• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    137
Selam kizlar her gün yeni bir fikir veya değişiklik oluyor 😅 benim bir iki haftadır parmağım uyuşuyordu gece üstüne mi yatıyorum noluyor. Artık bu sabah omzuna kadar uyuşmustu. İki elimde üstelik . Gün içinde de parmak ucum uyuşuk gibi. Sabah bileğimden tık tık ses geliyordu parmagimi acip kaparken. Ödemeden dolayı sinirler sıkışır diyor internette ama ödemim de yok gibi sizde oluyor mu 😢 ya da böyle bişey duydunuz nu
Mineral ihtiyacınız vardır belki 🤔 dr a sormak lazim kontrolde. Ama gidene kadar sade maden suyu tüketin bol su için. Kalsiyum olsun diye peynir yoğurt süt kefir falan da hangisini seviyorsanız tüketin faydası olur belki

Merhaba,ikili ve üçlü tarama testimde yaştan dolayı risk yüksek çıktı.37 yaşındayım.perinatolojiye 20. Haftada git dedim doktorum hem detaylıyi da bakar diye.Ama Sivasta detaylı için 4 hafta oldu perinatolojiye randevu bulamadım.radyolojiden detaylıyi yaptırdım bende.hersey normaldi.Kadin dogumcuma haftaya gideceğim.İlk gebelikte de 35 yaşındaydım ozamanki doktorum yaş riski yüksek çıkabilir ona çok takılma demişti ve perinatolojiye yönlendirilmemiştim. Benimle aynı şekilde yaştan dolayı riski yüksek çıkıp da perinatolojiye muayene olan var mıdır perinatoloji bu aşamada nasıl bir işlem yapıyor acaba bilgisi olan var mı
Benim bildiğim tarama testleri ihtimal dahilinde değerlendiriliyor, 800 kişi arasından mesela. Ben ikisini de yaptırmadım %80 yanıltıcı dediler gerek duymadım açıkcası . O yüzden stres yapma dediğin gibi yaş kaynaklıdır ihtimalleri değerlendirmek istemişlerdir

Merhaba,ikili ve üçlü tarama testimde yaştan dolayı risk yüksek çıktı.37 yaşındayım.perinatolojiye 20. Haftada git dedim doktorum hem detaylıyi da bakar diye.Ama Sivasta detaylı için 4 hafta oldu perinatolojiye randevu bulamadım.radyolojiden detaylıyi yaptırdım bende.hersey normaldi.Kadin dogumcuma haftaya gideceğim.İlk gebelikte de 35 yaşındaydım ozamanki doktorum yaş riski yüksek çıkabilir ona çok takılma demişti ve perinatolojiye yönlendirilmemiştim. Benimle aynı şekilde yaştan dolayı riski yüksek çıkıp da perinatolojiye muayene olan var mıdır perinatoloji bu aşamada nasıl bir işlem yapıyor acaba bilgisi olan var mı
34 yaşındayım o yüzden bu testlerin hiçbirini yaptırmadım yuksek cikarsa moralimi bozmayayim diye. Ultrasonlarda yolunda gidiyor gelişimi çok şükür. Detaylida normalmis evham yapmayın bence. Aldırmak gibi bir düşünceniz yoksa onca test de sadece strese sokmuş olacak. Yine de bebeğiniz ve kendiniz için en iyi kararı kendiniz verirsiniz. Bu konularda herkesin farklı görüşü var

ben kullanmıyorum yanlış mı yapıyorum bilmiyorum ama değerlerime bakıp yazmıyorlar. 3 farklı doktora gittim 3 ü de yazmadı üstelik multivitaminin içinde de yok

Kullanmıyorum Dr gerekli görmedi
Bel ağrım olmaya başladı bacaklarım kemiklerim ağrıyor sanki,dr kalsiyum da yazmadı o yüzden merak ettim acaba kullanan var mı

Kızlar bu süt pompaları hakkında ne düşünüyorsunuz alacak mısınız ? Gerekli mi sizce eller serbest olanlardan almak istiyorum ama çiftli değil tek tek satıyorlar acaba bir tane almak yeterli olur mu yoksa iki tane mi almalıyım ?

Kızlar bu süt pompaları hakkında ne düşünüyorsunuz alacak mısınız ? Gerekli mi sizce eller serbest olanlardan almak istiyorum ama çiftli değil tek tek satıyorlar acaba bir tane almak yeterli olur mu yoksa iki tane mi almalıyım ?
Ben hem Türk hem de yabancı videolarda çokça izledim mochi eller serbestten 1 adet aldım emzirme haftası olduğu için şuan hepsiburdada indirim var bilginiz olsun

Merhaba şehir hastanesi 21 haftalık gebelik takip yaptıran arkadaşlar yardımcı olurmusunuz doktorunuz nasıl bir yol izliyor süreç takibi için. 21 hafta hamileyim Eskişehir şehir hastanesine gidiyorum doktorum 3 lü test ve ayrıntılı ultrason sonucuma baktıktan sonra kendi ayrıca bebeği ultrasonda takip etmedi, bundan sonraki süreç için hastane içinde ki usg den randevu alıp sonuçları ona bu şekilde göstereceğimi söyledi ve tüm sonuçların yanımda olması gerektiğini önceki ile kıyaslama yaparak gelişimi gözleyeceğini söyledi sizlerin doktorları nasıl ilerliyor pek bilgili ve ilgili yaklaşım görmedim

Back
X