- Konu Sahibi Meleqimmelek7890
- #4.701
İlk 3 gün hiç belirtim olmadı hatta tutmadı falan diye düşündüm şükür rabbimeİlk günden beri mi peki

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İlk 3 gün hiç belirtim olmadı hatta tutmadı falan diye düşündüm şükür rabbimeİlk günden beri mi peki
Allahım inşallah sizede nasip etsin bu mutluluğuGözün aydın canımAllah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Bize de dua et Allah pozitif görmeyi nasip etsin insAllah
![]()
gözün aydın canım, inşallah sağlıkla kucağına alırsın.Kızlarrrr 5. Gün çift embriyo 21 inde transfer yaptırdım bugün 7. Günümkan testi verdim değerim 60,7 hamileyimmmmm
![]()
Canım kaçıncı gün embriyosu? İnşaAllah tamamına erdirsin mevlaBnmde ilk denemem bundan once 3 asilamam oldu herkesin yapisi farkli tabi normalde negatifi goren ben esimi dostumu teselli eden yine ben nasibe kismete cok inanirim demekki nasiote yokmus dedim ama asla olmayacagi dusuncesi yoktu kafamda sadece o gunluk o aylik nasip degilmis hep bir sonraki ay olur umudunu tasidim icimde buay ki transferimden sonra okadar kustum ki icim disima cikti resmen dedim kesin bu kadar zorlanmadn sonra negatiftr 6. Gunden sonra bile tum adet belirtilerimi yasadim tmm dedim olmaycak cunku okdr post okudum ki kimisi ile sewindim kimisi ile uzuldum burdan test gununu bekleyen arkdslra seslniyrm sakin umutsuzluga kapilmayin 10.gunu pozitifi gordum suan kac kisi okuyacak bunu bilmiyrm ama esime bile soylemedim 2 gun sonra tekrarlayip 2 katina ciktigini gormek istyorum oyle soyleycm umutla bekleyen ve negaifle sonuclanan tum anne adaylari allah en kisa zamanda minnos bebeklerle taclandirsin sizi
Ben de arıyorum evet nedeni çok haklısın benim demek istediğim kaliteli tutmuyorken orta kaliteli tutabiliyor. Artık biz elimizden geleni yapıyoruz gerisi Rabbim e kalmışTez vakitte nasip etsin inşallah canım takılmak değilde insan neden sonuç ilişkisi ariyo.Halbuki hep aynı kapıya çıkıyoruz nasip Allah ol derse olacak![]()
Aynen canım transfer sırasında elime tutuşturdular benim de haberim yoktu böyle bişey olacağındanSize fotoğraf mi verdiler.Bizede vermediler canım verildiginide ilk senden duyuyorum böyle bişey olduğunu bilmiyordum.Ama her merkez farklı tabi buzimki vermiyo demekki.
Bunda vermediler.Bundan bir önceki denenem başka bir klinikte olmuştu orada vermişlerdi.Size fotoğrafını vermediler mi embriyonun transfer sonrası
Ahhh çok şükür, gözün aydın canım. Şimdi bir level daha atladık beklemeye devam heyriecan daha da artıyor. Allahım sağlıkla kucağımıza almamızı nasip etsin :)Kızlarrrr 5. Gün çift embriyo 21 inde transfer yaptırdım bugün 7. Günümkan testi verdim değerim 60,7 hamileyimmmmm
![]()
Bize de verdiler canım.Size fotoğraf mi verdiler.Bizede vermediler canım verildiginide ilk senden duyuyorum böyle bişey olduğunu bilmiyordum.Ama her merkez farklı tabi buzimki vermiyo demekki.
3.gunCanım kaçıncı gün embriyosu? İnşaAllah tamamına erdirsin mevla
3.gun vakti zamni geldi mi 3 e 5 e bakmiyor yada taze dondurulmus olmasina benim ilk denemem ilk ay hersey sicagi sicagima olusuverdi bir anda mi oldu hayir benimde kendime gore bir zahmet cekisim var tabiki benden cok cok ugrasanlar var
sansa inanmam nasip gibi mucize varken
Gözün aydın canım inşallah sağlıkla artsın değerlerinKızlarrrr 5. Gün çift embriyo 21 inde transfer yaptırdım bugün 7. Günümkan testi verdim değerim 60,7 hamileyimmmmm
![]()
yaa ben dayanamadım artık içime doğdu eşime sanırım hamileyim ben bugün test yaptırıcam dedim öle yaptırdım :) inşallah değerim kat kat artar sağlıkla gelir yavrum :) en kısa zamanda güzel haberini bekliyorum canım inşallah isteyen herkesin rabbim kucağını doldurmak nasip etsin :)Gözün aydın canım inşallah sağlıkla artsın değerlerinben daha cesaret edip baktirmadim 8. Güne geldik bile perşembeye bekliyorum ben
![]()
Benim herif de kiziyo zaten Dr 10. Gün dedi diye neyse iki gün kaldı napalimyaa ben dayanamadım artık içime doğdu eşime sanırım hamileyim ben bugün test yaptırıcam dedim öle yaptırdım :) inşallah değerim kat kat artar sağlıkla gelir yavrum :) en kısa zamanda güzel haberini bekliyorum canım inşallah isteyen herkesin rabbim kucağını doldurmak nasip etsin :)
amin canım allah razı olsun allahım isteyen herkese nasip etsin inşallahgözün aydın canım, inşallah sağlıkla kucağına alırsın.
evet çok az kalmış da işte insan sabredemiyorBenim herif de kiziyo zaten Dr 10. Gün dedi diye neyse iki gün kaldı napalimamin insallahhh
![]()
bana da verdiler :) hatta dondurulmuş ebriyolardı benimkiler çözüldüğü zamanki fotosunu bile gönderdi bana embriyoloğum :)Bize de verdiler canım.
canım çok teşekkür ederim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin allahım :) isteysen herkese nasip olsun inşallah :)Ahhh çok şükür, gözün aydın canım. Şimdi bir level daha atladık beklemeye devam heyriecan daha da artıyor. Allahım sağlıkla kucağımıza almamızı nasip etsin :)