• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Kızlar masa başında çok oturanlar sizdede aşağı doğru çok toplanma oluyor mu sürekli karnınızda. Yarımsaat olmadı ama oturamadım bir türlü çizim yapmam lazım wcye gitmekten oturamıyorum aşırı baskı yapıyor aşağı. Oturuyorum diye mi ki?

Kansızlık problemin var mı ? Kansızlık ve demir eksikliğinden olur genelde.

Huzursuz bacak sendromunun en sık görülen nedenleri demir eksikliğine bağlı kansızlık ile kol ve bacak sinirlerinin hasar görmesi sonucu oluşan periferik nöropati hastalığıdır. (Googlen alıntı)
Kansızlık var ama demir hapı kullanıyorum yetmiyo mu acaba

Kansızlık var ama demir hapı kullanıyorum yetmiyo mu acaba
Canim mervenin dedigi bana mantıklı geldi çünkü benim demir ilacını dr 2ye çıkardı ondan beri bacağım çekilmiyor. Ben acaba dvit mi etkili oluyor diyordum ama demirden de suphelenmistim.
Ferrum kullanıyorum bu arada yeni yeni 12ye cikti

Kızlar coraspirin kullananlar Dr kaç haftada kesin dedi ben bugün içmedim 34 haftada keselim dedi devlette kilerde 32 de demişdi özel 34 dedi

Magnezyumu neden kesti acaba?

Ben osteocare kullanıyorum zaten. Onu kesmedi. Kalsiyum magnezyum olarak herkes gibi.
Bir de ek olarak magnimore vermişti onun magnezyumu daha yüksek doz ve formu daha iyi emiliyor. Benim vücut ağrılarım için iyi geliyordu.
Ama belli haftadan sonra yüksek doz magnezyum doğum kasılmalarını önlüyormuş. Gerçi bu yine yüksek sayılmaz esas kasılma önleyen damardan alınandır demişti doktor. Yine de bırakalım çok gevşemesin kaslar artık dedi. 🤷🏻‍♀️😀

Sizinde akintilariz iyce cogaldimi.. su gibi degilde boyle afedersiniz sümuksu yapiskan gibi

Bende valla hic rahat degil ben gunluk ince pedlerden kullanmaya basladim rahatsiz edici cunku😫 birde kucuk tuvaletten sonra silince baya geliyor

Ben kullanamıyorum onları ya. Sürekli çamaşır değişiyorum. Evet tuvalette de çok geliyor. Ev içinde de tayt giyiyorum tayt dayanmıyor artık yıkamaktan yırtıldı eskidi hepsi. Doğurayım direk çöpe. 😀

Sizinde akintilariz iyce cogaldimi.. su gibi degilde boyle afedersiniz sümuksu yapiskan gibi
Biraz var evet ama aşırı artmadı sanki
Bende valla hic rahat degil ben gunluk ince pedlerden kullanmaya basladim rahatsiz edici cunku😫 birde kucuk tuvaletten sonra silince baya geliyor
Onlar enfeksiyon üretiyor canim ya. Dr peçeteye bile karşı. Bir de malum ben bu hamilelikte hep enfeksiyonla uğraştığım icin

Ben kullanamıyorum onları ya. Sürekli çamaşır değişiyorum. Evet tuvalette de çok geliyor. Ev içinde de tayt giyiyorum tayt dayanmıyor artık yıkamaktan yırtıldı eskidi hepsi. Doğurayım direk çöpe. 😀
Ohooo benim taytlarimda oyle mahf oldu hepsi😂😂😂 hamilelik taytlarim yirtildi diyer normal taytlarimida ilk baslarda kenarlarini kesmistim
Karnimi skmasin diye daha dun yeni taytlar sipars verdim😂😂😂😂😂 evde taytsiz yapamiyorum uzerinede rahat seyler

Biraz var evet ama aşırı artmadı sanki

Onlar enfeksiyon üretiyor canim ya. Dr peçeteye bile karşı. Bir de malum ben bu hamilelikte hep enfeksiyonla uğraştığım icin
Sukur cnm ben sk sk enfeksyona baktiriyorum suan sorun yok valla pecete veya ped koymasam asiri akintimdan dolayi surekli degismem lazim uzerimi... bu aralar cogaldi cunku iyce

Back
X