inşallah, çok teşekkürler güzel duan için rabbim hepimizi güldürsün,hayalimize kavuştursunİnşallah hamilesinizdir bize de umut olur :)
Kaç gün bekliyceksin peki ? Beyaz akıntın var mı canım bu arada ?belki adet gecikmesidir diye sabretmeye çalışıyorum negatif görmekten çok korkuyorumtest yapar yapmaz buraya yazıcam.Hayırlısı inşallah...
Merhaba, işlem ağrı acı yapmadı bende yani hafif sancı gibi oluyor ama saniyelik birşey. İlk bende klomen hapla denedi doktorum, aradaki farkı bilemiyorum. Rapor çıkıyor iğneler için de ilkinde 350 sanırım ödedim 2.de de 2 kutuya 500 ödedimMerhaba bende aşılama yaptıracağım adet günümü bekliyorum. Zor bir işlem mi birde iğneli ve ilaçlı farkı nedir acaba? Kullandığınız iğnelerin fiyatını da öğrenebilir miyim? Şimdiden teşekkürler
İçimde belki olmuştur duygusu var ya saçma bi şekilde olmadıysa şu an öğrenmek istemiyorum.Ne zaman test yaparım bilmiyorum, beyaz akıntı değil de daha su kıvamında ve pek yok gibi ay adet mi oldum diye gidip bakıyorum beyaz sıvı bişey görüyorum.Kaç gün bekliyceksin peki ? Beyaz akıntın var mı canım bu arada ?
Anladım kuzum test günü yaklaştığında bende öyle oluyorum.Rabbim inşaallah gönlüne göre versinİçimde belki olmuştur duygusu var ya saçma bi şekilde olmadıysa şu an öğrenmek istemiyorum.Ne zaman test yaparım bilmiyorum, beyaz akıntı değil de daha su kıvamında ve pek yok gibi ay adet mi oldum diye gidip bakıyorum beyaz sıvı bişey görüyorum.
Bir yerde iğnelerin tanesi 1500 tl falan diyordu gözüm korktu açıkçası. Ben devlet hastanesinde yaptırmayı düşünüyorum fiyatlar senin dediğin gibi olur sanırımMerhaba, işlem ağrı acı yapmadı bende yani hafif sancı gibi oluyor ama saniyelik birşey. İlk bende klomen hapla denedi doktorum, aradaki farkı bilemiyorum. Rapor çıkıyor iğneler için de ilkinde 350 sanırım ödedim 2.de de 2 kutuya 500 ödedim
Ben eğitim araştırma Hastanesi'nde oluyorum raporlu fiyatları böyle çıktı özelde farklı sanırımBir yerde iğnelerin tanesi 1500 tl falan diyordu gözüm korktu açıkçası. Ben devlet hastanesinde yaptırmayı düşünüyorum fiyatlar senin dediğin gibi olur sanırım
amin çok sağol canım Rabbim tüm isteyen içinde sana bana her kadına hayırlısıyla tez vakitte nasip etsin inşallah .. verdiğine de vermediğine de hamd olsun , olmazsa da üzülmek yok dua da ısrarcı olmaya devam Allah dua ettiğimizi duymak istermiş bu da bizim sınavımızAnladım kuzum test günü yaklaştığında bende öyle oluyorum.Rabbim inşaallah gönlüne göre versin
Bende istanbul kanuni sultan süleyman eğitim araştırma hastanesinde düşünüyorum. siz neredesinizBen eğitim araştırma Hastanesi'nde oluyorum raporlu fiyatları böyle çıktı özelde farklı sanırım
Amin kuzum benim inşaallahamin çok sağol canım Rabbim tüm isteyen içinde sana bana her kadına hayırlısıyla tez vakitte nasip etsin inşallah .. verdiğine de vermediğine de hamd olsun , olmazsa da üzülmek yok dua da ısrarcı olmaya devam Allah dua ettiğimizi duymak istermiş bu da bizim sınavımız
Artik kan testi yap bencebugün 13. günüm göğüs hassasiyetim var 3 gündür bacaklarım sızlıyo adet olucakmışım gibi ama 2 gün gecikti kendimi umutlandırmadan sakince beklemeye çalışıyorum
Kun fe yekun demeden olmuyo Rabbim tez zamanda ol desin oluversin hepimize inşallahAmin kuzum benim inşaallahAynen öyle canım Rabbim inşallah en kısa zamanda yaşatır mucizesini
Benim ozeldi asilamaya 5bine yakin oldu sanirsam 4bin ignelere odedim zaten inşallah guzel sonucalirizda hayirlisi artikBen eğitim araştırma Hastanesi'nde oluyorum raporlu fiyatları böyle çıktı özelde farklı sanırım
Benim dr da 10.gun kanda cikar dedi bugun 7.günüm kasik agrim var ara ara olup geciuoilk aşılamada 10 gün sonra kanda çıkar dedi doktor belki idrar testinde çıkmamıştır kanda baktır istersen ,bu zamana kadar öğrendiğim şeylerden biri de adet günü geçmeden idrar testi çok da güvenilir değil bence
Bugün 14.gündeyim.Yarın adet günüm sanki adet sancılarım geliyor gibiKizlar ne durumdasiniz ben bugun 2.5 saatlik yolculuk yaptim kasik agrisiyla bereber baya zor oldu benim gibi ara ara agrisi olan varmi
Maşallah hala test yapmadinmiY
Bugün 14.gündeyim.Yarın adet günüm sanki adet sancılarım geliyor gibiAdetin geçikmesini bekleyeceğim bakalım artık
Amin canım benim inşaallahKun fe yekun demeden olmuyo Rabbim tez zamanda ol desin oluversin hepimize inşallah
Benim bugun 8.gunum bendede adet agrisi gibibelve bacak agrilari basladiMaşallah hala test yapmadinmi
Kartal Lütfi kırdarda benimBende istanbul kanuni sultan süleyman eğitim araştırma hastanesinde düşünüyorum. siz neredesiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?