- 18 Şubat 2018
- 1.058
- 1.444
- 133
Progestronu ağızdan mı kullanıyorsun canım kaçıncı günündesin bideGünaydın kızlar dünden beri aşırı mide bulantım ve mide ağrım var dün akşama doğru kasık bel ağrısı da başladı ve kasıklarımla belimdeki ağrı bugün hala devam ediyor. Acaba bugün test mi versem gerçi pek umudum yok bana üşütme, enfeksiyon yada adet belirtisi olabilir gibi de geliyor ama bilemedim
Evet canım ağızdan kullanıyorum ama daha önce hiç böyle olmamıştım sadece baş dönmesi yapıyordu. Bugün akşam tam 13 gün olacakProgestronu ağızdan mı kullanıyorsun canım kaçıncı günündesin bide
Hayirli olsun CanımKızlar herkese selam ben 18 hazirandan asilama yaptırdım bugün 15 günü test sonucun 47 cıktı doktor hamilesin dedi aşılamanın 9 günü 6 12 günü 8 15 günü 47 Inşallah saglikla devam eder dua edin nolur allah hepimize evlatlarımıza kavustursun
Hayırlı olsun cnmm sağlıkla gelsinKızlar herkese selam ben 18 hazirandan asilama yaptırdım bugün 15 günü test sonucun 47 cıktı doktor hamilesin dedi aşılamanın 9 günü 6 12 günü 8 15 günü 47 Inşallah saglikla devam eder dua edin nolur allah hepimize evlatlarımıza kavustursun
Hayırlı olsun canım Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallahKızlar herkese selam ben 18 hazirandan asilama yaptırdım bugün 15 günü test sonucun 47 cıktı doktor hamilesin dedi aşılamanın 9 günü 6 12 günü 8 15 günü 47 Inşallah saglikla devam eder dua edin nolur allah hepimize evlatlarımıza kavustursun
Hayırlı olsun canım gözün aydın. Bu kan verme süreci bile ne yıpratıcı dimi acaba artacak mı nasıl olacak diyeKızlar herkese selam ben 18 hazirandan asilama yaptırdım bugün 15 günü test sonucun 47 cıktı doktor hamilesin dedi aşılamanın 9 günü 6 12 günü 8 15 günü 47 Inşallah saglikla devam eder dua edin nolur allah hepimize evlatlarımıza kavustursun
Sağol canım allah isteyen herkese versin sagliklaHayirli olsun Canım
İnşallah güzel haberler bekleyelim bizKızlar az önce kan verdim ama hiç umudum yok
Bence ilişiden sonra olmalı çünkü erimesi baya zaman alıyor ama sen bilirsin yine deKizlar progestan fitili iliskiden once mi kullandiniz sonra mi? Bugun asilama oldu dr hem iliski olsun hem de aksam fitil koy dedi esim de hep gece 12 de geliyor nasil yapsam bilemedim. 7 gibi koysam geceye kadar temizlenir mi yada temizlenmese bile esime zarari olur mu
Malesef negatif canım. Ağrılarımın sebebide kanamalı idrar yolu enfeksiyonu olmuşum o yüzdenmişİnşallah güzel haberler bekleyelim biz
Sagol canim bnde oyle plan yaptim iliskiden biraz zaman sonra koyarimBence ilişiden sonra olmalı çünkü erimesi baya zaman alıyor ama sen bilirsin yine de
Hayırlı olsun❤ Allah kucağına almayı da nasip etsin inşaAllahKızlar herkese selam ben 18 hazirandan asilama yaptırdım bugün 15 günü test sonucun 47 cıktı doktor hamilesin dedi aşılamanın 9 günü 6 12 günü 8 15 günü 47 Inşallah saglikla devam eder dua edin nolur allah hepimize evlatlarımıza kavustursun
Ahh canım üzülme demicem insan gerçekten çok üzülüyor ama inşaallah önümüzde ki deneme de güzel haberler alalım belki daha önce tedaviye başlamadan önce olur belli mi olurMalesef negatif canım. Ağrılarımın sebebide kanamalı idrar yolu enfeksiyonu olmuşum o yüzdenmiş
Erken gebelik testiyle mi gördün canim yoksa normal testte mi?12ci gün koyulaştığından fark ettim
Normal testle canım ama ben koyulaştıkça emin oldumErken gebelik testiyle mi gördün canim yoksa normal testte mi?
Bende oldum olucam . Karnım ağrıyor şuan. Bnmde aşılamanın 18. GünüKızlar ben regl oldum. (Aşılamanın 14. gününde) zaten umudum yoktu yinede üzüldüm bir kaç ay hicbirsey yapmayi düşünmüyorum cok yoruldum galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?