4-5 gün geçikmeyi bekliyorum çünkü adet sancım ara ara geliyor ne zaman böyle hissetsem adet oluyorumMaşallah hala test yapmadinmi
Benimde bugun 8.gunum adetime 1hafta agrilarim basladi4-5 gün geçikmeyi bekliyorum çünkü adet sancım ara ara geliyor ne zaman böyle hissetsem adet oluyorum
İnşallah hayirlisiyla hamisizdirde onun agrilaridir4-5 gün geçikmeyi bekliyorum çünkü adet sancım ara ara geliyor ne zaman böyle hissetsem adet oluyorum
Benim 8.gunum bendede basladi bugünKızlar aşılamanın 9. Günü bildiğiniz adet sancım varSanki her an kanama olacakmış gibi.Siz de durumlar nasıl
Yaaa inşallah hayirlisi artikBenim 8.gunum bendede basladi bugün
Bende öyle canım4-5 gün geçikmeyi bekliyorum çünkü adet sancım ara ara geliyor ne zaman böyle hissetsem adet oluyorum
inşaallah bu ay olur kuzum yaBenim 8.gunum bendede basladi bugün
İnşallah canim yainşaallah bu ay olur kuzum ya
Bir hafta varsa adet sancısı değildir benim genelde bir iki gün öncesinde belli eder şu hamile kalabilme mücadelesinde resmen bedenimi tanıdımBenimde bugun 8.gunum adetime 1hafta agrilarim basladi
Bir hafta varsa adet sancısı değildir benim genelde bir iki gün öncesinde belli eder şu hamile kalabilme mücadelesinde resmen bedenimi tanıdımÖnceden adet günümü bile zor takip ederdim
İyiyim canım çok şükür grip oldum sadece biraz halsizlik ve başağrım var.Aşılamanın 12. Günü bugün arada adet sancım oluyor inşaallah sonucum pozitif olurKizlar nerdesiniz cevap yazmiyorsunuz nasilsiniz durumunuz nedir
Yapma yaAdet oldum beninş sizlerinki tutar.Tekrar aşılama mı yaptırsam ,sadece çatlatma iğnesi mi denesem yoksa oluruna mı bıraksam bilemedim
Cok gecmis olsuncanim azoncebende adetoldum sanirim olmadi yapcak bisey yok hersey ALLAHTANİyiyim canım çok şükür grip oldum sadece biraz halsizlik ve başağrım var.Aşılamanın 12. Günü bugün arada adet sancım oluyor inşaallah sonucum pozitif olurSen nasılsın ?
Bende oldum sanirim az once geldi bugun 11.gunumAdet oldum beninş sizlerinki tutar.Tekrar aşılama mı yaptırsam ,sadece çatlatma iğnesi mi denesem yoksa oluruna mı bıraksam bilemedim
17.gün geldi yavrum 15. gün lekelenmeler başlamıştıYapma yaAşılamanın kaçıncı günü adet oldun canım
Kahverengi renkli ise ya da açık pembe belki yerleşme kanamasıdırBende oldum sanirim az once geldi bugun 11.gunum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?