2021 Haziran ayı tüp bebek yaptıracaklar toplanalım 🤗

Benim bilee test tarihim geldikce modum dusuyir gene olmadi gibilerinden ilaclarimi bile kullanasim gelmigor nolucak halimiz bilmiyirum
Bizde de tam tersi eşim pek birşey belli etmiyor ben ise çok morelim bozuldu .is yerime haber yolladim olumsuz oldu ben gelince bana kimse birşey sormasın demesin diye çünkü her açıldığında aglayarak cevap vereceğim bunun önüne geçmek istedim 😔😔

Negatif alan arkadaşlarımın hakkında hayırlısı olsun :KK43: kızlar bu dısardan aldıgımız hormonlar acayip şişiriyor vücudu detoks kürleri falan yapıyor musunuz? Negatifler için soruyorum tabi. Ben ilaçları bugün itibarı ile kestim fazladan bir gram hormon yüklenmek istemiyorum malesef hu umudun peşinde çok fazla şey alıyoruz ilerde nolacağımız da belli değil vücudu arındırmak içinde bişeyler falan yapmak lazım ben maydonoz kürü ile başlamayı düşünüyorum
. Kuzum önce tahlil ver komple saglık ocagında.. Benim değerler normal Ken karışmış hepsi... Sonuc da negatif zaten.. Hormon yüklenmek iyi değil malesef ilerde İnş sıkıntı olmaz. Boş su iç. Maydanoz limon kürü dikkatli iç. Ben mesela 1 ay sonra hacamat olmayı düşünüyorum. Arı sütü polen c vit de

Kortizon aldın mı canım şişiren o genelde
Negatif alan arkadaşlarımın hakkında hayırlısı olsun :KK43: kızlar bu dısardan aldıgımız hormonlar acayip şişiriyor vücudu detoks kürleri falan yapıyor musunuz? Negatifler için soruyorum tabi. Ben ilaçları bugün itibarı ile kestim fazladan bir gram hormon yüklenmek istemiyorum malesef hu umudun peşinde çok fazla şey alıyoruz ilerde nolacağımız da belli değil vücudu arındırmak içinde bişeyler falan yapmak lazım ben maydonoz kürü ile başlamayı düşünüyorum

ben süreçte hep yürüdüm canım. Diğer tedavilerde hep kilo almıştım. Bunda hiç kilo almadım

Ya canım ne güzel bir histir şimdi senin yaşadığın 🤲🏻🤲🏻ne kadar cesaretlisin bu kaçıncı denemendi? Rabbim sağlıkla devamını getirsin çok güzel 6.günden çıkmış bile 8 de ikiye katlar. Benım için de dua eder misin yarın kan vereceğim
Merhaba benim bugün transferimin 6.günü kan verdim 2.52 çıkmış hiçbir şey anlayamadım bu düşük mü

Merhabalar, uzun zamandır burayı sessiz takip ediyordum. Yeni üye oldum,aranıza katılmak istedim. 33 yaşındayım, 3 yıllık evliyim ve 1,5 senedir bebek istiyoruz diyebilirim. ilk kez tüp bebek tedavisi görüyorum. 23 haziranda dondurulmuş çift transfer oldum. Dün 6. Günümdü ve dayanamadım erken gebelik testi yaptım 2. Çizgiyi gördüm. Akşam üzeri de merakıma yenik düşerek kan testi yaptırdım. Değerim 30,87 çıktı. 6. Gün değeri olarak iyi bi değer midir bilmiyorum. Sormak istedim sizlere ?
merhaba canım ben de 7. günüm de test yaptırdım 60,7 çıktı değerim :) senin değerinde çok güzel bence iki günde bi kan ver değerini kontrol et ben bugün tekrar vereceğim :) sağlıkla kucağına al inşallah :)

. Kuzum önce tahlil ver komple saglık ocagında.. Benim değerler normal Ken karışmış hepsi... Sonuc da negatif zaten.. Hormon yüklenmek iyi değil malesef ilerde İnş sıkıntı olmaz. Boş su iç. Maydanoz limon kürü dikkatli iç. Ben mesela 1 ay sonra hacamat olmayı düşünüyorum. Arı sütü polen c vit de
Saglik ocaklari kan almaya basladimi bizim burdaki covidden dolayi alamıyoruz falan diyormus.

Back
X