- 21 Haziran 2021
- 782
- 1.283
- 63
- 39
- Konu Sahibi Meleqimmelek7890
- #4.681
canım hücre sayısı da önemli, belli bir sürede belli bir bölünme bekleniyor, ama bir de yunurtanın dışında bulunan kabuk gibi bir kısım var, hücre bölünmelerinden sonra o kısmın yapısı deşiyor, inceliyor, bu sayede rahme tutunabiliyor, kaliteyi belirlerken hücre bölünmesine, hücrelerin aynı büyüklükte olmasına, bu dış kısmın yapısına ve embriyonun şekline bakılıyor. benim bildiğim bunlar yani.Canım bu kaliteyi neye göre belirliyolar acaba benimkiler icinde biri7 biri 8 iyi kalite dedi şimdi bu hücre durumunda iyi kalite mi oluyo orta kalitemi?
Benimde 3 yumurta kaldı 1 iyi 2 si orta kalite bu ikinci transfer biri canlı transfer edildi kimyasal onlarda 2 tane 3. Gün iyi kaliteyi.Ben anlamadım bu işi.Rabbim tez vakitte nasip etsin Allah ol dedikten sonra olcakta insan hayal kırıklığına ugradikca Sabri azaliyo bir an önce olsun istiyorsun.Bir yandan kader kısmet diyorsun ama bir yanın onu kabul etmiyo yani hiç uğraşmadan hamile kalanları duydukça daha çok moralim bozuluyo.Bizimde kaderimiz sınavımız buymuş.Allah cümle isteyenlerede bekleyenlerede bizede tez vakitte evlat mutluluğunu tattirir insAllah![]()