- Konu Sahibi Meleqimmelek7890
- #4.661
Yok canım gidemedik henüzVerdiniz mi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok canım gidemedik henüzVerdiniz mi
İNŞAALLAH canım ya. Cümlemizin olumlu olsun. Denize gireceksen dikkat etmen lazım kuzumİnşallah olumlu bir lekelenmedir. Kısmet olursa fethiyeye gideceğim![]()
Bakalım canım olursa ona göre önlem alırım tabiİNŞAALLAH canım ya. Cümlemizin olumlu olsun. Denize gireceksen dikkat etmen lazım kuzum
Umutsuzluga kapilmayin herkesin sinavi farkli allah yardimciniz olsun en kisa zamanda sevidirsin insallahArkadaşlar kan verdim negatif çıktı.Nasibimde yokmuş
Tedavi sayfasını da böylelikle kapattım.
Rabbim dileyen isteyen herkese aratmadan nasib etsin.
Çok moralim bozuk
Silik çizgilerin anlamı 4,99 Muş![]()
Bende öyle yapıcam ya içim rahat etmedi gider kan veririm sonucuna göre konuşuruz doktorla. Ben sebepsiz infertilite olarak başladım yumurtalarda pko görünümü var dedileR. Hepsinin altına yatan şeylere baktığımda hep tiroid karşıma cıkıyor. Kimyasal hamileliğimdede değerim normalmiş demekki ondan hamile kalabildim ama sonra değerler düşüşe geçti belki yine tsh ım yükseldi belkide tsh yüzünden vücut kabul etmedi gitti.Bende hasimato var sadece ilacın devem et dediler o kadar hiç bakılmadı bile. Ben kendim dahiliyeye gidip baktirdim
Bende uçak yolculuğu yapacağım sıkıntı olabilirmiymiş kiİnşallah olumlu bir lekelenmedir. Kısmet olursa fethiyeye gideceğim![]()
Bnmde ilk denemem bundan once 3 asilamam oldu herkesin yapisi farkli tabi normalde negatifi goren ben esimi dostumu teselli eden yine ben nasibe kismete cok inanirim demekki nasiote yokmus dedim ama asla olmayacagi dusuncesi yoktu kafamda sadece o gunluk o aylik nasip degilmis hep bir sonraki ay olur umudunu tasidim icimde buay ki transferimden sonra okadar kustum ki icim disima cikti resmen dedim kesin bu kadar zorlanmadn sonra negatiftr 6. Gunden sonra bile tum adet belirtilerimi yasadim tmm dedim olmaycak cunku okdr post okudum ki kimisi ile sewindim kimisi ile uzuldum burdan test gununu bekleyen arkdslra seslniyrm sakin umutsuzluga kapilmayin 10.gunu pozitifi gordum suan kac kisi okuyacak bunu bilmiyrm ama esime bile soylemedim 2 gun sonra tekrarlayip 2 katina ciktigini gormek istyorum oyle soyleycm umutla bekleyen ve negaifle sonuclanan tum anne adaylari allah en kisa zamanda minnos bebeklerle taclandirsin siziBen inanamıyorum yaa neyi yanlış yapıyoruz da negatifi görüyoruz o kadar ilaç o kadar iğneler hazır embriyo neden olumsuz aklım almıyor. Ben sorgulamadan yapamıyorum. Size de geçmiş olsun inşallah kolay atlatırsınız. Ben çok içime attım galiba
Canım benim negatif biliyorsun ama öyle bir ağrım olmadı. 9. gün idrar tahlili falan yapma sakın Deniz, ben yapmıştım biliyorsun. Moral bozukluğundan başka birşey getirmiyor. Benim 3. gün embriyoları 7 ve 8 hücreliydi. Dondurulmuş 3 tane var daha bir arayayım dedim. Embriyolog onların da 7 hücreli olduğunu söyledi. Peki dedim ya onlar da tutmazsa, koyulup tutmayanlar da bunlar da orta kalite dedi. Tuttuğu oldu başkalarında ama bilemiyoruz tabii dedi. Yani bunlar benzer durum ve standartta ise ben boşyere hiç transfer işine girmeden yeniden toplatma işine mi girsem diyorum ama bu sefer de abi 40 yaşında sperm ve yumurta kalitesini ne kadar artırabiliriz ki. Yine aynı olur yeniden toplasakta herhalde . Ah ah tamam ben 20 ve 30'ların ortasına kadar hiç evlenmek istemedim. Sonra evlendim, uğraştım çocuk için ama hep vardı içim de olsa özgürlüğüm kısıtlanır mı falan diye. Bu son denemede ise gerçekten istedim. Hiç bu kadar istediğimi hatırlamıyorum ama genç yaşta hamile kalsaydım da ben pişman olurdum. En azından diyorum gençken dondursaydım dursalardı. Kızım olursa onunkileri sonra pişman olursa üzülmesin diye erkenden dondurtacağımArkadaşlar bu gün 9. Gün sol tarafım da tuhaf bir ağrı var pozif görenler yada negatif görenler bu şekilde ağrınız oldu mu?Yani bu adet belirtisimi yoksa tutundurma onun belirtisimi i açıdan soruyorum test günüm perşembe öncesinde yapmaya cesaretim yok ama için içimi yiyo bişey mi oldu tutmadı mi diye![]()
Canım benimde 3. Gün 2 tane daha teste 3 gün varCanım biz bence kan testi ile meraktan kurtulalım 10 günüm 3.gün embriyosu. Doktor iç yaptır bugün dedi. Senin ki kaçıncı gün emb.
Benim de bugün 11.günüm aşırı baş dönmesi ve bulantı var daha erken değil mi bunlar için? 2 gün sonra uçak yolculuğu yapacağım aşırı korkuyorum şu an yollar beni mahvedecek gibiBnmde ilk denemem bundan once 3 asilamam oldu herkesin yapisi farkli tabi normalde negatifi goren ben esimi dostumu teselli eden yine ben nasibe kismete cok inanirim demekki nasiote yokmus dedim ama asla olmayacagi dusuncesi yoktu kafamda sadece o gunluk o aylik nasip degilmis hep bir sonraki ay olur umudunu tasidim icimde buay ki transferimden sonra okadar kustum ki icim disima cikti resmen dedim kesin bu kadar zorlanmadn sonra negatiftr 6. Gunden sonra bile tum adet belirtilerimi yasadim tmm dedim olmaycak cunku okdr post okudum ki kimisi ile sewindim kimisi ile uzuldum burdan test gununu bekleyen arkdslra seslniyrm sakin umutsuzluga kapilmayin 10.gunu pozitifi gordum suan kac kisi okuyacak bunu bilmiyrm ama esime bile soylemedim 2 gun sonra tekrarlayip 2 katina ciktigini gormek istyorum oyle soyleycm umutla bekleyen ve negaifle sonuclanan tum anne adaylari allah en kisa zamanda minnos bebeklerle taclandirsin sizi
Troid yüksek olursa düşük olabiliyor aslında hamilelik için çok önemli bir değer doktorlar bunu nasıl atlıyor anlamıyorumBende öyle yapıcam ya içim rahat etmedi gider kan veririm sonucuna göre konuşuruz doktorla. Ben sebepsiz infertilite olarak başladım yumurtalarda pko görünümü var dedileR. Hepsinin altına yatan şeylere baktığımda hep tiroid karşıma cıkıyor. Kimyasal hamileliğimdede değerim normalmiş demekki ondan hamile kalabildim ama sonra değerler düşüşe geçti belki yine tsh ım yükseldi belkide tsh yüzünden vücut kabul etmedi gitti.
Benimde kaynimin nisani var ucakla gidilecek ama bu kadar zahmetten sonra riske atmam anlmsiz olur esim yanliz gidecek cok muhim degilse gitmeyin test yaptrdiniz mu siz benimdebasim donuyor mide bulantim oluyor ama ben bunu ilaclara bagliyorum onlarin yan etkisi cunku transfer gununden beri ayni etkiyi gosteriyorlarBenim de bugün 11.günüm aşırı baş dönmesi ve bulantı var daha erken değil mi bunlar için? 2 gün sonra uçak yolculuğu yapacağım aşırı korkuyorum şu an yollar beni mahvedecek gibi![]()
BilsemTroid yüksek olursa düşük olabiliyor aslında hamilelik için çok önemli bir değer doktorlar bunu nasıl atlıyor anlamıyorum
Özlem hanım yeriniz de olsam imkanım varken tekrar yumurta toplatırım şu an dondurulmuşları da bekletirim en kaliteli hangisiyse onunla devam ederim ama pgt de düşünülmeli belki bilmediğiniz bir problem vardır. Bizim eşimde de benim de bildiğimiz gen hastalığımız yoktu ama eşimin genetik testi sıkıntılı çıktı üstelik o teste göre eşimde görünür de bir problem olması gerekirken hiç bir problem yok gerçekten nasip işi bunlar. Ama herşeyden önce moralinizi yüksek tutmaya çalışıp 1 2 ay çok fazla sağlıklı beslenmekte fayda var yaz dönemindeyiz bence imkanınız varsa eşinizle bir tatile çıkın derim bol yeşillikli sadece dalgaların sesinin duyulduğu tüm ruhsal yorgunluğunuzu atabileceğiniz bir yerde. Allah size ve tüm isteyenlere tez vakitte hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallahCanım benim negatif biliyorsun ama öyle bir ağrım olmadı. 9. gün idrar tahlili falan yapma sakın Deniz, ben yapmıştım biliyorsun. Moral bozukluğundan başka birşey getirmiyor. Benim 3. gün embriyoları 7 ve 8 hücreliydi. Dondurulmuş 3 tane var daha bir arayayım dedim. Embriyolog onların da 7 hücreli olduğunu söyledi. Peki dedim ya onlar da tutmazsa, koyulup tutmayanlar da bunlar da orta kalite dedi. Tuttuğu oldu başkalarında ama bilemiyoruz tabii dedi. Yani bunlar benzer durum ve standartta ise ben boşyere hiç transfer işine girmeden yeniden toplatma işine mi girsem diyorum ama bu sefer de abi 40 yaşında sperm ve yumurta kalitesini ne kadar artırabiliriz ki. Yine aynı olur yeniden toplasakta herhalde . Ah ah tamam ben 20 ve 30'ların ortasına kadar hiç evlenmek istemedim. Sonra evlendim, uğraştım çocuk için ama hep vardı içim de olsa özgürlüğüm kısıtlanır mı falan diye. Bu son denemede ise gerçekten istedim. Hiç bu kadar istediğimi hatırlamıyorum ama genç yaşta hamile kalsaydım da ben pişman olurdum. En azından diyorum gençken dondursaydım dursalardı. Kızım olursa onunkileri sonra pişman olursa üzülmesin diye erkenden dondurtacağım![]()
Canım bu kaliteyi neye göre belirliyolar acaba benimkiler icinde biri7 biri 8 iyi kalite dedi şimdi bu hücre durumunda iyi kalite mi oluyo orta kalitemi?Canım benim negatif biliyorsun ama öyle bir ağrım olmadı. 9. gün idrar tahlili falan yapma sakın Deniz, ben yapmıştım biliyorsun. Moral bozukluğundan başka birşey getirmiyor. Benim 3. gün embriyoları 7 ve 8 hücreliydi. Dondurulmuş 3 tane var daha bir arayayım dedim. Embriyolog onların da 7 hücreli olduğunu söyledi. Peki dedim ya onlar da tutmazsa, koyulup tutmayanlar da bunlar da orta kalite dedi. Tuttuğu oldu başkalarında ama bilemiyoruz tabii dedi. Yani bunlar benzer durum ve standartta ise ben boşyere hiç transfer işine girmeden yeniden toplatma işine mi girsem diyorum ama bu sefer de abi 40 yaşında sperm ve yumurta kalitesini ne kadar artırabiliriz ki. Yine aynı olur yeniden toplasakta herhalde . Ah ah tamam ben 20 ve 30'ların ortasına kadar hiç evlenmek istemedim. Sonra evlendim, uğraştım çocuk için ama hep vardı içim de olsa özgürlüğüm kısıtlanır mı falan diye. Bu son denemede ise gerçekten istedim. Hiç bu kadar istediğimi hatırlamıyorum ama genç yaşta hamile kalsaydım da ben pişman olurdum. En azından diyorum gençken dondursaydım dursalardı. Kızım olursa onunkileri sonra pişman olursa üzülmesin diye erkenden dondurtacağım![]()
Dün yaptırdım pozitif çıktı yarın tekrar yaptırcam. Ben taşınıyorum mecbur gitmem lazım 20 saatlik yol gözüm kesmediği için uçakla gidicem ama çok korkuyorumBenimde kaynimin nisani var ucakla gidilecek ama bu kadar zahmetten sonra riske atmam anlmsiz olur esim yanliz gidecek cok muhim degilse gitmeyin test yaptrdiniz mu siz benimdebasim donuyor mide bulantim oluyor ama ben bunu ilaclara bagliyorum onlarin yan etkisi cunku transfer gununden beri ayni etkiyi gosteriyorlar
Eşinde sıkıntı yoksa endokrin Dr git canım tiroid rahatsızlığın varsa önce onu tedavi etmen daha iyi çünkü gebelikte sıkıntı yaratiyo tiroidin yüksek olması.Bu arada okuya okuya yakında kendi kendimizi tedavi edicez teşhis koymaya başladık bileBilsemya başka bir sebebi yoksa ben kesinlikle buyüzden hamile kalanıyorum doktorlardan önce ben teşhisimi koydum
başka bi açıklama bulamıyorum tüm hormanal değerlerim normal tiroid harici. Adet düzensizliğim ondan yumurtalama problemi ondan.
Amin canım insAllah Allah kucağımıza almayı nasip etsinCanım bende de hep adet ağrısı vardı sonuç olumsuz diye bekliyordum ama çok şükür pozitif sonuç aldım test günün gelene kadar olumsuz düşünmemeye çalış isteyen herkesin kucağı bebişleriyle dolar inşallah![]()
Aynen Deniz ben de bizim kaderimiz bu mu deyip isyandayım ama dur bakalım belki beceririz. Sen şimdiden dert etme daha 9. gün , belki bu sefer olacak senin, ferah tut içini. Ama yapma sakın idrar testi falan. Bu arada her 5. gün tutmuyor, iyi kalitede ise 3. gün de 5. gün de tutuyor. 5. gününde kötü kalitelisi olan var. O yüzden seninkiler iyi kalite ise tutar arkadaşım. Bana transfer edilirken iyi denmişti ama bugün diğerleri için aradığımda transferdeki embriyolog değilde başka bir embriyolog konuştu, o orta kalite dediCanım bu kaliteyi neye göre belirliyolar acaba benimkiler icinde biri7 biri 8 iyi kalite dedi şimdi bu hücre durumunda iyi kalite mi oluyo orta kalitemi?
Benimde 3 yumurta kaldı 1 iyi 2 si orta kalite bu ikinci transfer biri canlı transfer edildi kimyasal onlarda 2 tane 3. Gün iyi kaliteyi.Ben anlamadım bu işi.Rabbim tez vakitte nasip etsin Allah ol dedikten sonra olcakta insan hayal kırıklığına ugradikca Sabri azaliyo bir an önce olsun istiyorsun.Bir yandan kader kısmet diyorsun ama bir yanın onu kabul etmiyo yani hiç uğraşmadan hamile kalanları duydukça daha çok moralim bozuluyo.Bizimde kaderimiz sınavımız buymuş.Allah cümle isteyenlerede bekleyenlerede bizede tez vakitte evlat mutluluğunu tattirir insAllah![]()
ben de hemen etrafımda henüz çocuk düşünmeyen kim varsa yumurta dondurmasını söyledim. :) lütfen kalitesi arttırılamaz diye düşünmeyin ama, hiç belli olmuyor o işler, ayrıca 40 yaş da ileri bir yaş değil, henüz birsürü kaliteli yumurtanız vardır.Canım benim negatif biliyorsun ama öyle bir ağrım olmadı. 9. gün idrar tahlili falan yapma sakın Deniz, ben yapmıştım biliyorsun. Moral bozukluğundan başka birşey getirmiyor. Benim 3. gün embriyoları 7 ve 8 hücreliydi. Dondurulmuş 3 tane var daha bir arayayım dedim. Embriyolog onların da 7 hücreli olduğunu söyledi. Peki dedim ya onlar da tutmazsa, koyulup tutmayanlar da bunlar da orta kalite dedi. Tuttuğu oldu başkalarında ama bilemiyoruz tabii dedi. Yani bunlar benzer durum ve standartta ise ben boşyere hiç transfer işine girmeden yeniden toplatma işine mi girsem diyorum ama bu sefer de abi 40 yaşında sperm ve yumurta kalitesini ne kadar artırabiliriz ki. Yine aynı olur yeniden toplasakta herhalde . Ah ah tamam ben 20 ve 30'ların ortasına kadar hiç evlenmek istemedim. Sonra evlendim, uğraştım çocuk için ama hep vardı içim de olsa özgürlüğüm kısıtlanır mı falan diye. Bu son denemede ise gerçekten istedim. Hiç bu kadar istediğimi hatırlamıyorum ama genç yaşta hamile kalsaydım da ben pişman olurdum. En azından diyorum gençken dondursaydım dursalardı. Kızım olursa onunkileri sonra pişman olursa üzülmesin diye erkenden dondurtacağım![]()