- 28 Mart 2020
- 1.191
- 1.470
- 83
- Konu Sahibi Meleqimmelek7890
-
Anladım kuzum hayirlisiyla tutunsunlar ins bolca dinlen avogadro ananas falan bilmiyorum biliyormusun tüket diyorlar bu zamanda çok faydaliymis güzel haberler alalım ins canımBugun 4. Gunum canim valla yani fiziken suan iste goguslerim aciyor yavastan hafif bel agrisi ara ara kasik agrisi falan var onun disinda bu sekilde suan icin ilerlemem.insallqh tutunuyorlardir ayin 10. Ogrenicez nasipse
Gidisak bu sekil senin nasil canim sen ne durumdasinnn
Ne yaptın canım benim bugün transfer oldun mu nasıl geçti iyimisin ?4 yumurtadan 3 ü olgundu 2si döllendi bün 1 geriledi bugün ölmüş. Bugün son kalan bebeğimi transfer ettirdim inşallah güzel sonuçlar alıcaz
Dr belliyse adetin 1.günü arıyosunuz adet oldum tedaviye başlıcam diyip 2.veya 3.gün için randevu alıyosunuz
Canım sana doktor demedi adetin şu gününde gel diye normalde onun demesi lazım ama herşeyi madem yaptın adetin 2. Günü randevu al ve doktoruna git hayırlı olsun tedavin şimdidenKızlar maşallah valla herkes de bir bekleyiş hakim darısı bana diyelim.
B Beklededi canım tam okuyamadım yazdıklarını ama 4 yumoş mu oldu noldu :)
Rabbim büyük bakallımm hayırlı haberlerini bekliyorum
Kızlar hepinize bir soru şimdi ben ön görüşmeye gittim benm bütün tahlillerim filmlerim kaldı hastanede orda tedaviye başlayacagımız için hatta rahim filmini kesti hemşire parça parça ne alaka anlamadım
Ama ondan sonra biz burda teddaviye gelecez dememize rağman ne arayan var ne soran .hastalıgın 2. günü hop biz geldik mi diyecegiz :) böyle bir durum yaşayan var mı ? nasıl oluyor tedavi başlangıc süreci
Amiiiinnn inşallahYaaa çok heyecanlı darısı biz bekleyenlerin başına Allah isteyen herkese nasip etsin bebis
Tek embriyom kalmıştı zaten onu da transfer ettiler inşallah benimledir bebeğimYazılar çok ilerlemiş takip edemiyorum kaç embriyo transferi oldu. Dün bir de korkuların vardı oh hepsi geçmiş oldu güzel haberler al inşallah
Evet transferim oldu bugün bakalım neler olacak inşallah 14 haziranda güzel haberi alırız gayet iyiydi bakalım hayırlısıNe yaptın canım benim bugün transfer oldun mu nasıl geçti iyimisin ?
Tabikide hayirliai olsun rabbiminsallah daimm etsinnnYa çok araştırdım bu tüp bebek olayını ama kalitelerine bakmak hiç aklıma gelmemiş bianda söyleyince o ne ki oldum da ondan merak uyandırdı bendesağlıkla tutunsun da gerisi önemli değil benim için
Yani hani bazen engelli oluyornya otozimi falan yada nblm bazen uzuvlari gelismiyo allah korusun zaten rahim hasta olan bebegi dusuruyor tutunmasini engelliyo bi cok faktor var genetigi bozuksa embriyonun allah korusunMerhaba sakat oluyor ne demek yani doğacak bebek mi engelli oluyor çok anlayamadım orayi
Insallah insallah allhim bize yardim etsinnn ya insallah saglikli tutunsunlarrdaAnladım kuzum hayirlisiyla tutunsunlar ins bolca dinlen avogadro ananas falan bilmiyorum biliyormusun tüket diyorlar bu zamanda çok faydaliymis güzel haberler alalım ins canımbende transfer için ilaç alıyorum iki gün sonra kontrol var ins herşey yolundadır ☺
ilk 48 saat önemliymiş canım eğilip kalkma ev işi yapma sakın...Sabah aradı sekreteler öğlen 2 de transfer için bekliyoruz dediler. Gittik işte sonra embroyologla konuştuk sıkışık mısınız 15 dk ya alıcaz dedi yok dedim sonra odaya alıp su içirdiler falan neyse sonra geldiler aldılar beni yine o çatala yatırdılar bu sefer uyanık amasonra embriyolog geldi bilgi kontorlü yaptı. Bi hemşire ulturosanla göbeğime bastırdı bi hemşire elimden tuttu biraz heyecan yaptım da sonra dr geldi işte söyledi 3bb transfer edicez dedi arka odadan embriyolog 4bb olmuş dedi dr sevindi ohh ohh daha güzel dedi sonra işte aleti soktu iğne gibi bişey de soktu sonra bu şekil iyi dedi dr verelim dedi geliyooo dedi koydu. Sonra 5 dk bile yatmadan odaya aldılsr odada 15 20 dk yattım sonra wcye gidebilirsiniz dediler ilaçlarımı söylediler sonra dr geldi sonra da çıktık
Hayırlı uğurlu olsun bebişin sana sımsıkı tutunsun inşallahSabah aradı sekreteler öğlen 2 de transfer için bekliyoruz dediler. Gittik işte sonra embroyologla konuştuk sıkışık mısınız 15 dk ya alıcaz dedi yok dedim sonra odaya alıp su içirdiler falan neyse sonra geldiler aldılar beni yine o çatala yatırdılar bu sefer uyanık amasonra embriyolog geldi bilgi kontorlü yaptı. Bi hemşire ulturosanla göbeğime bastırdı bi hemşire elimden tuttu biraz heyecan yaptım da sonra dr geldi işte söyledi 3bb transfer edicez dedi arka odadan embriyolog 4bb olmuş dedi dr sevindi ohh ohh daha güzel dedi sonra işte aleti soktu iğne gibi bişey de soktu sonra bu şekil iyi dedi dr verelim dedi geliyooo dedi koydu. Sonra 5 dk bile yatmadan odaya aldılsr odada 15 20 dk yattım sonra wcye gidebilirsiniz dediler ilaçlarımı söylediler sonra dr geldi sonra da çıktık
Ayyy çok sevindim canım benim ins hayırlısıyla güzel haberlerini alalım insEvet transferim oldu bugün bakalım neler olacak inşallah 14 haziranda güzel haberi alırız gayet iyiydi bakalım hayırlısı
Yok yok yapmıcam zaten 12 gün hiç düşünmüyorumilk 48 saat önemliymiş canım eğilip kalkma ev işi yapma sakın...
İnşallah çok sağolunHayırlı uğurlu olsun bebişin sana sımsıkı tutunsun inşallah
TabikiAyyy çok sevindim canım benim ins hayırlısıyla güzel haberlerini alalım insdurumundan da ara ara haberdar et canım benim
Transfer sırasında canın acıdı mı? Çok korkuyorum benEvet transferim oldu bugün bakalım neler olacak inşallah 14 haziranda güzel haberi alırız gayet iyiydi bakalım hayırlısı
Hiç korkma sanki alttan muayene edermiş gibi oluyo benim ilk bi sokarken hep az bi acıyodu yine öyle oldu hiç bişey hissetmiyosunuz zaten ekranda bişey kaçırmamak için oraya değil ekrana odaklanıyosunuz görmek içinTransfer sırasında canın acıdı mı? Çok korkuyorum ben
Transfer sırasında canın acıdı mı?Evet transferim oldu bugün bakalım neler olacak inşallah 14 haziranda güzel haberi alırız gayet iyiydi bakalım hayırlısı
Ayy hadi inşallahHiç korkma sanki alttan muayene edermiş gibi oluyo benim ilk bi sokarken hep az bi acıyodu yine öyle oldu hiç bişey hissetmiyosunuz zaten ekranda bişey kaçırmamak için oraya değil ekrana odaklanıyosunuz görmek için
Canım hayırlı uğurlu olsun inşalllah. Pozitif haberlerini de ver de neşelensin buralar. Hepimiz umutla bekliyoruz. Herkesin ki tutar inşallaaahSabah aradı sekreteler öğlen 2 de transfer için bekliyoruz dediler. Gittik işte sonra embroyologla konuştuk sıkışık mısınız 15 dk ya alıcaz dedi yok dedim sonra odaya alıp su içirdiler falan neyse sonra geldiler aldılar beni yine o çatala yatırdılar bu sefer uyanık amasonra embriyolog geldi bilgi kontorlü yaptı. Bi hemşire ulturosanla göbeğime bastırdı bi hemşire elimden tuttu biraz heyecan yaptım da sonra dr geldi işte söyledi 3bb transfer edicez dedi arka odadan embriyolog 4bb olmuş dedi dr sevindi ohh ohh daha güzel dedi sonra işte aleti soktu iğne gibi bişey de soktu sonra bu şekil iyi dedi dr verelim dedi geliyooo dedi koydu. Sonra 5 dk bile yatmadan odaya aldılsr odada 15 20 dk yattım sonra wcye gidebilirsiniz dediler ilaçlarımı söylediler sonra dr geldi sonra da çıktık
İnşallah seninledir güzel haberler bekliyoruzTek embriyom kalmıştı zaten onu da transfer ettiler inşallah benimledir bebeğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?