• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    207
😂 ay yok kız renkli bişey de yemedim o da geldi aklıma hatta demir ilacından mı dedim onu bile içmeyi unutmuşum bu sabah 😂
Bir arkadaşım gebelikte idrar yolu enfeksiyonu olduğunu hep kanlı idrardan anlıyordum dedi, idrar yolu enfeksiyonu olmasın

anladım canım sen kaç haftadasın şuan. 3 ilaç iyiymiş . Ben başta 2 ile başlamıştım. Ama 31 hafta itibari ile 5 alfamet, 1 Adalat ile devam ediyorum . Şuan dinlenme halinde iyi çıkıyor çok şükür.
Seninde ilaçlar inş düşürecek tansiyonu vee görrcegiz 36 daha da iyisi 38 i 🙏senin de dozlar iyi sükür düşürmüş.bu cok güzel beniö bir kaç defa hiç düşmedi korktum.senin de hastenede oyle olmustu değil mi?İşte tansiyonda ta takip stressiz olmak cok onemli ama başarmak zor. Bana hareketlerine dikkat et dedi takip ama oylr surekli hareket etmesi değil.

Bir arkadaşım gebelikte idrar yolu enfeksiyonu olduğunu hep kanlı idrardan anlıyordum dedi, idrar yolu enfeksiyonu olmasın
Muhtemelen öyle çünkü böbrek değil bildiğin mesanem ağrıyor şu an 🥲 bebiş altta hareket ettikçe canım acıyo. Bol bol şu içiyorum baktım geçmezse yarın gidicem doktora

Kizlar agda mi epilatör mü? Epilatör kullananız var mı aranızda öneriniz var mı? Lazer yaptırğım için yıllardır uzağım en son 7-8 yıl önce bi epilatörüm vardı🫠
Fikir ve önerilerinize açiğimmm

Kizlar agda mi epilatör mü? Epilatör kullananız var mı aranızda öneriniz var mı? Lazer yaptırğım için yıllardır uzağım en son 7-8 yıl önce bi epilatörüm vardı🫠
Bence ağda ya. Cildimiz çok hassaslaştı epilatör daha çok can yakar gibi geliyo bana 😅

Bence ağda ya. Cildimiz çok hassaslaştı epilatör daha çok can yakar gibi geliyo bana 😅
Off zaten ağda yapıyorum hamileliğimin başından beri ama çok zorlanmaya başladım yarım yamalak oluyo zaten acaba daha mı pratik olur dedim epilatörle.

Lazerden kalma alışkanlıkla jilete devam ettim ben hep. Acısız ve hızlı.

Artmadı mı 😕 ben de jilet inanılmaz arttırıyor ya
Hayır. Ben zaten lazer paketimi tamamlayamamıştım ve kalanlarım vardı senelerdi o kalanlara jilet yapıyordum hiç artmadı o süreçte. AMA hamile kaldığım gibi üst bacaklar ve özel bölgede bir kısmı geri çıktı. Söylemişlerdi hamile kalınca lazerin etkisi biter diye zaten. Yaz başından beri jiletle devam ediyorum ama çok sık aldığımı da söyleyemem 😅 hele yatak istirahati ve ilişki yasağı olunca saldım biraz 😅😅 ama jiletin kendisinin arttırmadığını net söyleyebilirim.

Hayır. Ben zaten lazer paketimi tamamlayamamıştım ve kalanlarım vardı senelerdi o kalanlara jilet yapıyordum hiç artmadı o süreçte. AMA hamile kaldığım gibi üst bacaklar ve özel bölgede bir kısmı geri çıktı. Söylemişlerdi hamile kalınca lazerin etkisi biter diye zaten. Yaz başından beri jiletle devam ediyorum ama çok sık aldığımı da söyleyemem 😅 hele yatak istirahati ve ilişki yasağı olunca saldım biraz 😅😅 ama jiletin kendisinin arttırmadığını net söyleyebilirim.
Bende etkisi geçmedi lazerin. Hatta koltuk altımda öncesinde birkaç tane çıkmaya başlamıştı hamilelikte durdu o da.

Kızlar serumdan sonra yine sancı çıktı yatış verdiler nst ile takip edecekler şuan doğumu durdurabildikleri kadar durduracaklarmış. Rahim ağzı açılmam olmadığı için doğuma almadılar ama kızım gelmekte ısrarcıymış o yüzden eve göndermediler düzenli takip edilecekmiş şimdilik durum böyle.
Canım benim çok geçmiş olsun. İnşallah sancılar tamamen geçer. Sen strese girme. Zaten doğumuna az kalmıştı. Kocaman bir bebek oldu artık kızın 🥰 Güzel haberlerini bekliyoruz 🙏

Bende uyuyamıyorum. Bu kız benim kaburgamı çürüttü artık. Kaburgayı bıraksa mesanemin üzerinde zıplıyor. Aralarda gezineyim demiyor hiç. Birde arada mide bulantısı oluyor. Offff!! Cidden ben çok sıkıldım yaa. Oturup ağlayasım geliyor. Üstümü giyinirken ayağımı kaldırıp kilodumu giyemeyecek halde oluyorum bazen. Kalkmıyor ayaklar 🥹

Back
X