Ben hemen açıklığa kavuşturayım oğlumda ilk üç ay bulantıdan çikolata kahveyi bırak yemek içmek görünce kokusunu alınca bile istifra ederdim,ama üç ayın sonunda tam bir tatlı aşığı oldumS SnglmhmtShe- C ceylin1907
Hatunlar sizin miniklerin cinsiyetleri belli oldu mu peki?
Merak ettim, cidden kahve ve tatlı soğuması cinsiyetten mi geliyor diye
Benim ilk çocuğum olacak o yüzden daha rahatım ama rabbim herkese ikisini de tattırsınYa sağol canm benim inşallah sağlıkla sende gönlünden geçeni kucagina alben bekarliktan beri kız istiyorum ama ilk.çocugüm erkek oldu dogana kadar belki kızdır diye bile dusundum ama nafile gerçi simdi dünyanın tüm kızlarını verseler bi oğlumu vermem iyiki de o olmuş diyorum ama ikinci erkegi kaldırabilir miyim bilmiyorum
Yok daha iki hafta sonra bilirlerse bu sefer inşallahOhh afiyet şifa olsun inşallahbende gideyim alayım bugün bakalım yiyebilecek miyim deneyeyim
Aa iyi dayanmışsın, ihtimalde olsa öğrenmek isterdim ben
Belkide bulantıdandırAma şöyle doya doya çikolata yediğim günleri özledim açıkçası Cinsiyeti belli mi miniğin?
Off hemde nasıl, benki nutella canavarıydım kaşık kaşık yerdim, şimdi eşim yerken bile bulanıyorumSenin miniğin cinsiyeti belli oldu mu?
Hah bende tam bunu anlamak istiyorum, sen çok yaşa emi
Nasılsa bi 3 4 hafta daha öğrenemeyeceğim, varsayımla cinsiyet anlamaya çalışıyorum
Bi kaç kişiden duydum, kahve soğuması tatlı soğuması hep erkek çıktı
Acaba benim miniğim de yakışıklı bi prens mi
Öyle valla şuan kızımın bonibonlarini yiyorumBen hemen açıklığa kavuşturayım oğlumda ilk üç ay bulantıdan çikolata kahveyi bırak yemek içmek görünce kokusunu alınca bile istifra ederdim,ama üç ayın sonunda tam bir tatlı aşığı oldum
Yok cinsiyeti belli dğl cıma günü belli olacak ama doktora cinsiyeti öğrenmek istemediğimi söyledim . Benim için hiç farketmiyor, sağlıklı olsun yeter diyorum. Eşim cinsiyeti bilmek istediği için zarfa koycakmış doktorOhh afiyet şifa olsun inşallahbende gideyim alayım bugün bakalım yiyebilecek miyim deneyeyim
Aa iyi dayanmışsın, ihtimalde olsa öğrenmek isterdim ben
Belkide bulantıdandırAma şöyle doya doya çikolata yediğim günleri özledim açıkçası Cinsiyeti belli mi miniğin?
Off hemde nasıl, benki nutella canavarıydım kaşık kaşık yerdim, şimdi eşim yerken bile bulanıyorumSenin miniğin cinsiyeti belli oldu mu?
Hah bende tam bunu anlamak istiyorum, sen çok yaşa emi
Nasılsa bi 3 4 hafta daha öğrenemeyeceğim, varsayımla cinsiyet anlamaya çalışıyorum
Bi kaç kişiden duydum, kahve soğuması tatlı soğuması hep erkek çıktı
Acaba benim miniğim de yakışıklı bi prens mi
Tabiki anne baba için evlat kız ya da erlek evlattır ama insan bilmek de ister.Yok cinsiyeti belli dğl cıma günü belli olacak ama doktora cinsiyeti öğrenmek istemediğimi söyledim . Benim için hiç farketmiyor, sağlıklı olsun yeter diyorum. Eşim cinsiyeti bilmek istediği için zarfa koycakmış doktor
Ben tuzlayıp limon yiyorumÖyle valla şuan kızımın bonibonlarini yiyorum
Tatlım ilk oğlumda çikolatadan ilk zamanlar tiksinmiştim 3 ay sonunda deli gibi yedim kahve de bu hamileliğimde tiksindim hala içemiyorum kesin olmamakla birlikte bunu da erkeğe benzetmişti doktorum ama daha kesin değilS SnglmhmtShe- C ceylin1907
Yani doğurana kadar bilmeyeceksin öyle miYok cinsiyeti belli dğl cıma günü belli olacak ama doktora cinsiyeti öğrenmek istemediğimi söyledim . Benim için hiç farketmiyor, sağlıklı olsun yeter diyorum. Eşim cinsiyeti bilmek istediği için zarfa koycakmış doktor
Evet bence de o doğru çünkü kizimda hiç tatlı yemek istemezdim .Ben tuzlayıp limon yiyorum
Bu ye tatlıyı doğur atlıyı ye ekşiyi getir Ayşe'yi olayı tutuyor sanırım
Hayır canım ya öğrenemedim uygun pozisyonda değil dedi, sen öğrendin mi?Cinsiyet ogrenbildiniz mi
Erken gittiğimden pişman oldum
Haydi gözünaydın comm darısı başımızaKızlar ikili test sonuçları geldi. Güzel çıkmış sonucu rahatladım
İnşallah cnmfetal dna .. kromozom taraması cuma günü çıkıcak inşallah . Allah yüzüme bakar inşallah hepimizin
Belli olmadıS SnglmhmtShe- C ceylin1907
Yok valla banada dedi daha kucuk hem benim doktorun usg makinesi eski ondan herhl gostermediHayır canım ya öğrenemedim uygun pozisyonda değil dedi, sen öğrendin mi?
Erken gittiğimden pişman oldumayrıntılı usg için öğleden sonraya verdiler randevuyu saatlerce bekledik çok şükür iyiymiş ense kalınlığı burun kemiği vs bakıldı ilk defa kalp atışını duydum kan verdim 15 gün sonra yine gidicem nasip olursa
Aynen bana da küçük dediYok valla banada dedi daha kucuk hem benim doktorun usg makinesi eski ondan herhl gostermedi
Yok canımKızlar sizinde göbek deliği hizasında sezeryan kesiği yerinin olduğu kısımda (burası sezaryan olanlar için geçerli)
Sanki orda minik bir top varmis gibi hissediyormusunuz böyle arada sanki sıkıp bırakıyor kendini...
Tuhaf bir tanımlama oldu ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?