Nasip değilmiş canım. Ben galiba bu ay mecburi olarak ara vericem, bu hafta yalnız çalışıyorum tam da adetime denk geliyor o yüzden bu ay gidemicem artık doktora çünkü gittiğim yer farklı şehirdeAhh canım üzülme demicem insan gerçekten çok üzülüyor ama inşaallah önümüzde ki deneme de güzel haberler alalım belki daha önce tedaviye başlamadan önce olur belli mi olur
Ben gebelik testi yaptım ikinci çizgi silik çıktı biraz daha beklersem kan vereceğimBende 18inde aşılama oldum bugün 9 veya 10. Günüm test yapsam mı kızlar
Kızlar neler yaptınız ,ne oldu aşılama sonuçlarınızı benim tutmuş ama hemen düştüGerçekten şans haklısın
Bende aynı durumdayım canım bugün benim 14. Günüm aşılama da ovitrelledede 16. Gün dünden beri adet ağrısı oluyor bugünde kahverengi akıntı geliyor çok umutlanmıştım ama olmadı gerçekten insan çok yoruluyorBende oldum olucam . Karnım ağrıyor şuan. Bnmde aşılamanın 18. Günübende bişey yapmicam çok yoruldum yıprandım her açıdan.
Aynı gün yaptırmıştı. Hiç evde test yaptınız mı iğnenin etkisi geçti mi diye28 haziranda asilama yaptirdim ben bakalim su an bekliyorum herkes hayirli sonuclar alir insallah
Pardon bu ne testi acaba ben de asilamanin 9.gunu erken gebelik testi yaptim tek cizgi cikti moralim bozuldu acaba erken mi davrandim yoksa normal mi cok uzuldum
Erken gibiPardon bu ne testi acaba ben de asilamanin 9.gunu erken gebelik testi yaptim tek cizgi cikti moralim bozuldu acaba erken mi davrandim yoksa normal mi cok uzuldum
Çok erken hemde hemen üzülmeyin inşallah sizinkiler pozitif olur. Ama olmazsa da kafaniza takmayinPardon bu ne testi acaba ben de asilamanin 9.gunu erken gebelik testi yaptim tek cizgi cikti moralim bozuldu acaba erken mi davrandim yoksa normal mi cok uzuldum
Yok oyle bir test yapmadim sadece 9. Gunde erken gebelik testi yaptim o da negatif cikti umudumu yitirmedim erkendir belki diye ama moralim bozulmadi degilAynı gün yaptırmıştı. Hiç evde test yaptınız mı iğnenin etkisi geçti mi diye
Ya bende sizin gibi erken gebelik testi yaptim 8. Gunde negatif cikti cok moralim bozulmustu ama su an sonucunuzu gorunce umutlandim acikcasi benim asilamadan beri sol kasigimdaki agri hic gecmedi tebrik ediyorum sizi deKizlar sukurler olsun sonucum pozitif 4 gun once 7.76 ydi sonuc bugun 176 olmus nasil artia sizce darisi bekleyenlerin basina bende 7 yildir bekliyordum
Canım ilk aşılamamdı ama olmadı bugün sonucunu öğrendim artık bir ay mola sonra gene devam rabbim hakkımızda hayırlısını nasip etsinNasip değilmiş canım. Ben galiba bu ay mecburi olarak ara vericem, bu hafta yalnız çalışıyorum tam da adetime denk geliyor o yüzden bu ay gidemicem artık doktora çünkü gittiğim yer farklı şehirde
Ben hala olmadım canım karın ağrısı var ama kahverengi leke gbi geliyor. Bi sökülemedi. Gelse bi dert gelmese bi dertBende aynı durumdayım canım bugün benim 14. Günüm aşılama da ovitrelledede 16. Gün dünden beri adet ağrısı oluyor bugünde kahverengi akıntı geliyor çok umutlanmıştım ama olmadı gerçekten insan çok yoruluyor
Benim negatif kuzumBen gebelik testi yaptım ikinci çizgi silik çıktı biraz daha beklersem kan vereceğim
Amin kuzumm benim negatiftiHaklısın en iyisi kan testi ama o kağıtta negatifi görmekten cok korkuyorum. Böyle bir umut peşinde oluyor insan bi okadar da yıpranıyor. Rabbim hepimize evlat nasip etsin Yarabbi m sen büyüksün sen işit sesimize derdimize derman ol...
Benimde negatif rabbim hayırlı zamanda sağlıklı sıhhatli bebeklerimizi kucağımıza varır inşallah sıkma canını …Benim negatif kuzum
Test yaptiniz mi acaba merak ettimAynı gün yaptırmıştı. Hiç evde test yaptınız mı iğnenin etkisi geçti mi diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?