- 20 Ekim 2020
- 1.796
- 2.649
Doktor ultrasonla bakarken tüm ölçümleri hemşireye söylüyor. O da bilgisayarda yazıyor. Hemen çıktı alıp size veriyorlar. Yani ben iki kez gittim, böyle olduYok yanlış ifade etmişim ordakendi kadin dogumcum radyolojiye yonlendirdi
ben de hemen o gun icinde mi ogreniyoruz radyolojiciden sonuclari yoksa kadin dogum doktorumuzdan mi ogreniyoruz diye sormaya calismistim.

Bebeğimin doğacağı muhtemel tarih : 07-07-2021
Hamileliğimin 22. haftası içindeyim.
Bebeğimi kucağıma almama 128 gün kaldı.
Bebeğiniz erkek ise, bugünlerde testisleri pervis bölgesinden testis torbasına doğru inmeye başlayacaktır. Unutmayın yumurtalıklar ve testisler aynı dokudan meydana gelirler. Aynı dokular bir araya gelerek kızlarda geniş dudakları ve aynı dokular birleşek erkeklerde testis torbasını oluşturur. Doğum planınızı yapmaya başlayabilirsiniz.
Bebeğimin yaklaşık ağırlığı : 470 gr. - Yaklaşık boyu : 26.7 cm. (Baştan Topuğa)