- 26 Nisan 2020
- 1.301
- 1.441
- 83
- 37
Canım pazartesiye birşey kalmadı sende güzel haberlerle gelirsin înşallahYaa cok sevındım
Benım de randevum ıptal olmasaydı ben de bugun yazabılcektım belkı![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım pazartesiye birşey kalmadı sende güzel haberlerle gelirsin înşallahYaa cok sevındım
Benım de randevum ıptal olmasaydı ben de bugun yazabılcektım belkı![]()
Bilmem ki 1 kız 1 erkek olur belki daha tek yumurta mı çift yumurta mı belli değilOglunmu olacak acaba yengemde hep aci yerdi
Evet çok oluyor her an adet olabilirmişim gibi hissediyorum. Bu arada İnşallah duyarsın canımArkadaşlar iyi akşmlar . Herkes sağlıkla inşallah çocuklarına kavuşur . Birşey soracağım sizde de adet olacak gibi ara ara hisleriniz oluyor mu ? 6+1 im bu Arada haftaya gideceğim kalp atışı için kısmet olursa
Bugün gittim ultrasonda çok küçük bir kese gördü ama kalp atışı yok daha ne zaman duyarız dedim bir iki hafta sonra muhtemelen dedi 7 mm olmuş şuan bir sorun görünmüyor dikkat etmek gereken şeyleri foliik asit önerisi felan verdi ama kalp daha duyulmuyor demekki canim için rahat olsun o yüzden bir aksilik olduğunu söylemediinşallah canım ALLAH razı olsun hepimizinki sorunsuz ilerlesin inşallah
aynen canım haberini bekliyorum
Aynen beklemek çok zor ama yapacak bişey yok rabbim sağlıkla dünyaya gelmesini nasip etsinKotu dusunme cnm bende pazartesi gittim ayni 6+1 fln olmam gerekirdi, vajinal bakti bana sadece keseyi gordu.. gec döllenmeden bahsetti2 hafta sonra tekrar gel kalp atisini goruruz dedi.. ama iste insanin ici rahat olmuyor
Sizin görünüş tabi ki :)İçimden geçen şey ben hamileyim diye bangır bangır bağırmak ama ayıp diye yapmiyorum.diyorlig kurduğum yakınlarına söylüyorum.hatta herkes bilsin istiyorum.cekemeyenler de kudursun.hatta bazı şeylerden nefret ederdim eskiden,şimdi erkek düşkünü cahillere inat şeyine kurdele bagliycam erkek olursa.kiz olursa da 6ay kinasiydi ,ivirdi zivirdi her şeyi yapicam.hic bir şeyi layık görmedikleri insana dönüp bir baksinlar.hep mutavazi olduk, daha çok ezdiler.herşeyi bangır bangır yapacagim
Ailelere söyleme konusunu konuşmuşsunuz :)
Ben Cumartesi kontrolden sonra kendi aileme söylücem . Annem ve anlamlar ve eşleri söylerken tembihliyorum zaten asla kimseye söylemiyorlar .
eşimin ailesi ile konuşmuyoruz o yüzden onlara söylemicez .
Geri kalan herkes göbeğim ne zaman çıkarsa o zamana anlarlar.. ben pek sevmiyorum herkese duyurmayı . Olan var olmayan var kem gözlüsü varBide bilince bana faydası olmayacak şeyi başkalarına söylesem ne söylemesem ne
herkes içinden ne geliyorsa onu yapsın . Çünkü en doğrusu odur![]()
kızlar merhaba sıze bır sorum olucak. beta hcg hormonu dıyelım 500 48 saat sonra kaç olmalı
2 katına mı cıkması beklenıyor
Kızlar doktora sorduklarımı paylaşayım ;
Çok iştahsızım dedim yemek yemek zorunda değilsin dedi amaaaa günde 2 cevizi muhakkak ye dedi kendini yemek için zorlama dedi..
Çokkk uyuyorum dedim normal dedi :)
Ağır birşey vs kaldırma dedi..
Doğum sonunda 65 kiloyu geçmeyeceksin dedi 53 ile hamile kaldım ..
bol su alımı
Bunları konuştu şimdilik burada ki herkes biliyordur ama yazmak istedim ben , benim gibi ilk gebe çok çünkü![]()
Evet 2 katına çıkmıştı benim ama ikizlerde belki farklıdır veya bende çok artış olmamıştırkızlar merhaba sıze bır sorum olucak. beta hcg hormonu dıyelım 500 48 saat sonra kaç olmalı
2 katına mı cıkması beklenıyor
ya cnm cok tatlısın masallah sana... benımde 518. di 48 saat sonra1153.46 cıktı. 2 katı mı oluyor dıe saf saf ekrana bakıyorum demın berı heheheEvet 2 katına çıkmıştı benim ama ikizlerde belki farklıdır veya bende çok artış olmamıştır![]()
Ben tartiliyorum ve fazla yemememe rağmen kilo almış görünüyorumben 58le başladım. Tartılmıyorum şimdiden 65 hissediyorum.
Yaaa tahmın edebiliyorumCanım darısı sana inşlalh
Doktor muayene etmeden önce dediki büyük ihtimale kalp atışını göremeyiz 8.haftada gelirsin karından muayene edeceğim dedi
Baktı aaa kalp atışlarına bak annesi dedi güldü bende güldümÇok güzel bir andı
Rabbim herkese yaşatsın![]()
İnşallahh kuzumCanım pazartesiye birşey kalmadı sende güzel haberlerle gelirsin înşallah![]()
Sağlık olsun canım kilo olunca konu birşey diyemiyorum benben 58le başladım. Tartılmıyorum şimdiden 65 hissediyorum.
ya cnm cok tatlısın masallah sana... benımde 518. di 48 saat sonra1153.46 cıktı. 2 katı mı oluyor dıe saf saf ekrana bakıyorum demın berı hehehe
Ben aşırı kilo almışım valla son günlerde mide bulantısından çok yiyemiyordum aslında bu gidişle doğuma kadar 80 kilo olurum benBen tartiliyorum ve fazla yemememe rağmen kilo almış görünüyorumins doğuma kadar çok kilo almayız gerçi bebisler sağlıklı sıhhatli olsunlar yeter
![]()