• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Kızlar selam, herkes menenjit aşısını oldu mu? Yaptırmyan yaptıranlar kimler? Özel aşı ya bende tereddütte kaldım

Özel aşılardan bitek rota yaptırdım. Menenjit yaptırmak istiyorum ama hangi aylarda kaç doz yapılıyo hala net bir bilgim yok

Merhaba arkadaşlar,ben de Sleepy bio 6 kullanıyorum,bacaklarını sıkıp kızartmasın yeterli.iki diş var epeydendir ama bu ara benimki de gece daha sık kalkar oldu memeye.üst taraf acıyor hissediyorum dişlerini belki ondan belki dönemsel anlamadım.

Selam kızlar
Benim kızda geceleri 2 saatte bir uyanmaya başladı 1 haftadır.Sanki yenidoğan 😀
Hiç dişi çıkmadı henüz belirtide yok neden bu kadar sık uyanıyor anlamıyorum

Ben bacak aralarina göre aliyorum cnm bakiyorum cok iz yapip kizartiyorsa değişiyorum sleepy 5 no dayiz yedek 6 da var ama hic acmadim aralarinda 1 cm var zaten
Sleepy 6 çok büyük cnm. Geçen eşim 5plus bulamamış ondan almıştı, baya baya büyük geldi bize. Biz 5 + plus kullanıorz

Hayırlı geceler benimde haziran doğumlu oğlum var yukarıda yazan arkadaşlar gibi gece emerek uykusunu alıyor çıkarınca 5 dakikada ağlıyor oturarak sabahlıyoruz devamlı ağzında olsun istiyor gündüzde uyumuyor çok az, nereye gitti bu uykular dişten mi dedik alt 2 dişiçıktı önceden başka yok hastalık alametide yok gece uykusuz gündüz kucakta günlerimiz geçiyor
Ayynı bizi anlatmışsın cnm. Sadece memeyle uyumaya alıştı. Gece meme ağzında olmayınca ağlar, uyanır. Gündüz yanına yatıorm uyutuorm, kalkmam lazım kalktığım an hissedior uyanıor, ağlıor 🤦‍♀️Gündüzde devamlı ilgi oyun isitor. Çok zor geçior yani günler 😒

Ayynı bizi anlatmışsın cnm. Sadece memeyle uyumaya alıştı. Gece meme ağzında olmayınca ağlar, uyanır. Gündüz yanına yatıorm uyutuorm, kalkmam lazım kalktığım an hissedior uyanıor, ağlıor 🤦‍♀️Gündüzde devamlı ilgi oyun isitor. Çok zor geçior yani günler 😒
Sarp 4 aylikken böyleydi memede uyuyordu yanından kalktığım an uyanıyodu sonra yataklarimizi odalarimizi bile ayırdım hatta uyuturken asla emzirmedim inat ettim emzikte almıyordu özellikle annem çok kızdı bebeğin anne sıcaklığına ihtiyacı var yanında yatması lazım diye (kendisi abimi de beni de 2 yaşına kadar yanında yatırmış) dinlemedim kimseyi kamerayı taktım kucağımda salladim yatağına koydum şimdi söylemeye korkuyorum maşallah deyin nolur bütün gece deliksiz uyuyor akşam bu saatlerde yatırıyoruz sabah 7ye 8e kadar hiç kalkmıyor diş çıkardığı zaman bile belki gece 1 defa uyanmıştır onda da biberonda mama veriyorum doyunca geri uyuyor 🧿🧿🧿🧿 biliyorum zor olacaktır ama sonra uyuyacaginiz deliksiz uykuları düşünün alışana kadar dişinizi sıkın derim ben

Sarp 4 aylikken böyleydi memede uyuyordu yanından kalktığım an uyanıyodu sonra yataklarimizi odalarimizi bile ayırdım hatta uyuturken asla emzirmedim inat ettim emzikte almıyordu özellikle annem çok kızdı bebeğin anne sıcaklığına ihtiyacı var yanında yatması lazım diye (kendisi abimi de beni de 2 yaşına kadar yanında yatırmış) dinlemedim kimseyi kamerayı taktım kucağımda salladim yatağına koydum şimdi söylemeye korkuyorum maşallah deyin nolur bütün gece deliksiz uyuyor akşam bu saatlerde yatırıyoruz sabah 7ye 8e kadar hiç kalkmıyor diş çıkardığı zaman bile belki gece 1 defa uyanmıştır onda da biberonda mama veriyorum doyunca geri uyuyor 🧿🧿🧿🧿 biliyorum zor olacaktır ama sonra uyuyacaginiz deliksiz uykuları düşünün alışana kadar dişinizi sıkın derim ben

Maşallah. Bizim de 4-5. Aylara kadar uyurdu meme istemezdi gece. Sonra meme reddi başladı sadece uykuda emiyor artık. İşe de gidiyorum özlüyorum. Gece yanımda yatırıyorum meme açık vaziyette uyuyoruz. Gece uykusuzum gündüz işte. Perişanım. Ama hoşuma gidiyor emmesi. 😑😑😑

Biz de aynı öyleyiz özellikle geceleri iyice memeye düştü

Çok çok maşallah nazar değimesin canım benim 🧿
Peki bu alıştırma süreci ne kadar sürdü ? Ben de kendi odasına ayırmayı düşünüyorum artık. Mobilya beşik almıştık süs niyetine duruyor resmen hiç kullanmıyor. Artık kendi odasında geniş beşikte yatsın istiyorum. Küçücük yatakta üç kişi sıkış tepiş yatıyoruz artık bi gün düşcem yataktan😂

Bugün dra gittik çok az almış ve bakıcı hiç demir damlasını vermemiş gibi bişey beş damla vermiş o kadar söylemiştim yine hasta antibiyotik yazıldı 😔😔 bu kadar antibiyotik gecenkini kesmiştim zaten hep boğazı köyü oluyor kizlar bakiciyada çok sinirlendim demirinsikintili mi sizcede

Back
X