yukarı göbek deliğine doğru mu yoksa sadece alt karın mı? Ben 3 kilo aldım 3 ayda alt karnım çok az şiş gibi sonra arada ikiye bölünüyor ve herzamanki göbeğim
Merhaba arkadaşlar bugün ikili test yaptırdım doktorum bide cinsiyet kız gibi görüyorum dedi ama kendi doktorunuz daha net bilgi verir dedi sizce ikili testte söylenen çıkıyor mu cinsiyet varmı yaşayan bende haziran annesiyim insallah rabbim sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin♥
Merhaba arkadaşlar bugün ikili test yaptırdım doktorum bide cinsiyet kız gibi görüyorum dedi ama kendi doktorunuz daha net bilgi verir dedi sizce ikili testte söylenen çıkıyor mu cinsiyet varmı yaşayan bende haziran annesiyim insallah rabbim sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin♥
Benim 12+2 idi, bana da söyledi doktor Bu haftalarda %5 yanılıyoruz dedi ama baya da iddialı bir oran bilemedim Bazılarına 10. haftada bile söylüyorlar, 10. Haftada benim bebiş bebişe bile benzemiyordu ki
Benim 12+2 idi, bana da söyledi doktor Bu haftalarda %5 yanılıyoruz dedi ama baya da iddialı bir oran bilemedim Bazılarına 10. haftada bile söylüyorlar, 10. Haftada benim bebiş bebişe bile benzemiyordu ki
Bu dünya için cok zor bir imtihan ama ahireti düşündükçe o kadar mutlu oluyorum ki bana sefaatci olacak 2 evladım var beni cenntte bekleyen 2 yavrum var rabbim bana cennette de anne olmayı nasıp bunlar o kadar güzel ki ama güzel oldugu kadar da cok zor bir imtihan inşallah hayırlısıyla geceriz bu imtihanı
Maşallah sağlıkla al kucagina inşallah ne güzel beraber büyürler artık :) ay 1. İcin ne uğraştık demi benim oğlan 18 aylık oldu büyüdü artık kendi kendine takılıyor . İkinci bebeğin cinsiyeti belli mi?
Canım bırak aciz insanların en kolay ve en cok basvurdugu yoldur annelige laf etmek iyi bi anne olduğun için vuracağı yeri iyi bilirler. bu boyledır herkesın agzına sakız oldu bu annelıge laf atmak gül gec hiç umursama.