2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Arkadaşlar iyi akşmlar . Herkes sağlıkla inşallah çocuklarına kavuşur . Birşey soracağım sizde de adet olacak gibi ara ara hisleriniz oluyor mu ? 6+1 im bu Arada haftaya gideceğim kalp atışı için kısmet olursa

Arkadaşlar iyi akşmlar . Herkes sağlıkla inşallah çocuklarına kavuşur . Birşey soracağım sizde de adet olacak gibi ara ara hisleriniz oluyor mu ? 6+1 im bu Arada haftaya gideceğim kalp atışı için kısmet olursa
Evet çok oluyor her an adet olabilirmişim gibi hissediyorum. Bu arada İnşallah duyarsın canım 🙏💖

inşallah canım ALLAH razı olsun hepimizinki sorunsuz ilerlesin inşallah

aynen canım haberini bekliyorum
Bugün gittim ultrasonda çok küçük bir kese gördü ama kalp atışı yok daha ne zaman duyarız dedim bir iki hafta sonra muhtemelen dedi 7 mm olmuş şuan bir sorun görünmüyor dikkat etmek gereken şeyleri foliik asit önerisi felan verdi ama kalp daha duyulmuyor demekki canim için rahat olsun o yüzden bir aksilik olduğunu söylemedi 😚

Kotu dusunme cnm bende pazartesi gittim ayni 6+1 fln olmam gerekirdi, vajinal bakti bana sadece keseyi gordu.. gec döllenmeden bahsetti🤷🏻‍♀️ 2 hafta sonra tekrar gel kalp atisini goruruz dedi.. ama iste insanin ici rahat olmuyor
Aynen beklemek çok zor ama yapacak bişey yok rabbim sağlıkla dünyaya gelmesini nasip etsin

Merhaba kızlarr.. Öncelikle herkesin hamileliği hayırlı uğurlu olsun. İnşallah sağlıkla kucağımıza aldığımız günleri de görürüz. Bende dün gittim doktora keseyi ve bebeği gördük çok şükür, bin şükür. Ama benim bulantım çok fazla ve çok iştahsızım canım hiçbir şey istemiyor 😞

İçimden geçen şey ben hamileyim diye bangır bangır bağırmak ama ayıp diye yapmiyorum.diyorlig kurduğum yakınlarına söylüyorum.hatta herkes bilsin istiyorum.cekemeyenler de kudursun.hatta bazı şeylerden nefret ederdim eskiden,şimdi erkek düşkünü cahillere inat şeyine kurdele bagliycam erkek olursa.kiz olursa da 6ay kinasiydi ,ivirdi zivirdi her şeyi yapicam.hic bir şeyi layık görmedikleri insana dönüp bir baksinlar.hep mutavazi olduk, daha çok ezdiler.😌herşeyi bangır bangır yapacagim
Sizin görünüş tabi ki :)
Sağlıkla alın

kızlar merhaba sıze bır sorum olucak. beta hcg hormonu dıyelım 500 48 saat sonra kaç olmalı
2 katına mı cıkması beklenıyor

Ailelere söyleme konusunu konuşmuşsunuz :)
Ben Cumartesi kontrolden sonra kendi aileme söylücem . Annem ve anlamlar ve eşleri söylerken tembihliyorum zaten asla kimseye söylemiyorlar .
eşimin ailesi ile konuşmuyoruz o yüzden onlara söylemicez .
Geri kalan herkes göbeğim ne zaman çıkarsa o zamana anlarlar.. ben pek sevmiyorum herkese duyurmayı . Olan var olmayan var kem gözlüsü var 🤦🏼‍♀️ Bide bilince bana faydası olmayacak şeyi başkalarına söylesem ne söylemesem ne 🤣

herkes içinden ne geliyorsa onu yapsın . Çünkü en doğrusu odur 😻

ben de söylemem özellikle de saklamaya gerek yok ama söylemye de gerek yok. Nazardan da değil ama ne bileyim doğal bir süreç zatn. Bazı insanlar çocuk oldu diye bilse yeter :)

Kızlar doktora sorduklarımı paylaşayım ;
Çok iştahsızım dedim yemek yemek zorunda değilsin dedi amaaaa günde 2 cevizi muhakkak ye dedi kendini yemek için zorlama dedi..
Çokkk uyuyorum dedim normal dedi :)
Ağır birşey vs kaldırma dedi..
Doğum sonunda 65 kiloyu geçmeyeceksin dedi 53 ile hamile kaldım ..
bol su alımı
Bunları konuştu şimdilik burada ki herkes biliyordur ama yazmak istedim ben , benim gibi ilk gebe çok çünkü 🙈🙈

ben 58le başladım. Tartılmıyorum şimdiden 65 hissediyorum.

kızlar merhaba sıze bır sorum olucak. beta hcg hormonu dıyelım 500 48 saat sonra kaç olmalı
2 katına mı cıkması beklenıyor
Evet 2 katına çıkmıştı benim ama ikizlerde belki farklıdır veya bende çok artış olmamıştır 🙃

Canım darısı sana inşlalh
Doktor muayene etmeden önce dediki büyük ihtimale kalp atışını göremeyiz 8.haftada gelirsin karından muayene edeceğim dedi
Baktı aaa kalp atışlarına bak annesi dedi güldü bende güldüm😁 Çok güzel bir andı
Rabbim herkese yaşatsın 🤲🤲
Yaaa tahmın edebiliyorum ❤️mucize resmen elma çekirdeği kadar ve kalbı atıyor 🥰🥰🥰

ya cnm cok tatlısın masallah sana... benımde 518. di 48 saat sonra1153.46 cıktı. 2 katı mı oluyor dıe saf saf ekrana bakıyorum demın berı hehehe
😊😅Aslında benimki ikiz gebeliğe göre düşük biraz yani normal gebelikte olması gereken bu. İki keseyi görmesem iki cenin kalp atışlarını duymasam inanmazdım bu değerlere göre 🙃

Ben tartiliyorum ve fazla yemememe rağmen kilo almış görünüyorum 🙄 ins doğuma kadar çok kilo almayız gerçi bebisler sağlıklı sıhhatli olsunlar yeter 🤲
Ben aşırı kilo almışım valla son günlerde mide bulantısından çok yiyemiyordum aslında bu gidişle doğuma kadar 80 kilo olurum ben 😒

Back
X