- 2 Ocak 2014
- 1.924
- 2.781
- 133
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ah sorma ya makine boşaltma doldurma... Göbekler iyice egemenliği ele geçirdiYemek yemek değilde sonrası bana da işkencebulaşık yıkama, mutfak toplama vs , bitiyorum ayakta iş yaparken resmen
bel mel kalmıo
Not aldım perşembe günü gidince sorayımMagnimore plus iyi geliyor bu tarz şeylere. Doktora sorsana kullanabilir miyim diye?
Kansızlık var ama demir hapı kullanıyorum yetmiyo mu acabaKansızlık problemin var mı ? Kansızlık ve demir eksikliğinden olur genelde.
Huzursuz bacak sendromunun en sık görülen nedenleri demir eksikliğine bağlı kansızlık ile kol ve bacak sinirlerinin hasar görmesi sonucu oluşan periferik nöropati hastalığıdır. (Googlen alıntı)
Not aldım perşembe günü gidince sorayım
Canim mervenin dedigi bana mantıklı geldi çünkü benim demir ilacını dr 2ye çıkardı ondan beri bacağım çekilmiyor. Ben acaba dvit mi etkili oluyor diyordum ama demirden de suphelenmistim.Kansızlık var ama demir hapı kullanıyorum yetmiyo mu acaba
Magnezyumu neden kesti acaba?Magnezyumu bayağı iyi emilen bir form ama şimdi son zamanlarda vermek istemeyebilir doktor. Bizimki kesti çünkü.
Benim ağrılarımın da başlaması coraspin ve magnimore u kesmeme denk geliyor ya zaten.
Magnezyumu neden kesti acaba?
Kızlar coraspirin kullananlar Dr kaç haftada kesin dedi ben bugün içmedim 34 haftada keselim dedi devlette kilerde 32 de demişdi özel 34 dedi
Sizinde akintilariz iyce cogaldimi.. su gibi degilde boyle afedersiniz sümuksu yapiskan gibi
Bende valla hic rahat degil ben gunluk ince pedlerden kullanmaya basladim rahatsiz edici cunkuEveeet sabahları iğrenç şekilde uyanıyorum. Sürekli pijama yıkıyorum![]()
Bende valla hic rahat degil ben gunluk ince pedlerden kullanmaya basladim rahatsiz edici cunkubirde kucuk tuvaletten sonra silince baya geliyor
Sağol balım bende kestim artık 34 yeter artık ara ara sancı olunca korkuyordum kan sulandırıcı kullandığım içinBenimki de 32 demişti ilk sonra 33 yaptı en son 34 te kestik.
Kaç değerin ? Kaç tane içiyosunki ?Kansızlık var ama demir hapı kullanıyorum yetmiyo mu acaba
Biraz var evet ama aşırı artmadı sankiSizinde akintilariz iyce cogaldimi.. su gibi degilde boyle afedersiniz sümuksu yapiskan gibi
Onlar enfeksiyon üretiyor canim ya. Dr peçeteye bile karşı. Bir de malum ben bu hamilelikte hep enfeksiyonla uğraştığım icinBende valla hic rahat degil ben gunluk ince pedlerden kullanmaya basladim rahatsiz edici cunkubirde kucuk tuvaletten sonra silince baya geliyor
Ohooo benim taytlarimda oyle mahf oldu hepsiBen kullanamıyorum onları ya. Sürekli çamaşır değişiyorum. Evet tuvalette de çok geliyor. Ev içinde de tayt giyiyorum tayt dayanmıyor artık yıkamaktan yırtıldı eskidi hepsi. Doğurayım direk çöpe.![]()
Sukur cnm ben sk sk enfeksyona baktiriyorum suan sorun yok valla pecete veya ped koymasam asiri akintimdan dolayi surekli degismem lazim uzerimi... bu aralar cogaldi cunku iyceBiraz var evet ama aşırı artmadı sanki
Onlar enfeksiyon üretiyor canim ya. Dr peçeteye bile karşı. Bir de malum ben bu hamilelikte hep enfeksiyonla uğraştığım icin
Evet canım çok sinir bozucuSizinde akintilariz iyce cogaldimi.. su gibi degilde boyle afedersiniz sümuksu yapiskan gibi