• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Kızlar acildeyiz 🥲 sapsarı oldu cocuk. Kan aldılar %11 kilo kaybı varmıs . Süt yeterli gelmemiş demekki inş yatısa gerek kalmaz. Çok üzgünüm çok.annelik cok baaka birseymiş salak gibi biberon vermedim sütü sagıp verebilirdim. İlla meme emsin istedim 3 günlük bebe biberona alışır mı dedi doktor kızdı bana baya 😪😪😪
Canım kendini hiç suçlama,biberonla sağıp verse idim olmazdı diye bişey yokki.hele ki ilk çocukta hepimiz acemi oluyoruz.benim ilk çocuğumda emmedi biberonla veriyordumama yine de olmuştu.belki bu da olur bilemeyiz hastanede çok çabuk toparlıyor sarılık

Aslında değilim bence🙈56 ile hamile kaldım şu an 71 kiloyum
Kilo ile ilgili olacağını sanmıyorum şahsen.iki hamileliğimde de aynı kilolarda idim birinde hep duyardım birinde hiç duymazdım.gelişimi normal ise takma bunu kafana,doktorlar hiç sormuyorlar duyuyor musun hıçkırığını diye,çokönemli olsa idi bununtakibi yaptırılırdı

Merhaba kızlar , memurhanim memurhanim çok geçmiş olsun canım inşallah bir an önce toparlar iyileşir 🙏🏻 Emzirme danışmanları vs biberonu hiç önermiyor onun akışına bebek alışır memeyi almaz diye yerine kaşık biberon şırınga veya minik shot bardağı bile kullanabilirsiniz diyorlar. Ben hastane çantasına bir tane kaşık biberon bir tane mama bir tane meme ucu çıkarmak için şırınga koydum bir de eds sistemi koydum ne olur ne olmaz diye . Bir de eşimi tembihleyeceğim sezeryan sonrası bebeği alıp babaya verdiklerinde ten tene temas yapsın diye bebeğin emme isteği pasifleşiyormuş yoksa 😬 doktoruma sordum sezeryan sonrası siz beni dikerken göğsümde dursa olmaz mı diye, bunları nerden biliyorsun sen dedi 😂 bilmiyor ki instagramda bütün doktorları emzirme danışmanlarını takip ediyorum 😂 olmazmış ama çocuk doktorları bırakmazmış bir kere 😞 dedim birkaç sene sonra sezeryan sonrası da ten tene temas ettirirler ama diye devlet hastanelerinde bile 🥲

Kuzum benim iki üçlü bir tekli berjerim ve 6 tane koltuk sandalyem var. Adamlar 200₺ ye yıkadı nefis oldu bak resim ekledim . İlk defa yıkattım çok güzel kokuyorlar ve nefis tertemiz oldu . Bence fiyatı da gayet iyi
Bana da 200 fiyat verdi halıları vereceğim yer, iyiymiş o zaman ya.. Güle güle sağlıkla kirlen 🤭 bu zamana kadar eşimde süpürme silme yaptı sağolsun ama o da yoruldu bıktı da biraz tek gün evde kalıyor.. Bide sağolsun yapınca çok ağır yapıyor 🙈 bakalım çağıracağım kadın apartmanda merdivenleri silen kişi, komşuma da geliyor..

Selam kızlar bayadır yoktum doğuranlar olmuş hepinizin gözü aydın
Nenekorkud Nenekorkud
N Neva su
memurhanim memurhanim
L Liyam23
S Snglmhmt
İlk beş bu şekilde sanırım yanlışsam düzeltin. Hayırlı olsun bebişleriniz. 🧿
İlk 5’i kaçırdım, hedefim ilk 10’a girme hadi bakalım 🤣
Ben hiç doğuracak gibi durmuyorum ne ağrı ne sancı tık yok. Bir aydır doktora da gitmiyorum çok merak ediyorum bebiş ne durumda. Pazartesi sabah randevum var saatleri sayıyorum pazartesiye kadar.

hurmaya ne zaman başlanmalı sizce ? 36. Hafta bitti, 37 ye başladık bugün. Hurmaya başlasam erken olur mu ?

Bir de kızlar karpal tünel sendromu yaşayan varsa aranızda iki tane egzersiz buldum her gün 10ar kez yaptım . 3. Gün aşırı azaldı . Birinde elimi yumruk yapıp aşağı indirip bilekten 5 sn sonra bileğimi düzeltiyorum elimi açıp kapatıyorum diğerinde de resimdeki 1. Hareketi yapıp 5 sn dinlenip tekrarlıyorum . Ben de aşırı işe yaradı yoksa fizik tedavi bile gerekebiliyormuş

Eklentiler

• EE68E913-3398-42BC-9AFF-CBEC9E8C8E56.webp
    EE68E913-3398-42BC-9AFF-CBEC9E8C8E56.webp
    12,4 KB · Görüntüleme: 49
Selam kızlar bayadır yoktum doğuranlar olmuş hepinizin gözü aydın
Nenekorkud Nenekorkud
N Neva su
memurhanim memurhanim
L Liyam23
S Snglmhmt
İlk beş bu şekilde sanırım yanlışsam düzeltin. Hayırlı olsun bebişleriniz. 🧿
İlk 5’i kaçırdım, hedefim ilk 10’a girme hadi bakalım 🤣
Ben hiç doğuracak gibi durmuyorum ne ağrı ne sancı tık yok. Bir aydır doktora da gitmiyorum çok merak ediyorum bebiş ne durumda. Pazartesi sabah randevum var saatleri sayıyorum pazartesiye kadar.

hurmaya ne zaman başlanmalı sizce ? 36. Hafta bitti, 37 ye başladık bugün. Hurmaya başlasam erken olur mu ?
Yok bence olmaz canım eğilerek yer silmelere squat yapmalara filan da başla bence 🤭🤭

Çok sağol ya. Buldum instadan ben de. yerleri nerede gelirler mi anadolu yakasında her yere ☺️

Haftaya bir gün çağırayım olmazsa sildirecektim ama yıkansın daha güzel.

Bu arada komşu sayılırmışız ben de sabihada çalışıyorum gizlibahçe tam karşımızda galiba 🤣
Ciddi misin :)) gelirler , hatta ismimi ver onlara indirim yapsinlar :)

Kızlar acildeyiz 🥲 sapsarı oldu cocuk. Kan aldılar %11 kilo kaybı varmıs . Süt yeterli gelmemiş demekki inş yatısa gerek kalmaz. Çok üzgünüm çok.annelik cok baaka birseymiş salak gibi biberon vermedim sütü sagıp verebilirdim. İlla meme emsin istedim 3 günlük bebe biberona alışır mı dedi doktor kızdı bana baya 😪😪😪
Kuzum senin suçun değil bile isteye yaparmısın , kendini kötü hissetme sakın. Hemencik toparlar inşallah prensesin merak etme o zamana kadar sende bol bol sütünü sağmaya çalış sakın pes etme , sütün azalmasın 😘 iyi olcak papatyan merak etme ♥️
Canim valla ben biberona karşı değilim. Kizimda sütüm ilk gün gelmedi mama aldik verdik hemen sarılık olmadı . Hatta meme ucu yarasından ve mastıt olduğum icin de emziremedim mama verdim bu surecte. Sonradan bende rahat emzirdim. meme mama birlikte gittik ve 2 sene emzirdim. Meme reddi yaşaması için biberona bile gerek yokki bir arkadaşımın sütü boldu asla mama vermedi ama kızı 6 ay ancak emdi sonra reddetti. Biraz da bebekle alakalı. Tabi herkesin kendi tercihi ben veririm yine sütüm gelmezse.

Maasallah canim bizde 2koltuk 2 berjer bir de sandalyeler 170e yikatmistik. Baya temiz oldu buharlı yıkamaymis adı da

Bana da 200 fiyat verdi halıları vereceğim yer, iyiymiş o zaman ya.. Güle güle sağlıkla kirlen 🤭 bu zamana kadar eşimde süpürme silme yaptı sağolsun ama o da yoruldu bıktı da biraz tek gün evde kalıyor.. Bide sağolsun yapınca çok ağır yapıyor 🙈 bakalım çağıracağım kadın apartmanda merdivenleri silen kişi, komşuma da geliyor..
Aynen canım hiç düşünme uğraşmaya değmez kendimizi yormaya değmez 🙄

Aaaaa bak bilemedim söyleseydim hahahah 🤣 250 tl dediler bana 2 tane 3lü koltuğa da. Eşim iş çıkarma sildir geç diyor. 200 tl ye ev temizletiyoruz koltuk yıkanmayıversin dedik artık 🤣🤣🤣
Eşler ne anlar yaaa benimki de istemiyordu koltuklar bir yıl önce alındı ne tozu deyip durdu içinden çıkan kiri görünce aşkım 6 ayda bir yıkatalım demeye başladı 😂

Eşler ne anlar yaaa benimki de istemiyordu koltuklar bir yıl önce alındı ne tozu deyip durdu içinden çıkan kiri görünce aşkım 6 ayda bir yıkatalım demeye başladı 😂

Hahahahha benimki de kesin öyle der görse. Ama gelen giden olmayacak şimdi bi dursun 🤣

Kızlar selamm 😍
Havalar çok gğzel insanın canı temizlik yapıp tüm camları açıp evi havalandırmak istiyorum. Sancım başlicak diye de korkuyorum. Bugğn koltuklarımı yıkattım. Nefis oldu ve gerçekten uygun yani 6 ayda bir yıkatcam artık . Gerçi bir sene önce alındı ama yinede çıkan kire ben bile inanmadım 😀 camlarım temiz ama bir tur daha silesim var . Birtek perdelerim kaldı yıkancak halıda halıcıya verilcek . Sizin ev temizlik durumunuz nedir ? Yapabiliyormusunuz yaptırıyormusunuz ?
Ben evde tadilat ve boya yaptırdım iğne ucu kadar el degdirmediğim yer kalmadı canım çok şükür prıl prıl oldu her yer hergünde elimde bez dolanıyorum süpürge hergün açıp siliyorum tekrar kirlenmesine izin vermiyorum doğumdan sonra Biray birşey yapamam belki sakınmı yaramazmı olur lüzum bilemiyorum

Ben evde tadilat ve boya yaptırdım iğne ucu kadar el degdirmediğim yer kalmadı canım çok şükür prıl prıl oldu her yer hergünde elimde bez dolanıyorum süpürge hergün açıp siliyorum tekrar kirlenmesine izin vermiyorum doğumdan sonra Biray birşey yapamam belki sakınmı yaramazmı olur lüzum bilemiyorum
Ellerine sağlık 🥰

Bir de kızlar karpal tünel sendromu yaşayan varsa aranızda iki tane egzersiz buldum her gün 10ar kez yaptım . 3. Gün aşırı azaldı . Birinde elimi yumruk yapıp aşağı indirip bilekten 5 sn sonra bileğimi düzeltiyorum elimi açıp kapatıyorum diğerinde de resimdeki 1. Hareketi yapıp 5 sn dinlenip tekrarlıyorum . Ben de aşırı işe yaradı yoksa fizik tedavi bile gerekebiliyormuş
Bende var canım ss aldim yapayim sagolasin çok zorlanıyorum çünkü şu mesajı yazarken bile zorlanıyorum ellerim baya uyuşuk halde

Banada 36 da biraktırıyorum dedi canım yarın tam 36+0 olcam son kez içerim artık
Banada pazartesi gittiğimde 5 gün kullan bırak 34 oluyorsunuz dedi dün içmedim bıraktım artık zaten bebek 2500 olsun yeter demişdi bakalım salı ne olacak

Kızlar merhaba, 37+1 haftaligm. Yarım saat önce kusarken afedersiniz alttan sıvı geldi yarım çay bardağı kadar. Idrar mi amniyon sıvısı mi bilemedim. Doktoruma yazdım takip et tekrar gelirse haberleselim dedi. Bu durumu yaşayan var mi. Çok endişeliyim

Kızlar merhaba, 37+1 haftaligm. Yarım saat önce kusarken afedersiniz alttan sıvı geldi yarım çay bardağı kadar. Idrar mi amniyon sıvısı mi bilemedim. Doktoruma yazdım takip et tekrar gelirse haberleselim dedi. Bu durumu yaşayan var mi. Çok endişeliyim
Canim idrar kaçırmış olmayasın? Ben zor yetisiyorum cogu kez surekli yaşıyorum bu durumu idrar olduğundan eminim yani durduk yerde gelmiyor çünkü.
Bence senin de zorlanmaktan olmuştur.

Back
X