• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama 2021 Eylül'de aşılama yapılan ve yaptıracak olanlar toplanalım🥰

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Herkese merhaba arkadaşlar, 9 eylülde 2.kez aşılama yapılacak ilki tutmadı malumunuz. Bu yüzden çok umutlu değilim ama Rabbim bilir diyip yola koyulduk yine..benim gibi olanlarınız var mı yada aşılama ile gebe kalanlarınız...Hadi birbirimize destek olalım☺️😍
Merhaba. Umarım mutlu sonuçlar alırız hepimiz. Bende bu ay sonu aşılama olacağım allah izin verirse. 3. Aşılamam olacak.. kısmet, tutmazsa artık tüp bebeğe geçmeyi düşüneceğim. Ama umarım hiçbirimiz için olumsuz sonuçlar olmaz. :)

sonuçların çıktısını getirip veriyorlar, bizimde problem yok 1 yıl (evlilik)sonra aşılama yapıyorlar direk oraya yönlendirmiş
Bize çıktı da vermediler bilemedim 🤔 bugün test yapmam gerekiyor ama adet olacak gibi hissettiğim için yapamıyorum korkumdan test ☹️

ben de 1 eylülde çatlama yaptım.3 eylülde aşılama hiçbir belirtim yok.sadec adet sancım var.siz de durum nedir
Bende de sanki adet olacakmisim gibi bir his var ☹️ koltuk altlarına doğru adette olan göğüs ağrısı var. Doktorum 12 gün sonra kan testi ver demişti ama ben cesaret edip vermedim ☹️

Aslinda bı teste gitsem belli olacakta tam iş yerimin yani burnumun dibi hastane korkumdan gidip test vermiyorum ☹️ ilk aşılamada negatif gördüğüm an psikojik olarak etkinlencem galiba ☹️
Cok heyecanlı 🤩😍 insallahhhh pozitif görürsün canım. Bizede yaz mutlaka

Hanımlar ben alılama olalı 16 gün oldu çatlama yapılalı 18 gün oldu ama ben halen adet olmadım 13 gün kan vermiştim negatif çıktı böyle bir durum yaşayan varmdıır ?
Acaba içilen ilaçlar gecikme yapar mı ki ?

Merhaba. Umarım mutlu sonuçlar alırız hepimiz. Bende bu ay sonu aşılama olacağım allah izin verirse. 3. Aşılamam olacak.. kısmet, tutmazsa artık tüp bebeğe geçmeyi düşüneceğim. Ama umarım hiçbirimiz için olumsuz sonuçlar olmaz. :)
hayırlısıyla inşallah , ne kadar zamandır bebek istiyorsunuz

Test yaptım kızlar ben tek çizgi ☹️ erken gebelik testinden yaptım %90 doğruluk diyordu ilk aşılama sonucu hüsran ☹️

hayırlısıyla aşılaman olsun...güzel sonucunu da buraya yazarsın inşallah🤲🏻
2 aşılama arası ne kadar şimdi benim 1 Eylül de ilk aşılama oldu 2. Aşılama aralıksız bu ay mi oluyor ? Yoksa ara veriyorlar mı ?

2 aşılama arası ne kadar şimdi benim 1 Eylül de ilk aşılama oldu 2. Aşılama aralıksız bu ay mi oluyor ? Yoksa ara veriyorlar mı ?
senin talebine bağlı ben 4 ay sonra 2. ye gittim arka arkaya yaptıranlar da var

Eczacım 2. Aşılamanın olasılığı daha yüksek demişti 🙏 ben ara vermeden bu ay tekrar yaptırmayı düşünüyorum hayırlısı bakalım 😇

Kızlar merhaba ; bizimde sperm sonucu muz çıktı 8milyondan 42 milyona çıkmış çok şükür 🤲😍 doktorun asistanı aradı doktor bey çok güzel demiş isterleese aşılama deneyebiliriz demiş iki yıldır olmadığı için için bir kıpır kıpır oldu ya 🥺🥺🤲

Bugun benimde ilk asilamam oldu canlar
Aramızda bir gün var canım inşallah hayırlı haberleri alırız ay sonunda ❤️🤲🏻 Nasıl geçti aşılaman doktor dikkat etmen gereken şeyleri ilşki sıklığı vs söyledimi canım

Herkese merhaba arkadaşlar, 9 eylülde 2.kez aşılama yapılacak ilki tutmadı malumunuz. Bu yüzden çok umutlu değilim ama Rabbim bilir diyip yola koyulduk yine..benim gibi olanlarınız var mı yada aşılama ile gebe kalanlarınız...Hadi birbirimize destek olalım☺️😍
Canım nasılsın ? Belirtilerin nasıl 🌸

Canım benim de 2.asılamanin 11.günü erken gebelik testi yaptım ama negatif acaba erken mi yaptım bilmiyorum .Adet ağrısı gibi ağrılar oldu ama kullandığım ilaclardandir diye düşünüyorum.
Canım sonucun belli oldu mu ?

Back
X