- 19 Mart 2020
- 371
- 397
- 33
- 40
- Konu Sahibi Meleqimmelek7890
- #4.901
Canım hakkınızda hayırlısı olsun çok üzüldüm keşke elimizden bişey gelseNasip artık canım... Çok moralimiz bozuldu eşim yıkıldı özellikle..

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım hakkınızda hayırlısı olsun çok üzüldüm keşke elimizden bişey gelseNasip artık canım... Çok moralimiz bozuldu eşim yıkıldı özellikle..
Canım benimde kanamam var Dr ilaçları bıraktırma di.Senin kanaman nasildi artinca mi bıraktın ilaçları test sonucuna göre mi?Benim ilacı bırakmadan başladı
Pozitif darisi dort gozle bekleyen herkese insallahSonucunuz belli oldumu yanıtınız için teşekkür ederim
Sizinde mi adet gibi belirtileriniz vardı, kaçıncı gün kan verdinizPozitif darisi dort gozle bekleyen herkese insallah
Amin canım inşaAllah. Eşime daha çok moralim bozuldu inan. Nasip herseyKuzum benim çok üzüldüm, Rabbim gönlüne ferahlık versin
Amin canım nerde böyle üzülen varsaCanım hakkınızda hayırlısı olsun çok üzüldüm keşke elimizden bişey gelseİnsAllah hayırlısıyla sağlıkla en kısa zamanda olur
Bu durumun tesellisi yok biliyorum seni çok iyi anlıyorum Allah sabır ve güç versin insAllah canım
![]()
teolog8579 ben dayanamadım test yaptım sonuç negatif idrar testi cumartesi kanda bakcaz umudum bitti artık eminim kesin yokBenim göğüslerim normal, kasıklarım ve belimde ağrı var. Bilhassa kasıklarım çok ağrıyor. Adet ağrısı belkide
İnşallah kan da pozitif görürsün canım. Benim de kendim için hiç umudum yok açıkçası. Rabbim canımızı sağ etsin, ben 1 ay ara verip tekrar başlamayı düşünüyorumteolog8579 ben dayanamadım test yaptım sonuç negatif idrar testi cumartesi kanda bakcaz umudum bitti artık eminim kesin yok
Bende tekrar denemeyi düşünüyorum sigarayı bırakmışken ara vermek istemiyorum canımİnşallah kan da pozitif görürsün canım. Benim de kendim için hiç umudum yok açıkçası. Rabbim canımızı sağ etsin, ben 1 ay ara verip tekrar başlamayı düşünüyorum
Bu sefer şehrimde raporlu yaptıracağım. O zamana kadar maddi olarak da biraz toparlanmış olurumBende tekrar denemeyi düşünüyorum sigarayı bırakmışken ara vermek istemiyorum canım
Raporlu olması için şartlar ne oluyor canım bilgin varmı hani kaç yıllık evlilik gerekiyor flnBu sefer şehrimde raporlu yaptıracağım. O zamana kadar maddi olarak da biraz toparlanmış olurum
Bu sefer şehrimde raporlu yaptıracağım. O zamana
Şartları bana uyuyor canım araştırdım bende üniversitede yaptırayım olmazsaRaporlu olması için şartlar ne oluyor canım bilgin varmı hani kaç yıllık evlilik gerekiyor fln
Ben ilk denememi de raporlu yaptırmıştım canım. 2.yi özelde yaptım. 3 yıl evlilik, 2 aşılama, eşlerden birinin 900 gün primi olması şartı vardı canım.Raporlu olması için şartlar ne oluyor canım bilgin varmı hani kaç yıllık evlilik gerekiyor fln
Meralcigim testi erken yapmışsın moralini bozma stres kötü etkiler 9. Yapılan teste 3. Gün Embriyosu çıkmayabilir bu çok normal.Benim ilk trasferde basit test yaptım negatif çıkmisti 11. Gün silik çıktı 12 gün 21 çıktı malesef artmadı kimyasal oldu.Bazi arkadaşların cikiyo ama bu kişiden kişiye bunyeden bünyeye değişir canım test gününü bekle yada kan testi yaptır.Ama umudunu kaybetme önemli olan kan testi ve test gününün gelmesiteolog8579 ben dayanamadım test yaptım sonuç negatif idrar testi cumartesi kanda bakcaz umudum bitti artık eminim kesin yok
Hayırlısı olsun canım Allah sağlıklı gebelik sağlıklı doğum sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin insAllahPozitif darisi dort gozle bekleyen herkese insallah
Ay inşallah pozitif çıkar yarın hastaneye gidince doktoruma sorayim bi yap derse yapayım yoksada yeni çözümler arayım canım napıyım yaş 35 insan istiyor ama rabbim en iyisini bilir nasip tabikiMeralcigim testi erken yapmışsın moralini bozma stres kötü etkiler 9. Yapılan teste 3. Gün Embriyosu çıkmayabilir bu çok normal.Benim ilk trasferde basit test yaptım negatif çıkmisti 11. Gün silik çıktı 12 gün 21 çıktı malesef artmadı kimyasal oldu.Bazi arkadaşların cikiyo ama bu kişiden kişiye bunyeden bünyeye değişir canım test gününü bekle yada kan testi yaptır.Ama umudunu kaybetme önemli olan kan testi ve test gününün gelmesi
Amin amin dileyen herkese insallahHayırlısı olsun canım Allah sağlıklı gebelik sağlıklı doğum sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin insAllah![]()