Çıkmaz inşallah. Genelde usgde kaç diyorlarsa çıkıyor nadiren dogumda fark oluyor ama ben pek rastlamadım.Çok teşekkür ederim benimde bugğn ciğer geliştirici oldu kilosuda ultrasona göre 2 üstü cıkıyor ama doğunca daha düşük cıkmaz inşallah
Cevremde bi kaç kişi 3 dediler 2 cıktı falan dedi bende sasırdım ondan yanlış cıkar mı acaba diye kafamda düşüncelerim vardıÇıkmaz inşallah. Genelde usgde kaç diyorlarsa çıkıyor nadiren dogumda fark oluyor ama ben pek rastlamadım.
Ay dur kız deme öyle zaten 25. Haftamdan beri tetikteyiz suydu sancıydı şimdide gelişim geriliği derken 33 haftalara anca ulaştık doktor haziran sonu olur 3 temmuzu falan beklemez diyodu uzun süredir onu bile demeyip 28 i gmrelimden 35 i görelime çıktı yüreğim ağzımda geziyorum bizim temmuz annelerimizde çoktan başladı bebişlerimizde gelmeye belki haziranıda göremicez bu gidişleMerak etme hazirana 3 gün var haziran olursun sende büyük ihtimalaha bende yaptım bi yorum bir gün herkes erken doğumun tadına bakacaktır nihaha ay kafayı yicez valla erken gelecek diye1
Benim ayaklarim benden bağımsız artıkKızlar ayaklarım davul gibi davul sanki yastıkların üzerinde yürüyorumher şeye de mana buluyorum acaba bu doğum belirtisi mi diye perşembe gelse de kontrolume gitsem hala ümitliyim belki nstde bişey çıkar da doğuma alırlar
İnsanlar çok can sıkıcı ya . Benim de arkadaşım her gördüğünde kaç kilo aldın diye soruyorya salın bi hamileleri . Bu arada ben de iyiydim senin gibi son 3 haftadır filan baya ağırlaştım tüm gün evdeyim bulaşıkları zor topluyorum ama ben 13 14 kilo filan aldım her yerim şiş.
Kilo aldın mı, çatladın mı? Bu sorulardan gına geldi bana. Çatlak göremiyorum ama olmuş olabilir doğumdan sonra belli olacak bence.
Yine de çatlamamak bir başarı mı ya? Halam her gün aynı soruyu soruyor kremini sürdün mü diye hatırlatma yapıyor akşamları. Bir de kaç yaşıma gelmişim analık moduna girmişim artık. Ergen miyim karnımdaki çizgi için canımı sıkayım. Çocuğumun hediyesi der çatlağımla yaşarım.
Kimse benden manken performansı beklemiyor. Olduğu kadar
Dr demedi canım inş olmaz erken sağlıkla zamanında gelir ama karaciğer enzimleri yüzünden Dr 2500 olsun yeter dedi bende 36 yı doldurunca doğumu başlatır diye düşündüm hayırlısı artıkNeden erken doğum yapacakmışsın ki? Sebebi ne ?
İnşallah canım benim, 37 olursa korkmam inş ciğerleri gelişmiş sağlıklı olur tabii hepimizin kiInsallah bir sorun olmaz canm 37den sonra zaten erken doğum sayılmıyor.
Evet canım kaşıntı vardı el içi ayak iç tarafından başladı tüm vücuda yayıldı Dr kireclenmeyi bile geri plana attı bir tek ona odaklandı sıkı takip dedi inş hayırlısı ile atlatırım korkmaya başladım37 yi doldurur inşallah canım sendende kaşıntı vardı dimi demekki karaciğerdenmiş
canım öncelikle geçmiş olsun. seninle tarihlerimiz aynı umarım senin aceleci bebeğin biraz daha dayanır ve sağlıkla gelir. bir arkadaşımın bebeği 34 haftalıkken doğdu 2700 gr oda öncesinde ciğer geliştirici vurulmuştu bu yüzden küveze girmedi. kilonun oynaması normal ama sadece aşağı değil bazen söylenenden daha kilolu doğuyor bebekler için rahat olsun o yüzden. güzel haberler alır burayada güzel haberler verirsin inşallah.Cevremde bi kaç kişi 3 dediler 2 cıktı falan dedi bende sasırdım ondan yanlış cıkar mı acaba diye kafamda düşüncelerim vardı
Canım kaşıntı bende de var avuç içinde parmaklarımın ekleminde akciğer enzimleri için kadın dogumcu mu baktirdi nasl anlaşılıyor kan mi veriliyor ?Selam kızlar bugün randevum vardı 34+3 tahlil sonuçlarıda cıktı karaciğer enzimleri çok yüksek dedi pazartesi tekrar tahlil verecekmişim haftaya cuma tekrar muayeneye gelmemi söyledi takip olacakmış bebek de 2300 olmuş 9 günde 100 gr almış 10 gün sonra artık doğumu bekleyeceğiz dedi sanırım erken doğum yapacağım 37 olur en fazla diye düşünüyorum
İnşallah canım cok sagplcanım öncelikle geçmiş olsun. seninle tarihlerimiz aynı umarım senin aceleci bebeğin biraz daha dayanır ve sağlıkla gelir. bir arkadaşımın bebeği 34 haftalıkken doğdu 2700 gr oda öncesinde ciğer geliştirici vurulmuştu bu yüzden küveze girmedi. kilonun oynaması normal ama sadece aşağı değil bazen söylenenden daha kilolu doğuyor bebekler için rahat olsun o yüzden. güzel haberler alır burayada güzel haberler verirsin inşallah.❤
Cok gecmis olsun dogumda gönlüne göre olur insllhEvet canım kaşıntı vardı el içi ayak iç tarafından başladı tüm vücuda yayıldı Dr kireclenmeyi bile geri plana attı bir tek ona odaklandı sıkı takip dedi inş hayırlısı ile atlatırım korkmaya başladım
Korkmayın artık haftalarımız artık o kadar kritik değil çok şükür. şaka bi yana gelişiminde bir sıkıntı yoksa erken gelmesi normal gelmeye başladı artık banadaAy dur kız deme öyle zaten 25. Haftamdan beri tetikteyiz suydu sancıydı şimdide gelişim geriliği derken 33 haftalara anca ulaştık doktor haziran sonu olur 3 temmuzu falan beklemez diyodu uzun süredir onu bile demeyip 28 i gmrelimden 35 i görelime çıktı yüreğim ağzımda geziyorum bizim temmuz annelerimizde çoktan başladı bebişlerimizde gelmeye belki haziranıda göremicez bu gidişleişin aslı allah korusun hepimiz inşallah vaktinde kucaklayalım haziran duyunca sizlere merhaba diyecektim ama vakit geçti herkez dost oldu birbiriyle sonradan karışmak vs istemedim ama dediğim gibi hepte takipteyim hepinizi ayrı bi seviyorum emin olun
Şişşt o ben değilim dimi tamam bir daha demicem artık 5 kiloya çıkıyorum zatenya sorma benimde çevremde biri var 4 kilo almış toplamda onu söyleyip duruyor tamam he en ideal hamile sensin ödülünü getirin şu arkadaşın artık sussun. Ben 14 kiloyla yoluma devam ediyorum
Vücut bebişe karşı koruma sağlıyor bence hava yastığı misali vurmalara çarpmalara karşı önlem öyle düşün herşey bebiş için yeri daraldı içerdeKızlar ayaklarım davul gibi davul sanki yastıkların üzerinde yürüyorumher şeye de mana buluyorum acaba bu doğum belirtisi mi diye perşembe gelse de kontrolume gitsem hala ümitliyim belki nstde bişey çıkar da doğuma alırlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?