Bir oğlum var ellerinde öper 2 yaşına girecek hiç uykusu yok 6 da kalkar hep mecbur kalktım ama gece de uyuyamadım öyle mi olur böylemi derken kafam doluyor uyku kaçıyor..öyle hepimiz endişeliyiz ama inşallah herkes sağlıkla alır kucağına bebislerini ve çok çok teşekkür ederim iyi kalbin duaların için başkasına edilen dualar daha makbulmus ben hic tanımıyorum sizleri ama herkes için sürekli dua ediyorum sizde bana ederseniz rabbim sıkıntı göstermesin dara düşürmesin isteyenin kucağınıda boş bırakmasın inşallah
Insallah canim ve perşembe çağırdı ama bugün sandım var sanattandır biraz böyle devam ederse akşama doğru acile giderim hem orada da başka bir doktora batırırım fikir olur diye düşünüyorum
Öyle her işini yapıyor çok şükür çok güzel oldu ama gözüme hala küçük geliyor benim hamilelik haberi biraz supriz oldu ilk öğrendiğimde oğlum daha küçümseme emiyor diye ağladığımı biliyorum annelik işte duygusallık çok
Insallah canim ve perşembe çağırdı ama bugün sandım var sanattandır biraz böyle devam ederse akşama doğru acile giderim hem orada da başka bir doktora batırırım fikir olur diye düşünüyorum
aa çok şaşırdım ilk yaptığında hayali çizgi vardı sanki
zor o dış olayları da Allah kolaylık versin.
Bende sebepsiz uyanıp duruyorum hiç rahat uyyamiyorum neden bilmem
aa çok şaşırdım ilk yaptığında hayali çizgi vardı sanki
zor o dış olayları da Allah kolaylık versin.
Bende sebepsiz uyanıp duruyorum hiç rahat uyyamiyorum neden bilmem
Öyle her işini yapıyor çok şükür çok güzel oldu ama gözüme hala küçük geliyor benim hamilelik haberi biraz supriz oldu ilk öğrendiğimde oğlum daha küçümseme emiyor diye ağladığımı biliyorum annelik işte duygusallık çok