Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim de aynı şekilde sağ memede ağrı ve yanma var. Şu anlık ateşim falan yok. Hemen sağdım ama geçmiyor 2-3 gündür. Ne yapmamız lazım acabaArkadaşlar sağ göğsümde yanma var ağrı var sanırım mastit oluyorum ne yapmak lazım sağım yaptım az önce bi 10 dk şimdi çocuğu uyandırıp emzireceğim ama fena bir şey acil yardım lazım
Ateşime bakamadım henüz 2 saat önce birden oldu bana sağdım emzirmeye uğraşıyorumBenim de aynı şekilde sağ memede ağrı ve yanma var. Şu anlık ateşim falan yok. Hemen sağdım ama geçmiyor 2-3 gündür. Ne yapmamız lazım acaba
Bende şunu aldım tavsiye üzerine ama daha hiç vermedimToz olan bizdeki
Bunu hiç görmedim açıkçası direkt hazır olanı bu galiba ama içerik aynıdır diye düşünüyorum toz olanla. Yurt dışında mısınız siz?Bende şunu aldım tavsiye üzerine ama daha hiç vermedim
Hiç mi başına gelen olmadı kızlarAteşime bakamadım henüz 2 saat önce birden oldu bana sağdım emzirmeye uğraşıyorum
Ay evet bir aydır bu döngüdeyiz demek ki normaliz düzeleceğimize dair umutlarım yeşerdi şu anYalnız değilsin arkadaşımbütün gün emzir gaz çıkar dik tut altını değiştir uyut dalmasını bekle on dk sonra geri uyansın aynı sıra ile tekrarla şeklinde akşam oluyor. Gece de iki saat uyursam baya mutlu oluyorum.
Ben sıcak suyla duş aldım sık sık sağdım ve sağdıktan sonra soğuk uyguladım o şekilde hızla geçti. Sağ olsun burdan kızlar söyledi soğuk uygulayınca geçti hemen bir de parol alabilirsin ateş ve ağrı için.Arkadaşlar sağ göğsümde yanma var ağrı var sanırım mastit oluyorum ne yapmak lazım sağım yaptım az önce bi 10 dk şimdi çocuğu uyandırıp emzireceğim ama fena bir şey acil yardım lazım
Minoris şampuan, pişik kremi ve deterjan memnunum kızımda da doğduğundna beri kullanıyorumKizlar şampuan ne kullanıyorsunuz mustela aldim ben ama sert bi kokusu var önerisi olan var mı
Bende toz olanından da var içerik aynı gibi duruyorBunu hiç görmedim açıkçası direkt hazır olanı bu galiba ama içerik aynıdır diye düşünüyorum toz olanla. Yurt dışında mısınız siz?
Ben tüm bebek bakım ürünlerini pureseed kullanıyorum kokusuz çok memnunumKizlar şampuan ne kullanıyorsunuz mustela aldim ben ama sert bi kokusu var önerisi olan var mı
Sıcak duş aldım canım şuan sağıyorum soğuktan uyguluyorum parol da içtim inşallah geçer çok fena bir şeymiş halim kalmadı yatıp uyumak istiyorum üşüme geliyor bebek durmuyor sağıp biberonla verdim zaten zar zor alıyordu bu göğsümü artık hiç almaz diye korkuyorum boşaltamadığı için mastit oldum zatenBen sıcak suyla duş aldım sık sık sağdım ve sağdıktan sonra soğuk uyguladım o şekilde hızla geçti. Sağ olsun burdan kızlar söyledi soğuk uygulayınca geçti hemen bir de parol alabilirsin ateş ve ağrı için.
Ben chat gptye fotoğrafını atıp sormuştumEşimde bir sormadıgın o kalmıştı dedi ama ne yapalım analık işte![]()
Ben dayanamadım birini çagircam bacim….Kızlar siz ev işlerine yetişebiliyor musunuz yoksa bir tek benim evim mi dağınık. Temizliğine yetişemiyorum. Bu instagramda yeni doğmuş bebeğiyle her işe yetişenler numara mı yapıyor ben mi tembelim
Ben weleda kullanıyorum çok memnunumKizlar şampuan ne kullanıyorsunuz mustela aldim ben ama sert bi kokusu var önerisi olan var mı
Vücuduna da mı aynı şampuanı kullanıyorsunuz?Merhabalar
Aralık annesiydim kızım kasımda doğmak istedi size de bir merhaba demek istedim
Ben tüm bebek bakım ürünlerini pureseed kullanıyorum kokusuz çok memnunum![]()
Vücuduna da mı şampuan kullanıyorsunuz?Minoris şampuan, pişik kremi ve deterjan memnunum kızımda da doğduğundna beri kullanıyorum
Evet ama çok az miktarda kullanıyorum bir de bebeğim geç prematüre olduğu için çok kullanma taraftarı değilim minik bir miktarVücuduna da mı aynı şampuanı kullanıyorsunuz?
Benim bazen altını yeni değiştirdiğimi unutup tekrar değiştirmişliğim varYalnız değilsin arkadaşımbütün gün emzir gaz çıkar dik tut altını değiştir uyut dalmasını bekle on dk sonra geri uyansın aynı sıra ile tekrarla şeklinde akşam oluyor. Gece de iki saat uyursam baya mutlu oluyorum.