Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aaa kahverengi mi kuzum belki yerleşme kanaması dur.Gebelde 10. Ve 11. Günlerde oluyor çünkü devamı geliyor mu?Cok gecmis olsuncanim azoncebende adetoldum sanirim olmadi yapcak bisey yok hersey ALLAHTAN
Canım bu benim 2. Aşılamam eğer tutmazsa tüp bebek yaptırıcazAşılaması tutmayanlar şimdileri nasıl bi yol izlemeyi düşünüyorlar ?![]()
İlke aşılaman klomen ile mi yapıldı ? Benim klomendi acaba iğneli mi yaptırsam ikinciyiCanım bu benim 2. Aşılamam eğer tutmazsa tüp bebek yaptırıcaz
2 si de gonal f iğneyle yapıldı canım.Araştırma Hastanesi'nde yaptırdım aşılamaları tüp bebek gerekirse onu da aynı hastane de yaptırıcam.Özel hastaneyle aynı fiyata geldi bana 2 aşılama 7000 TL tuttu belki geçmiştir bile.Doktorum dışardan geldiği için ekstra ona da para ödüyorum çünkü.Bence hap ya da iğneyle alakalı değil canım aşılama da şans çok düşük.Ben 2. Aşılamayı tüp bebek raporu çıksın diye yaptırdım.İlke aşılaman klomen ile mi yapıldı ? Benim klomendi acaba iğneli mi yaptırsam ikinciyiyarın doktora gidip danışacağım.Tüp bebeği özelde mi yaptıracaksınız
İnşallah oyle acik renkli ne az bisey pedin bi kismi olmus az oncede beyaz seffaf akinti icinde acik renkli idi bakalim gorucez devami olacakmiKahverengi renkli ise ya da açık pembe belki yerleşme kanamasıdır
Aşılaması tutmayanlar şimdileri nasıl bi yol izlemeyi düşünüyorlar ?![]()
Aaa kahverengi mi kuzum belki yerleşme kanaması dur.Gebelde 10. Ve 11. Günlerde oluyor çünkü devamı geliyor mu?
Bende şuan aynı durumdayım beyaz süt gibi affedersin bugün aşılamanın 9. Günü bekliyorum sizin sonuç ne olduİçimde belki olmuştur duygusu var ya saçma bi şekilde olmadıysa şu an öğrenmek istemiyorum.Ne zaman test yaparım bilmiyorum, beyaz akıntı değil de daha su kıvamında ve pek yok gibi ay adet mi oldum diye gidip bakıyorum beyaz sıvı bişey görüyorum.
Dur bakalım kuzum devam edicek miSag kasigimda alt kisimda karincalanma basladi icerden biseyler oluyo anlamadim
Hayirlisi canim artik yaDur bakalım kuzum devam edicek mi
negatif malesef, belirtilerim sanırım kullanılan ilaçlardanmışBende şuan aynı durumdayım beyaz süt gibi affedersin bugün aşılamanın 9. Günü bekliyorum sizin sonuç ne oldu
Merhaba birşey sorabilir miyim. Siz aşılamayı devlet hastanesinde yaptırmışsınız neden o fiyat çıktı acaba? İğneler için rapor çıkarılıyomuş siz çıkarmadınız mı2 si de gonal f iğneyle yapıldı canım.Araştırma Hastanesi'nde yaptırdım aşılamaları tüp bebek gerekirse onu da aynı hastane de yaptırıcam.Özel hastaneyle aynı fiyata geldi bana 2 aşılama 7000 TL tuttu belki geçmiştir bile.Doktorum dışardan geldiği için ekstra ona da para ödüyorum çünkü.Bence hap ya da iğneyle alakalı değil canım aşılama da şans çok düşük.Ben 2. Aşılamayı tüp bebek raporu çıksın diye yaptırdım.
Hakkımızda hayırlısı olsun herhalde benimkide negatif o zamannegatif malesef, belirtilerim sanırım kullanılan ilaçlardanmış![]()
Merhaba ben devlette değil Araştırma Hastanesi'nde yaptırdım canım.Normal doktor da 1600 aşılama ücreti + raporlu iğne fiyatı ( o da 300 küsür bişeydi raporsuz 890 TL iğne ) benim doktorumun aynı hastanede ücreti 3250 aşılama + ilaç masrafı o yüzden bu kadar tuttu.Direkt devlette yaptırırsan sadece ilaç parası ödüyorsun.Ama araştırma hastanelerinde az ya da çok ücret çıkıyorMerhaba birşey sorabilir miyim. Siz aşılamayı devlet hastanesinde yaptırmışsınız neden o fiyat çıktı acaba? İğneler için rapor çıkarılıyomuş siz çıkarmadınız mı
Merhabalar canım nasılsın. Bugün 13. Günün benimde 10. Günüm hiç gecmeyen bir göğüs ağrım var özellikle uçları çok hassas bende başka birsey yok. Sen test yaptın mı ya da kan verdin miMerhaba ben devlette değil Araştırma Hastanesi'nde yaptırdım canım.Normal doktor da 1600 aşılama ücreti + raporlu iğne fiyatı ( o da 300 küsür bişeydi raporsuz 890 TL iğne ) benim doktorumun aynı hastanede ücreti 3250 aşılama + ilaç masrafı o yüzden bu kadar tuttu.Direkt devlette yaptırırsan sadece ilaç parası ödüyorsun.Ama araştırma hastanelerinde az ya da çok ücret çıkıyor
Merhaba canım çok teşekkür ederim iyiyim sen nasılsınMerhabalar canım nasılsın. Bugün 13. Günün benimde 10. Günüm hiç gecmeyen bir göğüs ağrım var özellikle uçları çok hassas bende başka birsey yok. Sen test yaptın mı ya da kan verdin mi
canım merhaba , ınsallah pozıtıf olur.Merhaba ben devlette değil Araştırma Hastanesi'nde yaptırdım canım.Normal doktor da 1600 aşılama ücreti + raporlu iğne fiyatı ( o da 300 küsür bişeydi raporsuz 890 TL iğne ) benim doktorumun aynı hastanede ücreti 3250 aşılama + ilaç masrafı o yüzden bu kadar tuttu.Direkt devlette yaptırırsan sadece ilaç parası ödüyorsun.Ama araştırma hastanelerinde az ya da çok ücret çıkıyor