2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Çok teşekkür ederim benimde bugğn ciğer geliştirici oldu kilosuda ultrasona göre 2 üstü cıkıyor ama doğunca daha düşük cıkmaz inşallah
Çıkmaz inşallah. Genelde usgde kaç diyorlarsa çıkıyor nadiren dogumda fark oluyor ama ben pek rastlamadım.

Kızlar ayaklarım davul gibi davul sanki yastıkların üzerinde yürüyorum her şeye de mana buluyorum acaba bu doğum belirtisi mi diye perşembe gelse de kontrolume gitsem hala ümitliyim belki nstde bişey çıkar da doğuma alırlar

Merak etme hazirana 3 gün var haziran olursun sende büyük ihtimal aha bende yaptım bi yorum bir gün herkes erken doğumun tadına bakacaktır nihaha ay kafayı yicez valla erken gelecek diye1
Ay dur kız deme öyle zaten 25. Haftamdan beri tetikteyiz suydu sancıydı şimdide gelişim geriliği derken 33 haftalara anca ulaştık doktor haziran sonu olur 3 temmuzu falan beklemez diyodu uzun süredir onu bile demeyip 28 i gmrelimden 35 i görelime çıktı yüreğim ağzımda geziyorum bizim temmuz annelerimizde çoktan başladı bebişlerimizde gelmeye belki haziranıda göremicez bu gidişle işin aslı allah korusun hepimiz inşallah vaktinde kucaklayalım haziran duyunca sizlere merhaba diyecektim ama vakit geçti herkez dost oldu birbiriyle sonradan karışmak vs istemedim ama dediğim gibi hepte takipteyim hepinizi ayrı bi seviyorum emin olun

Benim ayaklarim benden bağımsız artık dün boydan foto çektim kendimi ayaklarim bana ait değil gibi çok çirkin duruyor.
Ayakkabılarımı da esim çekiştire çekiştire giydiriyor yazik

ya sorma benimde çevremde biri var 4 kilo almış toplamda onu söyleyip duruyor tamam he en ideal hamile sensin ödülünü getirin şu arkadaşın artık sussun. Ben 14 kiloyla yoluma devam ediyorum

kilo yarışı bir, çatlak yarışı iki. Allah aşkına bebişler sağlıklı olsun, biz sağlıklı olalım, sorunsuz bir şekilde doğumu atlatalım bundan ötesi boş muhabbet geliyo bana ya yok kilo yok çatlak bilmem ne. İçimizden yeni bi insan çıkıyor o kadar da olsun yani dimi

Neden erken doğum yapacakmışsın ki? Sebebi ne ?
Dr demedi canım inş olmaz erken sağlıkla zamanında gelir ama karaciğer enzimleri yüzünden Dr 2500 olsun yeter dedi bende 36 yı doldurunca doğumu başlatır diye düşündüm hayırlısı artık

37 yi doldurur inşallah canım sendende kaşıntı vardı dimi demekki karaciğerdenmiş
Evet canım kaşıntı vardı el içi ayak iç tarafından başladı tüm vücuda yayıldı Dr kireclenmeyi bile geri plana attı bir tek ona odaklandı sıkı takip dedi inş hayırlısı ile atlatırım korkmaya başladım

Cevremde bi kaç kişi 3 dediler 2 cıktı falan dedi bende sasırdım ondan yanlış cıkar mı acaba diye kafamda düşüncelerim vardı
canım öncelikle geçmiş olsun. seninle tarihlerimiz aynı umarım senin aceleci bebeğin biraz daha dayanır ve sağlıkla gelir. bir arkadaşımın bebeği 34 haftalıkken doğdu 2700 gr oda öncesinde ciğer geliştirici vurulmuştu bu yüzden küveze girmedi. kilonun oynaması normal ama sadece aşağı değil bazen söylenenden daha kilolu doğuyor bebekler için rahat olsun o yüzden. güzel haberler alır burayada güzel haberler verirsin inşallah.

Canım kaşıntı bende de var avuç içinde parmaklarımın ekleminde akciğer enzimleri için kadın dogumcu mu baktirdi nasl anlaşılıyor kan mi veriliyor ?

İnşallah canım cok sagpl Acaba arkadasın ciğer geliştiriciyi doğumdan ne kadar önce yaptırmıştı?

Korkmayın artık haftalarımız artık o kadar kritik değil çok şükür. şaka bi yana gelişiminde bir sıkıntı yoksa erken gelmesi normal gelmeye başladı artık banada en fazla küvezde kalıyorlar bir süre sonra kavuşuyoruz inşaallah bizimde ilk bebişimiz mayısı bırak nisanda geldi bende nisana kadar takip ediyordum konuları mayısa bakıyorum şimdi sadece. Olursa sorunuz yazın çekinmeyin geç meç olmaz zaten maaşallah yabancılık çeken birine benzemiyorsun

Günaydın kızlar yine bir sabah ve ağrılı kasıklarımla güne gözümüzü açtık aklıma takıldı bu bartholin kisti benim sağ tarafta hala geçmedi ve sağ kasığımda daha çok ağrı var. Acaba ağrıyı tetikliyormudur dedim. Hiç aranızda var mı bu bartholinden ben doktorada hiç sormadım ağrısız nasılsa diye de

ya sorma benimde çevremde biri var 4 kilo almış toplamda onu söyleyip duruyor tamam he en ideal hamile sensin ödülünü getirin şu arkadaşın artık sussun. Ben 14 kiloyla yoluma devam ediyorum
Şişşt o ben değilim dimi tamam bir daha demicem artık 5 kiloya çıkıyorum zaten

Vücut bebişe karşı koruma sağlıyor bence hava yastığı misali vurmalara çarpmalara karşı önlem öyle düşün herşey bebiş için yeri daraldı içerde Allah ne güzel hesaplamış herşeyi diyorum bazen ilk hamilelikte anlamamışız demek ama bunda herşeyin bir anlamı var gibi geliyor bana hep

Kızlar günaydın nasılsınız epeydir giremedim günler meme ac kapa sağ kapa gaz cıkar yatır yine kaldır emzir sütü sağ kapa alt değiştir bu şekilde geçiyor çok şükür bu günlere sizlerde varmı değişiklik doğum yapan var mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…