Söylemedi canım ya o zaman bekardim 5 sene olmuş ameliyat olalı. Yani ben kendimi sezeryana alistirayim dimi bu doktorum biliyor durumu o da hiçbir şey söylemedi
Kontrole gittim kızlar. 10 hafta bitti. Bebiş 3 cm olmuş. Plasenta tamamen rahim ağzına yerleşmiş. Her hafta kontrole devam edeceğiz. Bebeğime hâlâ ısınamadım
Burada birkaç öğrenen kişi oldu onlardan da ayrı olarak utanıyorum zaten. LesaM
cevap yazmışsın canım gerçekten üzgünüm sizin görmenizide istemezdim ama böyle daha iyi sanırım tavsiyen için teşekkür ederim
Kontrole gittim kızlar. 10 hafta bitti. Bebiş 3 cm olmuş. Plasenta tamamen rahim ağzına yerleşmiş. Her hafta kontrole devam edeceğiz. Bebeğime hâlâ ısınamadım
Burada birkaç öğrenen kişi oldu onlardan da ayrı olarak utanıyorum zaten. LesaM
cevap yazmışsın canım gerçekten üzgünüm sizin görmenizide istemezdim ama böyle daha iyi sanırım tavsiyen için teşekkür ederim
Galiba çoğu multivitamin yapiyor çünkü bizim doktor bulantin yoksa kullanabilirsin demişti. Bulanti arada oluyor ama Artik eskisi gibi rahatsız etmiyor. İnşallah regenises yapmaz sanada