- 8 Kasım 2013
- 1.957
- 2.174
- 358
- 35
İnşallah canım inşallah öyle olacak göreceksin ben inanıyorumElimde olsa keske, kalbini cismini bi görsem 10 gün tatil edecem kendımi, uzaklasıcam buralardan![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah canım inşallah öyle olacak göreceksin ben inanıyorumElimde olsa keske, kalbini cismini bi görsem 10 gün tatil edecem kendımi, uzaklasıcam buralardan![]()
Sağol canimGeçmiş olsun canım
Ultrason kağıdında yazıyor mu?doktor bisey söylemediKızlar bebeğinizin kalp atış hızı kaç çıktı ?
Bazılarında yazıyor ben doktora sordum direk ölçtü ultrasondaUltrason kağıdında yazıyor mu?doktor bisey söylemedi
Aynı benHepimiz öyleyiz gece sağdan sola dönerken kasigima fena ağrı girdi biran dedim eyvah ters hareket yaptım sanırım bebek düşecek sonra hemen geçti ağrı şükür psikopata bağladım kendimi iyice
Yarın cnmCanım bugün gideceksin değilmi kontrole mutlaka haber ver dualar seninle![]()
Belli belirsiz dedi ya, içimde umut var cok sukurGöründü ya canım ama daha çok minnak inşallah büyümüş halinide göreceksin![]()
İnşallahh cnm benım, Allahım senın güzel gönlüne göre de versinİnşallah canım inşallah öyle olacak göreceksin ben inanıyorum
Canım doktoruna görüş uygun görürse ilaç veriyorlar böyle çekmezsin hem çok geçmiş olsunKizlar selam ben 6+1’im be yaklasik 4-5 gundur surekli kusuyorum. Gunde 6-7 kez kustugum bile oluyor. Benim gibi olan var mi ve tecrubeli anneler bana onerileriniz olur mu? Hic beslenemiyorum ne yesem aninda cikariyorum
128 cıktı benimKızlar bebeğinizin kalp atış hızı kaç çıktı ?
cinsiyet için soruyorsanız genelde yanlış çıkıyor ilk oğlumda kalp atışı 165 idi ve şu an 3 aylık hamileyim 170 çıktı ve ikinci oğlum olacak :)Kızlar bebeğinizin kalp atış hızı kaç çıktı ?
Benimde dün 138 çıkmıstıKızlar bebeğinizin kalp atış hızı kaç çıktı ?
Cok sagol canim cuma gunu kalp atisi icin gidecegiz o zaman doktora da soylerim. Zormus gercekten surekli acaba covid mi oldum diye endise ediyorumCanım doktoruna görüş uygun görürse ilaç veriyorlar böyle çekmezsin hem çok geçmiş olsun![]()
Yok cinsiyet için değil. Doktorum da ilk aynı şeyi söyledi tutmuyor ona bakma dedi:)cinsiyet için soruyorsanız genelde yanlış çıkıyor ilk oğlumda kalp atışı 165 idi ve şu an 3 aylık hamileyim 170 çıktı ve ikinci oğlum olacak :)
Aminİnşallahh cnm benım, Allahım senın güzel gönlüne göre de versinbız de huzura kavusalım artık
![]()
Hic sorma koku bulanti gecmiyor dr enson cuma gittim bebegi ve kalp atisini gordum ama dinlemedik henuz kucuk dedi cuma gunu 6+1 dedi iki hafta sonra gel dedi sen gittinmi canimdraynen cnm. bende de başladı demekkı sırayla oluyor. mıgde bulantısı cok kötü bir sey. senın doktor en so ne oldu cnm ?