2021 Haziran ayı tüp bebek yaptıracaklar toplanalım 🤗

Anladım kuzum hayirlisiyla tutunsunlar ins bolca dinlen avogadro ananas falan bilmiyorum biliyormusun tüket diyorlar bu zamanda çok faydaliymis güzel haberler alalım ins canım bende transfer için ilaç alıyorum iki gün sonra kontrol var ins herşey yolundadır ☺

Ne yaptın canım benim bugün transfer oldun mu nasıl geçti iyimisin ?

Canım sana doktor demedi adetin şu gününde gel diye normalde onun demesi lazım ama herşeyi madem yaptın adetin 2. Günü randevu al ve doktoruna git hayırlı olsun tedavin şimdiden

Merhaba sakat oluyor ne demek yani doğacak bebek mi engelli oluyor çok anlayamadım orayi
Yani hani bazen engelli oluyornya otozimi falan yada nblm bazen uzuvlari gelismiyo allah korusun zaten rahim hasta olan bebegi dusuruyor tutunmasini engelliyo bi cok faktor var genetigi bozuksa embriyonun allah korusun

Insallah insallah allhim bize yardim etsinnn ya insallah saglikli tutunsunlarrda yav 3. Olmasina ragmen hala mesela belirti ariyorum elimde olmadan bi sal dimi kendini yok yani bide gecen sefer ben gun gun not almistim hamile kalmdan omce simdi onlara falan bakiyorum hep kafayi yemesek iyidir ya

ilk 48 saat önemliymiş canım eğilip kalkma ev işi yapma sakın...

Hayırlı uğurlu olsun bebişin sana sımsıkı tutunsun inşallah

Evet transferim oldu bugün bakalım neler olacak inşallah 14 haziranda güzel haberi alırız gayet iyiydi bakalım hayırlısı
Transfer sırasında canın acıdı mı?
Ayy hadi inşallah inşallah senin de bebeğin tutunur

Canım hayırlı uğurlu olsun inşalllah. Pozitif haberlerini de ver de neşelensin buralar. Hepimiz umutla bekliyoruz. Herkesin ki tutar inşallaaah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…