Aşılama 2021 Eylül'de aşılama yapılan ve yaptıracak olanlar toplanalım🥰

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Canım bu benim 2. Aşılamam eğer tutmazsa tüp bebek yaptırıcaz
İlke aşılaman klomen ile mi yapıldı ? Benim klomendi acaba iğneli mi yaptırsam ikinciyi 🤔yarın doktora gidip danışacağım.Tüp bebeği özelde mi yaptıracaksınız

İlke aşılaman klomen ile mi yapıldı ? Benim klomendi acaba iğneli mi yaptırsam ikinciyi 🤔yarın doktora gidip danışacağım.Tüp bebeği özelde mi yaptıracaksınız
2 si de gonal f iğneyle yapıldı canım.Araştırma Hastanesi'nde yaptırdım aşılamaları tüp bebek gerekirse onu da aynı hastane de yaptırıcam.Özel hastaneyle aynı fiyata geldi bana 2 aşılama 7000 TL tuttu belki geçmiştir bile.Doktorum dışardan geldiği için ekstra ona da para ödüyorum çünkü.Bence hap ya da iğneyle alakalı değil canım aşılama da şans çok düşük.Ben 2. Aşılamayı tüp bebek raporu çıksın diye yaptırdım.

Az oldu kahve ve acik renk kirmizi koyu degil az oncede beyaz seffaf renk agrlikli idi bakalim gelcekmi arkasi yarinda kan testine gitcektim hayirlisi artik

İçimde belki olmuştur duygusu var ya saçma bi şekilde olmadıysa şu an öğrenmek istemiyorum.Ne zaman test yaparım bilmiyorum, beyaz akıntı değil de daha su kıvamında ve pek yok gibi ay adet mi oldum diye gidip bakıyorum beyaz sıvı bişey görüyorum.
Bende şuan aynı durumdayım beyaz süt gibi affedersin bugün aşılamanın 9. Günü bekliyorum sizin sonuç ne oldu

2 si de gonal f iğneyle yapıldı canım.Araştırma Hastanesi'nde yaptırdım aşılamaları tüp bebek gerekirse onu da aynı hastane de yaptırıcam.Özel hastaneyle aynı fiyata geldi bana 2 aşılama 7000 TL tuttu belki geçmiştir bile.Doktorum dışardan geldiği için ekstra ona da para ödüyorum çünkü.Bence hap ya da iğneyle alakalı değil canım aşılama da şans çok düşük.Ben 2. Aşılamayı tüp bebek raporu çıksın diye yaptırdım.
Merhaba birşey sorabilir miyim. Siz aşılamayı devlet hastanesinde yaptırmışsınız neden o fiyat çıktı acaba? İğneler için rapor çıkarılıyomuş siz çıkarmadınız mı

Merhaba birşey sorabilir miyim. Siz aşılamayı devlet hastanesinde yaptırmışsınız neden o fiyat çıktı acaba? İğneler için rapor çıkarılıyomuş siz çıkarmadınız mı
Merhaba ben devlette değil Araştırma Hastanesi'nde yaptırdım canım.Normal doktor da 1600 aşılama ücreti + raporlu iğne fiyatı ( o da 300 küsür bişeydi raporsuz 890 TL iğne ) benim doktorumun aynı hastanede ücreti 3250 aşılama + ilaç masrafı o yüzden bu kadar tuttu.Direkt devlette yaptırırsan sadece ilaç parası ödüyorsun.Ama araştırma hastanelerinde az ya da çok ücret çıkıyor

Merhaba ben devlette değil Araştırma Hastanesi'nde yaptırdım canım.Normal doktor da 1600 aşılama ücreti + raporlu iğne fiyatı ( o da 300 küsür bişeydi raporsuz 890 TL iğne ) benim doktorumun aynı hastanede ücreti 3250 aşılama + ilaç masrafı o yüzden bu kadar tuttu.Direkt devlette yaptırırsan sadece ilaç parası ödüyorsun.Ama araştırma hastanelerinde az ya da çok ücret çıkıyor
Merhabalar canım nasılsın. Bugün 13. Günün benimde 10. Günüm hiç gecmeyen bir göğüs ağrım var özellikle uçları çok hassas bende başka birsey yok. Sen test yaptın mı ya da kan verdin mi

Merhabalar canım nasılsın. Bugün 13. Günün benimde 10. Günüm hiç gecmeyen bir göğüs ağrım var özellikle uçları çok hassas bende başka birsey yok. Sen test yaptın mı ya da kan verdin mi
Merhaba canım çok teşekkür ederim iyiyim sen nasılsın ❤️ Benim adet belirtilerine döndü canım malesef ağrım var.Yüksek ihtimalle Progestan kullandığım için lekelenmem olmuyor.Akşam iş çıkışı kan testi vericem.Negatif adım gibi eminim ama doktorum illa kan testin de görmek istiyor.Negatif çıkarsa Progestanı bırakıcam ki adetim gecikmesin ona göre tüp bebeğe başlıyacaz

canım merhaba , ınsallah pozıtıf olur.
bende unıversıte hastanesınde asılama dusunuyorum oradan da sonra acaba devlet tup bebek ıcın rapor cıkarıyormu. sankı ben devlette asılama yapılma şartı okudum ama emın de degılım

Back
X