Aşılama 2021 Eylül'de aşılama yapılan ve yaptıracak olanlar toplanalım🥰

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Merhabalar
Ben de ayın13ünde aşılama oldum. İlk aşılamam. Bizim erkek faktörlü bir durum var. Morfoloji yüzde 2, o yüzden doktor aşılama yapalım dedi. 5 yumurtam gelişmiş. 1. haftam bitti. Çok heyecanlıyım. Bununla beraber günde iki kez progestan fitil kullanıyorum.

Yaa peki sonucunun nedir ?
Aşılamanın 12.günümdeyim.Hiçbir belirtim yok hatta çatlatma iğnesi vurmadan yumurtanın çatladığını düşünüyorum 22mm iken iğne vurdum.Bir gün önce aşırı akıntım oldu doktora sordum çatlamamış dedi aşılamanın olduğu gün akıntım yoktu akıntının sebebi klomen de olabilir ama bilmiyorum artık. Aşılama günü bir yumurtan çatlamış biri çatlamamış dedi anlam veremedim.Gebelik testi yanımda yoktu ovulasyon testi denedim t çizgisinde koyuluk yoktu

Aşılamanın 12.günümdeyim.Hiçbir belirtim yok hatta çatlatma iğnesi vurmadan yumurtanın çatladığını düşünüyorum 22mm iken iğne vurdum.Bir gün önce aşırı akıntım oldu doktora sordum çatlamamış dedi aşılamanın olduğu gün akıntım yoktu akıntının sebebi klomen de olabilir ama bilmiyorum artık. Aşılama günü bir yumurtan çatlamış biri çatlamamış dedi anlam veremedim.Gebelik testi yanımda yoktu ovulasyon testi denedim t çizgisinde koyuluk yoktu
Yaaa inşallah hamilesinndir yaaa haber ver bana tamam mı çok merak ederim. Sanırım bnm de yumurtam dün çatladı yarın öğlen 12 de aşılamam var fakat yumurtanın canlı kalma süresi 24 saat o halde nolcak şimdi 😓

İnş 🥰 Aşılamada birkaç tane iyi gelişen yumurta olduğu için şans yüksek oluyor bu işler hiç belli olmuyor ben artık düşün düşün anlamıyorum kimisi ne yumurta takibi biliyor ne şu saçma şeyleri yapıyro tak diye hamile kalıyor robot gibi hissediyorum artık kendimi gün hesapla yumurta hesapla bitmiyor sebepsiz infertelite deniliyor aşılama bile tutmuyorsa çaresi ne bi doktorda şundan olmuyor dese rahatlayacağım 🤔inş hepimiz tez zamanda kavuşuyoruz dua etmekten Başka çare yok gib i

İnş 🥰 Aşılamada birkaç tane iyi gelişen yumurta olduğu için şans yüksek oluyor bu işler hiç belli olmuyor ben artık düşün düşün anlamıyorum kimisi ne yumurta takibi biliyor ne şu saçma şeyleri yapıyro tak diye hamile kalıyor robot gibi hissediyorum artık kendimi gün hesapla yumurta hesapla bitmiyor sebepsiz infertelite deniliyor aşılama bile tutmuyorsa çaresi ne bi doktorda şundan olmuyor dese rahatlayacağım 🤔inş hepimiz tez zamanda kavuşuyoruz dua etmekten Başka çare yok gib i
Aynen sebepsiz infertilite bizimki de eşim ve bende tek bir sorun yok herşey optimum seviyede ama yaklaşık 3 yıl olacak olmuyor. Vakti zamanı değilmiş ona inanıyorum ama eskiden ninelerimiz zamanı kadınlar 10 çocuk yapıyorlarmış doğru düzgün bu sorunu yaşayan yokmuş birkaç ay içinde oluyormuş herkesin...şimdi olanlar çok çok az benim etrafımda aynı zamanlarda evlendiğim ve bebeği olmamış çok insan var... bunun çaresi nedir niye böyle şaşırdım ben..Takviye bişeyler mi yemek lazım ?bilen varsa yardımcı olsun lütfen🥰

Günaydın kızlar. Bu ay bende aşılama olacağım.Doktorum adet olunca gel dedi. Salı günü adetin 3.günü gideceğim. Süreç nasıl oluyor illa gonalf iğnelerle mi başlıyorlar yoksa hapta oluyor mu ? Sanırım tüp bebek raporu için iğneyle yapmak gerekiyor. Aranızda pozitif gören var mı🤗
Haplarla da oluyor canım ama tüp bebek raporu için iğneli olması lazım.Bana her ikisinde de adetin 3. Günü gonal f başlattı doktorum.İlki olumsuz oldu.2. aşılamanın da 6. Günü henüz

O kadar haklısın ki canım Allah'ım yardımcımız olsun. Bak ben geçen burada bir dua okumuştum sende oku istersen. Rabbim yardımcımız olsun

Eklentiler

• Screenshot_2021-09-19-20-59-44-263_com.android.chrome.webp
    Screenshot_2021-09-19-20-59-44-263_com.android.chrome.webp
    48 KB · Görüntüleme: 27
Merhabalar
Aşılama yaptıranlar, sizlerin kaç yumurtası gelişmişti aşılama öncesi

Merhabalar
Ben de ayın13ünde aşılama oldum. İlk aşılamam. Bizim erkek faktörlü bir durum var. Morfoloji yüzde 2, o yüzden doktor aşılama yapalım dedi. 5 yumurtam gelişmiş. 1. haftam bitti. Çok heyecanlıyım. Bununla beraber günde iki kez progestan fitil kullanıyorum.
Hayirli sonuclaralmaniz dilegimle aramizda 2gun var bende 15inde oldum gunler gecmiyo sanki bende cok heyecanliyim 17 yasinda bir oglum var15 senedir olmuyo hic bi sorun yok bende 2defa progestan kullaniyorum dungeceacayip kasik krampiyla uyandim ara ara olup geciyo hakkimuzda hayırlısı

Hayirli sonuclaralmaniz dilegimle aramizda 2gun var bende 15inde oldum gunler gecmiyo sanki bende cok heyecanliyim 17 yasinda bir oglum var15 senedir olmuyo hic bi sorun yok bende 2defa progestan kullaniyorum dungeceacayip kasik krampiyla uyandim ara ara olup geciyo hakkimuzda hayırlısı
Bende de ara sıra batmalar oldu geçti, şu an hiçbir belirtim yok.

Çok iyi. 8 yumurta ile aşılama yapıldığını hiç duymamıştım. Umarım hayırlı ve güzel sonuçlar alırsınız.
Ben tedaviye tup bebek diye basladim esimin gorevi nedeniyle izin sorunu yasadik okadar igne kullaninca asilama deneyelim dedik bile bile lades ama yinede verecekse rabbim verir diye dusunuyorum hepimiz icin hayirlisi

Ben tedaviye tup bebek diye basladim esimin gorevi nedeniyle izin sorunu yasadik okadar igne kullaninca asilama deneyelim dedik bile bile lades ama yinede verecekse rabbim verir diye dusunuyorum hepimiz icin hayirlisi
Bence 8 yumurta için olumlu sonuç alma ihtimaliniz çok yüksek. Eşinizin sperm kalitesi de iyiyse olumlu olacağını düşünüyorum

Back
X