2021 Haziran ayı tüp bebek yaptıracaklar toplanalım 🤗

E nabızdan bakıyorum sonuc yok. Bana şifre veren olmadı ya🥴
malesef aile hekiminin sonuçları e nabızda gözükmüyor labim diye bi site var orda gözüküyor. aslında siz söylemedikçe vermiyorlar, internetten takip edicem şifre verirmisiniz dediğinizde veriyor benim aile hekimi.

Yok canım. Hiç bir belirti. Hiç birşey de hissetmiyorum. Herhalde olmadı yine. Sadece göğüslerim sis ve acıyor,kasık batması çok çok nadir. Ama bu ikiside progestandan oluyor. Kesinlikle belirti falan değil.
İnşallah yanılırsın kuzum. Ben de bilmiyorum, psikolojik çoğu düşüncem sanki.

İnşallah yanılırsın kuzum. Ben de bilmiyorum, psikolojik çoğu düşüncem sanki.
Ya canım şimdiye kadar çok olumsuz durumlarla karşılaştık. Ne düşüneceğimizi bilemiyoruz bazen. Hep olumsuzu kodlanmışiz. Şahsen kürler le başladım yola,kadına gittim,presed jel kullandım,rahim filmi çekildim,1 aşılama yaptım,1 tüp bebek,bunlarin hepsi olumsuz oldu. İlk tüp bebek denememde tutmayınca yuhhhh dedim. Bu da tutmayacaksa başka ne kaldı ki denenmedik dedim. Tam bir hayal kırıklığı olmuştu. Ama bu 2. Denememde nedense rahatım. Olursa olur olmazsa olmaz diyorum. Allah'ı vekil kıldım. Hayırlısı ne ise bana onu nasip etsin.

Kesinlikle canım. Allah tan korkmuyor lar. Para hırsı bürümüş herkesi insaf lazım
Burda enjeksiyonu da biri 3 TL'ye biri 5 TL'ye yapıyor. Yani bu test hamilelik gibi çok özel çok önemli bir şey olduğu için faydalaniyorlar. Yani bugün E2 progestan vs tahlillerimiz bile bu kadar tutmuyorken,hcgden fahiş fiyat almaları haksızlık

malesef aile hekiminin sonuçları e nabızda gözükmüyor labim diye bi site var orda gözüküyor. aslında siz söylemedikçe vermiyorlar, internetten takip edicem şifre verirmisiniz dediğinizde veriyor benim aile hekimi.
Kuzum sagol aradım aldım kayıt numaramı. Ya istemem mi lazım versene kardeşim. Yavaş yavaş orda çıkıyor cidden. Yalnız wbc neyse yüksek

Ya canım şimdiye kadar çok olumsuz durumlarla karşılaştık. Ne düşüneceğimizi bilemiyoruz bazen. Hep olumsuzu kodlanmışiz. Şahsen kürler le başladım yola,kadına gittim,presed jel kullandım,rahim filmi çekildim,1 aşılama yaptım,1 tüp bebek,bunlarin hepsi olumsuz oldu. İlk tüp bebek denememde tutmayınca yuhhhh dedim. Bu da tutmayacaksa başka ne kaldı ki denenmedik dedim. Tam bir hayal kırıklığı olmuştu. Ama bu 2. Denememde nedense rahatım. Olursa olur olmazsa olmaz diyorum. Allah'ı vekil kıldım. Hayırlısı ne ise bana onu nasip etsin.
amenna aynen öyle canım. Ben de kür mü denesem diyordum, onu da denemeyeyim o zaman :-)

Kuzum sagol aradım aldım kayıt numaramı. Ya istemem mi lazım versene kardeşim. Yavaş yavaş orda çıkıyor cidden. Yalnız wbc neyse yüksek
Genel olarak bakteri, virüs, mantar ve parazitlere bağlı olarak oluşan enfeksiyonlar, kan düzeyinde WBC seviyesinin yüksek olmasına neden olabilir. Ayrıca enfeksiyon dışı iltihaplanmaya yol açan, dermatit benzeri deri iltihapları, romatizmal rahatsızlıklar, iltihaplı bağırsak hastalıkları ve organ kanserleri, WBC değerinin yükselmesine yol açabilir. WBC yüksekliğine neden olan diğer etkenler şu şekilde sıralanabilir:

• Gebelik,
  • Anksiyete ve stres varlığı,
  • Hormonal bozukluklar,
  • Kullanılan ilaçlar,
  • Sigara kullanımı,
  • Aşırı egzersiz,
  • Dalağın alınmış olması (splenektomi)
  • Kronik böbrek yetmezliği,
  • Lösemi,
  • Miyeloproliferatif bozukluklar,
  • Bağışıklık sistemi bozuklukları,
  • Hemoliz olarak adlandırılan kan parçalanması hastalıkları,
  • Kalp krizi.

BAK YÜKSEK OLUNCA BUNLAR OLUYORMUŞ BİZ GEBELİĞE YORUP HAYIRLI OLSUN DİYELİM :)

Genel olarak bakteri, virüs, mantar ve parazitlere bağlı olarak oluşan enfeksiyonlar, kan düzeyinde WBC seviyesinin yüksek olmasına neden olabilir. Ayrıca enfeksiyon dışı iltihaplanmaya yol açan, dermatit benzeri deri iltihapları, romatizmal rahatsızlıklar, iltihaplı bağırsak hastalıkları ve organ kanserleri, WBC değerinin yükselmesine yol açabilir. WBC yüksekliğine neden olan diğer etkenler şu şekilde sıralanabilir:

• Gebelik,
  • Hormonal bozukluklar,
  • Kullanılan ilaçlar,
  • Sigara kullanımı,
  • Aşırı egzersiz,
  • Lösemi,
  • Kalp krizi.

ayyy Z Zeyneppb inşallah gebelik şıkkıdır :KK200:

• Gebelik,
  • Hormonal bozukluklar,
  • Kullanılan ilaçlar,
  • Sigara kullanımı,
  • Aşırı egzersiz,
  • Lösemi,
  • Kalp krizi.

Ne bilim canım ya inşaAllah 🤲 ama kortizon kullanımında yükseltiyor muş günde 32 aldım 20 güne yakın

Back
X