Zor bir işlem mi birde iğneli ve ilaçlı farkı nedir acaba? Kullandığınız iğnelerin fiyatını da öğrenebilir miyim? Şimdiden teşekkürler
sancılar iyiye işarettir umarımBen bekliyom daha dun cok agrilisancili gecti bugunbiraz dahaiyiyim cok sukur
İnsallah canimsancılar iyiye işarettir umarım
Görelim mevla neyler, neylerse güzel eylerbizim de 3 yıl olucak nerdeyse sebepsiz ama olmuyor işte
Benim aşılamanın bugün 8. Günü.Aşılamadan sonra göğüs hassasiyetim çok fazlaydı ama geçti.Dünden beri de hafif adet sancıları var.Sende durumlar nasıl canım?Kızlar belirti yaşayan, sonuç alan kimse yok muuuu neler yaşıyorsunuz?
bugün 13. günüm göğüs hassasiyetim var 3 gündür bacaklarım sızlıyo adet olucakmışım gibi ama 2 gün gecikti kendimi umutlandırmadan sakince beklemeye çalışıyorumBenim aşılamanın bugün 8. Günü.Aşılamadan sonra göğüs hassasiyetim çok fazlaydı ama geçti.Dünden beri de hafif adet sancıları var.Sende durumlar nasıl canım?
2 gün gecikti miiiibugün 13. günüm göğüs hassasiyetim var 3 gündür bacaklarım sızlıyo adet olucakmışım gibi ama 2 gün gecikti kendimi umutlandırmadan sakince beklemeye çalışıyorum
Beyaz akıntıda gebelik belirtisiBugün aşılamamın 10. günü sabah 6.30 gibi uyandım ve beyaz hafif yoğun bir akıntı olduğunu farkettim.Regl öncesi bu tarz akıntım olmaz , ilaçların etkisi mi bilemedim.Belim ağrıyor sanki hastayım gibi ... Çok erken uyuyup erken uyanıyorum .Bendeki aşılama süreci
belki adet gecikmesidir diye sabretmeye çalışıyorum negatif görmekten çok korkuyorum2 gün gecikti miiiiGöğüs hassasiyeti gebelikte adet döneminde devam ediyormuş gebelik yoksa adete 1-2 gün kala normal haline dönüyormuş Testi ne zaman yapıcaksın Ay çok heyecanlandım bak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?