Aşılama 2021 Eylül'de aşılama yapılan ve yaptıracak olanlar toplanalım🥰

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Merhaba, işlem ağrı acı yapmadı bende yani hafif sancı gibi oluyor ama saniyelik birşey. İlk bende klomen hapla denedi doktorum, aradaki farkı bilemiyorum. Rapor çıkıyor iğneler için de ilkinde 350 sanırım ödedim 2.de de 2 kutuya 500 ödedim

Kaç gün bekliyceksin peki ? Beyaz akıntın var mı canım bu arada ?
İçimde belki olmuştur duygusu var ya saçma bi şekilde olmadıysa şu an öğrenmek istemiyorum.Ne zaman test yaparım bilmiyorum, beyaz akıntı değil de daha su kıvamında ve pek yok gibi ay adet mi oldum diye gidip bakıyorum beyaz sıvı bişey görüyorum.

Anladım kuzum test günü yaklaştığında bende öyle oluyorum.Rabbim inşaallah gönlüne göre versin

Bir yerde iğnelerin tanesi 1500 tl falan diyordu gözüm korktu açıkçası. Ben devlet hastanesinde yaptırmayı düşünüyorum fiyatlar senin dediğin gibi olur sanırım

Anladım kuzum test günü yaklaştığında bende öyle oluyorum.Rabbim inşaallah gönlüne göre versin
amin çok sağol canım Rabbim tüm isteyen içinde sana bana her kadına hayırlısıyla tez vakitte nasip etsin inşallah .. verdiğine de vermediğine de hamd olsun , olmazsa da üzülmek yok dua da ısrarcı olmaya devam Allah dua ettiğimizi duymak istermiş bu da bizim sınavımız

Amin kuzum benim inşaallah Aynen öyle canım Rabbim inşallah en kısa zamanda yaşatır mucizesini

Benim dr da 10.gun kanda cikar dedi bugun 7.günüm kasik agrim var ara ara olup geciuo

Kizlar ne durumdasiniz ben bugun 2.5 saatlik yolculuk yaptim kasik agrisiyla bereber baya zor oldu benim gibi ara ara agrisi olan varmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…