• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    173
Rica ederimm ama cok buyuk canta enine🥰 bende sirt cantasi istemedim omzumda yuk olmasin esim de elde rahat tasir, lcw den aldigim vardi kadin spor cantasi lila gibi rengi kupon falan cikiyo ya cark oluyo 550 ye gelmişti canta 🤣
Aynı fikirdeyim valla ben de 160 ım zaten bi de olduk 80 kilo bi de sırt çantası taşıyamam🤭🤭😅 hemen bakayım lcw ye😊

Konuyla alakasız bişey sorucam bu arada hastanede banyo yapma olasılığım nedir. Devlet hastanesinde dahi her odada duş var ama sezeryan ya da normal doğum duş aldırırlar mı izin verirler mi ona göre yanıma saç kurutma falan alayım diyorum. İlk doğumum çok cahilim tecrübeli olanlar bu ne saçmalıyo diyebilir 😄😁
Valla sezeryansa sonda var 1 gece kalıyormuş 😃 Normal doğumsa zaten sabaha taburcu olursun 😃 Bence hiç yük etme fkfk

Konuyla alakasız bişey sorucam bu arada hastanede banyo yapma olasılığım nedir. Devlet hastanesinde dahi her odada duş var ama sezeryan ya da normal doğum duş aldırırlar mı izin verirler mi ona göre yanıma saç kurutma falan alayım diyorum. İlk doğumum çok cahilim tecrübeli olanlar bu ne saçmalıyo diyebilir 😄😁
Ablam sezeryan oldu ikinci bebegiydi sarilik oldugu icin isik tedavsi yapildi 3 gun kaldi hastanede ama yikanmadi, dogum oncesi yikanip gitmişti.
Normal dogumda sancilar icin dusa sokuyolar dogum oncesi oyle gordum dogum vloglarinda 🤣 ama kurutma vardir hastanede bence

Kızlar bugün 32. haftaya girdim. Hemen gidip doğum için çalışamaz raporu aldım. Sgk’lı hamileler, bunu sakın ihmal etmeyin. Doğuma kadar rapor veriliyor. Doğumdan sonraki 8 hafta için de doğum yaptığımız hastane yapacakmış işlemi. Dr öyle söyledi. Raporu hem sgk sistemine girdiler hem de çıktı olarak verdiler. Çıktısını işverene ya da muhasebe departmanına veriyorsunuz. Çoğul gebeliklerde 30. haftadan itibaren alınabiliyormuş rapor 🥰

Ablam sezeryan oldu ikinci bebegiydi sarilik oldugu icin isik tedavsi yapildi 3 gun kaldi hastanede ama yikanmadi, dogum oncesi yikanip gitmişti.
Normal dogumda sancilar icin dusa sokuyolar dogum oncesi oyle gordum dogum vloglarinda 🤣 ama kurutma vardir hastanede bence
Bence de tamam yük etmiyim boşuna gereksiz bi ayrıntı oldu😆

Back
X