2021 Haziran ayı tüp bebek yaptıracaklar toplanalım 🤗

Kızlar ben sabah asm de kan vermiştm az önce çıktı sonucum sıfır yükseleceğini düşünmüyorum yedinci günde gerkes kanda uc bes bişeyde olsa görmüş beşinci gün blast transfer edilmişti nasıl tutmaz diye düşünüyorum sebep bulamıyorum sabahtan beri zaten izlediğim haberlerinde etkisinde iyice hırpalandım bizler bukadar uğraşıp emek verip isterken neden olmuyor anlamıyorum. Akşam ilaçlarını da içesim kalmadı fazladan tek bir tablet enjektör görmek istemiyorum heryerim mosmor oldu

iki aşılama iki transfer oldum ilk transferim kimyasaldı bu komple bir hüsran oldu ben tükendiğimi hissediyorum umarım sizler çok güzel sonuclar alırsınız
Kuzum elbette üzüntünü yaşayacaksın. Ama sonra tekrar toparlanıp yeni umutlar için deneyeceğiz. Rabbim hiçbirimizi çok bekletmesin

Kızlar ben sabah asm de kan vermiştm az önce çıktı sonucum sıfır yükseleceğini düşünmüyorum yedinci günde gerkes kanda uc bes bişeyde olsa görmüş beşinci gün blast transfer edilmişti nasıl tutmaz diye düşünüyorum sebep bulamıyorum sabahtan beri zaten izlediğim haberlerinde etkisinde iyice hırpalandım bizler bukadar uğraşıp emek verip isterken neden olmuyor anlamıyorum. Akşam ilaçlarını da içesim kalmadı fazladan tek bir tablet enjektör görmek istemiyorum heryerim mosmor oldu

iki aşılama iki transfer oldum ilk transferim kimyasaldı bu komple bir hüsran oldu ben tükendiğimi hissediyorum umarım sizler çok güzel sonuclar alırsınız
Canım benim ya... 😔 Gercekten çok yorucu bir süreç. Vesilelerle yola çıktık son sözü Allah söylüyor. Üzülüyoruz tabiki. Bende sabah saglık ocagında verdim hala yok sen nerden baktın. Hoş benim de idrar testi negatif 😔 bu sürecde birde meraklı insanlarla ugtasmakda cabası.. Nasipte varsa olacak da işte..

İlk denemeniz mi üzülmeyin elbet birgün hepimiz bebislerimize kavuşcaz etrafımda yumurtası bile çıkmayan o kadar insan varki transfer aşamasına bile gecemiyorlar
İlk değil canım bu ikinci transfer 2 normal gebelik biri 6 haftalık düşük digeri 8 haftalık kalbi durdu maalesef 😔 tabiki öylesi çok daha zor bizim en azından umudumuz var Allah isteyen herkese nasip etsin insAllah🤲

Canım ne diyeceğimi bilemiyorum rabbim sabrını versin en kısa zamanda nasip etsin insAllah 😔

Arkadaşlar Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın hayırlısıyla versin. Az önce pozitif haberimi aldım. Gruba 1 hafta önce üye olup yorumlara sürece çok dahil olamadım ama size kendi sürecimden bahsetmek istiyorum, belki bir faydası olur. 4 yıllık evliyim. 3 yıldır çocuk sahibi olmak için uğraşıyoruz. Bu süreç boyunca kim ne dediyse araştırıp yaptım. Soğan kürü, hayıt otu, süte oturma vs... Hiçbiri işe yaramadı. Bu sırada 2 aşılama tedavisi gördüm, olmadı. 1,5 yıldır ovulasyon takibi yaptım ve neredeyse hiçbir tarihi kaçırmadım ama nasip olmayınca olmuyo. En son Şubat ayında tüp bebek tedavisine karar verdik ve Haziran'da tedaviyi başlattık. Sadece 4 yumurtam gelişti 3'ü döllendi ve 3.güne tek yumurtam kaldı. Bunun stresiyle transferim oldu. Sonrasına gelince arkadaşlar günlük 2,5 litre su mutlaka içtim. Haftada 2 kez balık tükettim. Transfer günü sadece 1 saat uzandım. Sonrasında günlük hayatıma döndüm. Sadece ağır kaldırmadım, ağır iş yapmadım. Başka da yemeğimi, evimi topladım . Eşimle neredeyse her gün dışarı, markete çıkıp dolaştım. Bazı arkadaşlar 12 gün yatıyo. Bu doğru değil, doktorum 15-20 dk yürüyüş tavsiye ediyodu. Zaten evin içinde maksimum saatte bir kalkıp su içmeye, mutfağa, yemek yapmaya vs.kalktım. Yani genel olarak hareket halinde oldum. Hatta şöyle diyeyim transferden 2 gün sonra ailemin bahçedeki evinde misafir ağırladık. Köy olduğu içinde o gün neredeyse gün boyu hareket halindeydim. Yemek hazırlama, sofra kurma, çay, meyve, o kadar bulaşık dahil elde yıkadım. Arkadaşlar demem o ki günlük hayatıma devam ettim. Hareket etmezseniz rahimde kan dolaşımı istenilen seviyede olmaz. Hareketlerinizi kısıtlamayın. Sadece çok eğilip kalmamaya, ağır kaldırmamaya dikkat edin. Su içmek çok önemli. Lütfen ihmal etmeyin. Yeme konusunda dediğim gibi özellikle balık yedik. Başka da normal yediğim yemeklerdi hep. İlaçlarıma gelince progestan, estrofem, prolutex ve multivitamin. Mesela şunu da diyeyim son dönemlerde sayfalarda doktor herkese coraspirin vermiş, kan sulandırıcı ilaçlar yazılmış. Ben de bunlar hiç yoktu, hatta kafama çok takıldı. Benim doktorum neden kan sulandırıcı vermedi diye. Kendim alıp kullanmayı bile düşündüm ama yapmadım. Çünkü sonradan kan değerimi inceleyince PLT değeri normalmiş. Bu yüzden verilmemişti. Ben de kan sulansın diye bol su içip ev içinde sürekli hareket halinde oldum. Akşamları da mutlaka yarım saatlik dışarı çıktım. Şu an pozitif çıktı ancak çok korkuyorum. Hala hamileyim gibi buna inanamıyorum. Ancak sürecimi yazmak istedim. Sizlerde biraz daha rahat olun diye. Bu arada aklıma gelmişken belirti soracak olursanız özellikle bir belirtim yok gibi. Göğüs hassasiyetim var ama normalde de göğüslerim hep hassas hatta çoğu zaman dokununca acır evlendiğim 2.yıldan beri böyle. Sadece biraz daha önceye göre hassasiyet arttı. Bugün 12.günüm ve 2 gündür adet olacakmışım gibi ara ara hafif ağrım oldu. İdrar testi yaptım transfer günü hariç 6.günde çok silik bir çizgi belirdi varla yok arası. Sonraki erken gebelik testlerinde de silik çizgi çıktı. Diyeceğim lütfen umudunuzu kaybetmeyin. Vakti gelince olacak. İnançlı insanlarız. Allah vakti gelince hepimize en hayırlısından versin inşallah. Bana da dua edin. Çünkü hala çok korkuyorum.
Yaşınız kaç acaba?benimde 3. Gün tek embriyo merak ediyorum

İnsAllah öyledir canım 🤲😔
Üzülme,hamile olup ilk aylarda kanaması olan ve iğnelerle devam ettirenler var gebeliklerini 💜Üzülürsen iyi olmaz.Çektiğimiz bu çilelerden sonra (çünkü 3-4 başarısızlık gerçekten yıpratıyor) hakettiğimizi düşünüyorum.Umarım olacak 💜🤲

Back
X