Bende hemen cikmiyor cnm bilmiyorum burda gilette venus var onu kullaniyorum belki ondandirJiletle bana hiç temiz gelmiyor ya nedense hemen çikiyor kaşiniyor ertesi gün bile çikmaya başliyor
Bu kizsa benimki de kiz ozaman ama Ben ogrenmeyecektim
Geçmiş olsun. Umarım gelişir bebeğin.Hayırlısı canım .o değilde gitti güzelim gelin
Hahaa emiyo gibi tutunmuş. Maşallah.Buda benim miniğim maşallah ona
dmiKzlar benim biraz karnım çıkmış sanki aynada baktımda vajinamın üst kısmında öyle bi dolgunluk yoktu eskiden.
Aynen üst göbek değil çok aşağıdan çıkmış. Sizin erken belli olmuş ben bu hafta farkettim 14. Haftadayım.dmibana da öyle geliyor bugün 11+6 yız vajinanın hemen üstünde bir şişkinlik var bu haftalarda üst göbekten belli olmaz ve benim üst göbeğim hep vardı
ben bayadır farkediyorum ama dışarıdan farkedilmez sadece kendim görebiliyorum. kenarlardan da sanki ortaya doğru yuvarlanîyor gibiAynen üst göbek değil çok aşağıdan çıkmış. Sizin erken belli olmuş ben bu hafta farkettim 14. Haftadayım.
benim cuma akşamı oldu 10 dk kadar geçti biraz uzanıncaKIZLAr merhaba aranızda bel ağrısı yaşayan var mı ben sabaha kadar uyuyamadım normal mi acaba
Bende karnımi geriyorum surekli belki sivri değildir umuduyla çocuğu boş yere rahatsız ediyorumHemen sivri karın tezini çürütmeye geldimbenim oğlumda top gibiydi karnım sivri değildi
Aynen ya bende yaptiramam oglumda son ayima kadar hatta son haftama kadar kuaföre gidip agda yaptırmıştim Çok şükür sorun olmadı ama bunda pandemiden dolayi gidebilir miyim bilmiyorum jilet yapınca hemen çıkıyoBende yaptıramam asla. Zaten o da yapmaz sanirim
Yok canım sen önümüzdeki iki yıla alıştır kendiniEneeeetme eyleme ciddi mi geçmicek hiç ben geçici diye sabrediyodum, alışmaya çalışayım bari
Ayy bende bi kere kendim yapayım dedim cinnet geçirdim göremedim hiç bişey sonra bi anlık sinirle kuaföre tekrar gittim dünya varmiskarnımdan göremiyodum ağdaya da gitmedim korkumdan lazerde yoktu tabi kıl yumagı gibiydim sankizordu yani benim için
Yaaa bende öyleyim hele dustan falan çıkınca asla yanında giyinemem bide benim kucuklukten kalma alışkanlık olarak banyoya girince kapi kitlemë huyum var bi türlü vazgecemedim eşimde diyo kapıyı kitlemë içerde kayarsin falan bisey olcak bana sapık muamelesi yapmadoğru diyosun aslında ama işteben üstümü bile değiştirirken kafanı çevir diyorum bazen
Kız daha bende varımDik mi kordon mu bilemedim kiburada 12. Haftada doktor erkek gibi demişti sonra kız gibi dedi başka doktor ben de anlamadım bi bilemediler sana daha çok güveniyorum
Olmadı arada başka doktora gideyim zorla bı ben kaldım
Yaaa doğusunda kızını gösterip al sana erkek deseydinBende çürüteyim göbeğimi gören herkes erkek demi diyordu hatta komşum kız dedikçe gör erkek doğuracaksın diye benle inatlaştı
Bende çok merak ediyorum benimkini ve16.haftaya kadar garanti olmuyor ya ne yapalım
En önde sensin aslında ama belli olamadı bir türlüen çok E Elayagiz ve seninkini merak ediyorum bide Dilaraerdogan ın doktorunun yanlış tahmin yapmış olmasını bekliyorum yoksa şok olurum
Kuzum ben kendimi erkeğe alıştırma ya çalışıyorum ama alistim mi emin degilimDoktor tecrübesiyle alakalı sanırım ben de merak ediyorumsağol canım Valla Dilaraerdogan prenses gibi hamilelik geçiriyor ne güzel maşallah kız çıkarsa ben de şok olurum E Elayagiz kendini erkeğe aliştirdi ama ben de merak ediyorum senin prensesin yanına kimler gelecek bakalim hayirlisi olsun
Kız herkes uyuyo birazdan topik aktiflesirseyokmu ama yorumlayacak olan yahu attım bende
Hahaha16.haftaya kadar garanti olmuyor ya ne yapalım
En önde sensin aslında ama belli olamadı bir türlüen çok E Elayagiz ve seninkini merak ediyorum bide Dilaraerdogan ın doktorunun yanlış tahmin yapmış olmasını bekliyorum yoksa şok olurum
Aynen kız çıkarsa bende şaşırırım hep erkek dediler çok rahatım diye ama benim annemde bana hamileyken ne kusma ne bulantı ne baş dönmesi hiç olmamışDoktor tecrübesiyle alakalı sanırım ben de merak ediyorumsağol canım Valla Dilaraerdogan prenses gibi hamilelik geçiriyor ne güzel maşallah kız çıkarsa ben de şok olurum E Elayagiz kendini erkeğe aliştirdi ama ben de merak ediyorum senin prensesin yanına kimler gelecek bakalim hayirlisi olsun
Normal canım bende bel kalça sol kalça bazen cif taraflı kalça hep ağrıyorKIZLAr merhaba aranızda bel ağrısı yaşayan var mı ben sabaha kadar uyuyamadım normal mi acaba
Ben nubu göremedim cnm ikra meyraya at bi istersenkızlar benimkinin cinsiyet tahminini yaparmısınız lütfenEki Görüntüle 2733994
YARIn kontrole gidicem sorarım canım neden ağrıyorNormal canım bende bel kalça sol kalça bazen cif taraflı kalça hep ağrıyordr kalsiyum d vitamini verdi bakalım etki edecek mi
Hahaa emiyo gibi tutunmuş. Maşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?