Kız niye ben de onsuz binemiyorum yaOndan bende almıştım geçen sinirimi bozdu kaldırıp attım ahsjs

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kız niye ben de onsuz binemiyorum yaOndan bende almıştım geçen sinirimi bozdu kaldırıp attım ahsjs
Canım benimki de Anadolu sigorta ama 7 hakkım var daha. Çünkü 6. ay itibariyle doğumu ve muayenelerini kapsıyordu ancak üç kez gittim. Şey kötüymüş ya ekstra para vermek. Çünkü benim hastanemde doğum ücreti zaten azdı. Yani sigorta bana çok az yaradı gibi:) boşa riske girdimAnadolu sigorta canım. Evet kapsıyordu ama muayene hakkım dolduğu için iki seferdir ücretli giriyorum doktora da nst ye de. 10 muayene hakkım vardı yine iyi geldik şükürama nst de 180 tl zaten nst+doktor kontrolü de 1900 e geliyor.
Senin doğumu kapsamıyor mu yaCanım benimki de Anadolu sigorta ama 7 hakkım var daha. Çünkü 6. ay itibariyle doğumu ve muayenelerini kapsıyordu ancak üç kez gittim. Şey kötüymüş ya ekstra para vermek. Çünkü benim hastanemde doğum ücreti zaten azdı. Yani sigorta bana çok az yaradı gibi:) boşa riske girdim![]()
Kızlar selamlarr ben de tansiyonla boğuşuyorum o yuzden giremedim ne zamandır hep baktım ama okuyamadım vucut saldı kendini.kafamı kaldıramadım. Dün muayenem vardı sükür doğumu nerde hangi doktorda yapacagım belli oldu ayarladık.celal bayar üni de pınar hoca da olacak. Tansiyom ilacını 3 e cıkardı. Ama cok da alırsan 8in altına düşerse bunu istemiyoruz dedi. Ben de nerdeee diyorum bu hafta 15 lerdeydi tansiyon. Protein baktılar onda sıkıntı olmayınca evdeyim. 30+5di 1650 kilosu normal gayet iyi dedi. 2 hafta sonra tekrar gideceğim. Hadi bakalım ben 36yi görsek bi yeter son 5 hafta dayn diyorum. Sezaryan olacak ben genel anestezi istiyorum vucudum kladırmıyacak diğerini tansiyondan dolayı dedim.
Kapsıyor kapsıyor ama ücreti makul zam yapmadılar hala. Gerçi başta gittiğim hastanede çok işime yarardı ama hastane değiştirdim. Ben eğer poliçemi falan yeniletseydim falan hiç değmezdi Allah’tan ilk üç ay hamile kaldım.Senin doğumu kapsamıyor mu ya
Neden 6. Ay itibariyle olduğunu anlamadım canım. Ben hamileliğin başındn beri ne doktora ne tahlilleri hiç para ödemedim hepsini sigortam karşıladı. Sadece 50 tl atkı payı verdim hepsinde o da her sigortada oluyor. 1 ay önce hakkım bitti işte o yüzden şu an doğuma kadar ödeme yapıcam ama yatış verildiği an herşey yine sigortam kapsamında olacak. Doğum ücretini kendi hastanemde öğrenmedim ama burada başka bir hastanede 62 demişlerdi. Bi de refakatçi ücreti alabiliyorlar. Çocuk küveze girerse günlük ödeme çıkıyor derken doğum çok daha fazlasına da gelebilir. Şu an 3500 vericem onun dışında her durumda sigortadan alacaklar.Canım benimki de Anadolu sigorta ama 7 hakkım var daha. Çünkü 6. ay itibariyle doğumu ve muayenelerini kapsıyordu ancak üç kez gittim. Şey kötüymüş ya ekstra para vermek. Çünkü benim hastanemde doğum ücreti zaten azdı. Yani sigorta bana çok az yaradı gibi:) boşa riske girdim![]()
Ya maşallah bıdığaBir kontrol gününden daha günaydınlar canım annelergeçen hafta 2.100 idik bugun 2400 olmuşuz
Puxhu nun dediği gibi beslenmeye özen gösterdim onunla alakalı sanırım
![]()
Canım sabah haslanmis yumurta yedim genellikle kaşar peynir beyaz peynir yeşillik haftada iki üç gün et tavuk köfte balık tarzı beslendim ara öğünler de kuruyemiş ile beslendimYa maşallah bıdığaneler yaptın canım nasıl beslendinn
Çok iyi yapmışsın özellikle kaşar yemekle et zaten direkt bebişlere yarıyor maşallah kilosu da güzel böyle devam annesiCanım sabah haslanmis yumurta yedim genellikle kaşar peynir beyaz peynir yeşillik haftada iki üç gün et tavuk köfte balık tarzı beslendim ara öğünler de kuruyemiş ile beslendim
Sorma kuzum kendime vicdan yaptım diğer çocuklarımi güzel besledim bunu besleyememişim diyeÇok iyi yapmışsın özellikle kaşar yemekle et zaten direkt bebişlere yarıyor maşallah kilosu da güzel böyle devam annesi![]()
Teşekkürler kuzumCanım sabah haslanmis yumurta yedim genellikle kaşar peynir beyaz peynir yeşillik haftada iki üç gün et tavuk köfte balık tarzı beslendim ara öğünler de kuruyemiş ile beslendim
Öncelikle geçmiş olsunKızlar selam geçenlerde yazmıştım karnım aşağı indi diye 2-3 gündür ağrı çektiğim için belimden dün doktoruma gittim ilk nst ye de girdim bu vesileyle ufak ufak kasılmalar çıktı doktor açılmama baktı çok şükür açılma yok ama evet bebek aşağı inmiş doğum kanalına doğru ilişki yasak ağır kaldırmak hızlı hareket etmek vs yasak yatacaksin dedi doktor ne olur ne olmaz diye progesteron ve ciğer geliştirici yapıldı bebeğin kilosu falan iyi çok şükür ama moralim baya bozuldu
Gerçekten belimden çok ağrım vardı ve bebeğin aşağıda olduğunu karnıma bakınca direkt anlamıştım iki adım yurusem aşırı kasilmalarim oluyodu gebeliğin başından beri bir sikintim olmadı çok şükür şimdi böyle olunca baya tedirgin oldum aşağı indi dediğimde de kimse inanmadi bana gerçekten anneler hissediyor
Haftaya tekrar kontrolüm var daha doğum çantam falan hazır değil umarım vaktinden önce gelmez
Siz siz olun bir aksilik hissettiğinizde mutlaka gidin
Maşallah canım güzel beslenmişBir kontrol gününden daha günaydınlar canım annelergeçen hafta 2.100 idik bugun 2400 olmuşuz
Puxhu nun dediği gibi beslenmeye özen gösterdim onunla alakalı sanırım
![]()
Geçmiş olsun canım ya benim de aşağıda ama ara ara giren kasık ağrım var ama çok hareket edemiyorum zaten her yerim ağrıyor.Kızlar selam geçenlerde yazmıştım karnım aşağı indi diye 2-3 gündür ağrı çektiğim için belimden dün doktoruma gittim ilk nst ye de girdim bu vesileyle ufak ufak kasılmalar çıktı doktor açılmama baktı çok şükür açılma yok ama evet bebek aşağı inmiş doğum kanalına doğru ilişki yasak ağır kaldırmak hızlı hareket etmek vs yasak yatacaksin dedi doktor ne olur ne olmaz diye progesteron ve ciğer geliştirici yapıldı bebeğin kilosu falan iyi çok şükür ama moralim baya bozuldu
Gerçekten belimden çok ağrım vardı ve bebeğin aşağıda olduğunu karnıma bakınca direkt anlamıştım iki adım yurusem aşırı kasilmalarim oluyodu gebeliğin başından beri bir sikintim olmadı çok şükür şimdi böyle olunca baya tedirgin oldum aşağı indi dediğimde de kimse inanmadi bana gerçekten anneler hissediyor
Haftaya tekrar kontrolüm var daha doğum çantam falan hazır değil umarım vaktinden önce gelmez
Siz siz olun bir aksilik hissettiğinizde mutlaka gidin
Teşekkür ederim elimden geldikçe kalkmiyorum neyseki 33. Haftaya geldik artık bikac hafta daha dayanabilirsek çok iyi olacak bakalım inşallah hepimizin sağlıkla gelirÖncelikle geçmiş olsunbenim bir arkadaşımın 30. Haftada inmiş ve doğum kanalına doğru girmişti bebeği. İki ay boyunca yattı ve 38+ da doğum yaptı. Tuvalet harici kalkmayın bence ev işi falan yapmayın eğer şartlarınız el veriyorsa. Umarım vaktiyle gelir bebeğiniz
![]()