2021 Haziran ayı tüp bebek yaptıracaklar toplanalım 🤗

Canım senın tek embrıyomu transfer oldu ne gundu detaylarını bulamadım yazabilir misin idrar testi yapmıs mıydın sağlıkla gelsin bizede umut olsun inşalla
Evet canım 3.gün tek empriyo transferi oldum. 14 ünde 4 tane yumurta toplandı 3 ü döllendi ama 3.güne sadece 1 tanesi ulaştı. 17 Haziran'da transferim oldu. İlk 6.gün idrar testi yaptım varla yok arası hayali çizgi gördüm. Ama çok araştırdım testlerin değil de öncelikle 12.gün değerinin önemli olduğunu. İnşallah hepimiz hayırlısıyla tez zamanda sağlıkla kucağımıza alır bizlerde anne oluruz...

Evet canım 3.gün tek empriyo transferi oldum. 14 ünde 4 tane yumurta toplandı 3 ü döllendi ama 3.güne sadece 1 tanesi ulaştı. 17 Haziran'da transferim oldu. İlk 6.gün idrar testi yaptım varla yok arası hayali çizgi gördüm. Ama çok araştırdım testlerin değil de öncelikle 12.gün değerinin önemli olduğunu. İnşallah hepimiz hayırlısıyla tez zamanda sağlıkla kucağımıza alır bizlerde anne oluruz...
Benımde besinci gün embrıyosu bugun yedıncı gunum idrar testinde silik falan hıc hayalet çizgi bile yok çok üzgünüm :(

Kızlar gecen transfrrimde aile hekiminde kan vermiştim beta hcg değeri düşük çıkınca doktor laboratuvara bahanne bulup anlaşmalı olduğu yere yönlendirdi ve 200 tl bayıldım ve aynı cıktı çok pişmanım siz siz olun kendi istediğiniz yerde verin gayette aile hekiminde güzel cıkıyor sonuclar. Bizim verdiğimiz bu betalardan bile prim aldıklarını düşünüyorum artık iyice kazanç kapısı olduk bu umudun peşinde :KK43:
:silah:

Benımde besinci gün embrıyosu bugun yedıncı gunum idrar testinde silik falan hıc hayalet çizgi bile yok çok üzgünüm :KK43:
Bence umutsuz olup bunun sizi etkilemesine izin vermeyin. Zaten bugünlerde netleşse doktorlar illa 12 gün bekleyin demez. Testler yanıltıcı olabilir. Sonuçta bünyeler de farklı. Herkeste süreç aynı değil. Ne olacağı hiç belli olmaz. Bol bol su içip beslenmenize dikkat edin.

merhaba herkese .. aranızda 2.gün 4 hücreli taze embriyo transferi olan var mı? :KK43: açıkcası hücre sayısı ve taze olması beni korkutuyor.. bugün henüz 4. günümdeyim
Ben ve benimle transfer olan 3 bayana taze transfer yapildi hepimize 3.gun embiriyosu transfer edildi ole detayli bilgi verilmedi zaten 1 tane transfer edildi bana sadece kaliteli denildi

Kızlar ben sabah asm de kan vermiştm az önce çıktı sonucum sıfır yükseleceğini düşünmüyorum yedinci günde gerkes kanda uc bes bişeyde olsa görmüş beşinci gün blast transfer edilmişti nasıl tutmaz diye düşünüyorum sebep bulamıyorum sabahtan beri zaten izlediğim haberlerinde etkisinde iyice hırpalandım bizler bukadar uğraşıp emek verip isterken neden olmuyor anlamıyorum. Akşam ilaçlarını da içesim kalmadı fazladan tek bir tablet enjektör görmek istemiyorum heryerim mosmor oldu

iki aşılama iki transfer oldum ilk transferim kimyasaldı bu komple bir hüsran oldu ben tükendiğimi hissediyorum umarım sizler çok güzel sonuclar alırsınız

Back
X