- 13 Haziran 2018
- 1.753
- 1.668
- 83
Teşekkür ederim ,sizede gecmis olsun
Cok gecmis olsun cnm serumla temizle hep vizomde 15 gündür gitmedi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cok gecmis olsun cnm serumla temizle hep vizomde 15 gündür gitmedi
Benim de böyleydi hemşireye yazdım 6. Ayda KPA kaldırılmış ama aşı takvimleri güncellenmemiş yani sorun yokHanımlar sizin de aşı takviminde bizimki gibi mi,üç aşı yapıldı iki bacak bir ağızdan damla olarak,kpa yapılmadı görünüyor,ondan mı dokuzuncu ay dedi bana acaba hemşire.
Siz de kaç aşı yapıldı ve ekran benimki gibi mi
Hep mi kaldırılmış yoksa başka aya mı alınmış bilgi verdi miBenim de böyleydi hemşireye yazdım 6. Ayda KPA kaldırılmış ama aşı takvimleri güncellenmemiş yani sorun yok
12. Ayda bir daha olacak son dozuHep mi kaldırılmış yoksa başka aya mı alınmış bilgi verdi mi
9 ayda bana kızamık tekrari yapilacak dedi salgın vermis oyle dedi hemsireHanımlar sizin de aşı takviminde bizimki gibi mi,üç aşı yapıldı iki bacak bir ağızdan damla olarak,kpa yapılmadı görünüyor,ondan mı dokuzuncu ay dedi bana acaba hemşire.
Belki de öyle canım vakti gelince öğrenirim şimdi aramayım acelesi yok9 ayda bana kızamık tekrari yapilacak dedi salgın vermis oyle dedi hemsire
Bizde de diş yok hala. Yürüteçe bindiriyorum arada iş yaptırmıyor yoksa. Goturuyor az cok . Emeklemeue de basladı bakalım.Yurutec kullanan var mi ? Ben arada koyuyorum ama hareket ettiremiyo hic ,sizin bebekler nasil . yurutecle geziyo mu .hic adimlama yok ,dişte yok![]()
9. Ayda aşı var canım.hemsire bana dedi. Herkes yaptirmiyirmis. Doktoruna danış yaptir derse yapalim dedi. Yoksa sadece izlem için gel dedi.Belki de öyle canım vakti gelince öğrenirim şimdi aramayım acelesi yok
Sağol cnm bestiron kullanıyorumGeçmiş olsun cnm hangi kan ilacını kullaniyorsun
O tarif var zaten bende ama dişi için sürüyordum:) onuda deneyelim ayağına sarımsaklı yağ sürüyordum bende. Tam kocakarı oldukKızlar selam bu ara salgın var sanırım tüm bebekler çocuklar hasta. Dün biri bi tarif verdi hastalığa çok iyi gelen hemen aklıma siz geldiniz @Wings06MrvCn hatırladığım kadarıyla sizin çocuklarda benzer hastalık vardı. Zeytinyağının içine 5-6 damla nane yağı, 5-6 damla kekik yağı damlatıp karıştırıp, karın boşluklarına, yanlarına, ayak altına topuklara, gıdığına boynuna sürerek masaj yapılıyomuş bir güne toparladı çocuklar dedi bu tarifi veren kadın. Çok hasta çocuk olduğu için doktorlar direk antibiyotik yazıyorlar, antibiyotikte hastalığa daha açık hale getiriyor hemen tekrarlıyor hastalık dedi. Ben vermiyorum antibiyotik onun yerine bu karışımı yapıyomuş bi de taze zencefil, soğan, sarımsak rendeleyip bi kaşık ilaç gibi içiriyormuş. Doğal antibiyotik dedi hiç ilaç kullanmaya gerek kalmıyomuş. Bana da mantıklı geldi yani ilaçlardansa böyle doğal tedavileri önemserim ben genelde kendim hasta olunca da. Hemen size söyleyim dedim.
Bende aşı kartımıza baktım 1 yaşının tarihini girmiş. Ee niye 9.ay aşı var dediki o zaman bize anlamadımHanımlar sizin de aşı takviminde bizimki gibi mi,üç aşı yapıldı iki bacak bir ağızdan damla olarak,kpa yapılmadı görünüyor,ondan mı dokuzuncu ay dedi bana acaba hemşire.
Ne aşısı olduğunu söylemişmiydi?9. Ayda aşı var canım.hemsire bana dedi. Herkes yaptirmiyirmis. Doktoruna danış yaptir derse yapalim dedi. Yoksa sadece izlem için gel dedi.
Ben yürüteçe oturtuyorum ama dediğin gibi hareket ettiremiyor ama koltuklara tutunup ayağa kalkmaya başladı artık bi de haldir haldir emekliyoYurutec kullanan var mi ? Ben arada koyuyorum ama hareket ettiremiyo hic ,sizin bebekler nasil . yurutecle geziyo mu .hic adimlama yok ,dişte yok![]()
Masallah emeklemeye basladi demek . bizde daha hic bisey yokBizde de diş yok hala. Yürüteçe bindiriyorum arada iş yaptırmıyor yoksa. Goturuyor az cok . Emeklemeue de basladı bakalım.
Masallah size biz hala yerimizde devam donme falan yapiyo ama emekleme ,dis veya elinden tutunca adim atma yok dahaBen yürüteçe oturtuyorum ama dediğin gibi hareket ettiremiyor ama koltuklara tutunup ayağa kalkmaya başladı artık bi de haldir haldir emekliyoiki tane de dişimiz çıktı
Bende ona baslasim cnm kac damla veriyorsun 7.5 kilo 8 damla veriyorumSağol cnm bestiron kullanıyorum
Bizimki biraz önden gidiyo ne acelesi varsa 9 aylikken yürür diyolar ama bakalim ne yapacak. Elinden tutunca adımlıyor geliyor maşallah bi sıkıntısı yok ama çok tehlikeli gerçekten iki saniye gözümü ayıramıyorum sürekli ayağa kalkıyor ondan sonra nasıl ineceğini bilemiyor elini bırakıyor ve pat diye yere düşüyo başta bağırıp ağlıyodu ama şimdi düşmeye de alıştı kalkıp devam ediyoMasallah size biz hala yerimizde devam donme falan yapiyo ama emekleme ,dis veya elinden tutunca adim atma yok daha
Oy masallah onaBizimki biraz önden gidiyo ne acelesi varsa 9 aylikken yürür diyolar ama bakalim ne yapacak. Elinden tutunca adımlıyor geliyor maşallah bi sıkıntısı yok ama çok tehlikeli gerçekten iki saniye gözümü ayıramıyorum sürekli ayağa kalkıyor ondan sonra nasıl ineceğini bilemiyor elini bırakıyor ve pat diye yere düşüyo başta bağırıp ağlıyodu ama şimdi düşmeye de alıştı kalkıp devam ediyo![]()