- 26 Mart 2018
- 28.475
- 128.075
- 598
- Konu Sahibi Meleqimmelek7890
- #4.941
benim kasık ve bel ağrım var adetteki gibi. Göğüslerimde hiç farklılık yok. Bakalım ne olacakAtes basiyor karnim göğüslerim yaniyor. Baskada hic bisey yok
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benim kasık ve bel ağrım var adetteki gibi. Göğüslerimde hiç farklılık yok. Bakalım ne olacakAtes basiyor karnim göğüslerim yaniyor. Baskada hic bisey yok
benim kasık ve bel ağrım var adetteki gibi. Göğüslerimde hiç farklılık yok. Bakalım ne olacak
pazartesi günüNe zaman test tarihinjz
Benim cuma ;(pazartesi günü
Olur inşallah cnm. Allah büyük..Allah dileyen isteyen herkese annelik duygusunu tattirsin..Tutunmayı kolaylaştırır düşüncesiyle bazı doktorlar veriyorlar canım. Memorial vs merkezlerde de veriyorlar. Benim olur mu bilmem, ama forumda 3 arkadaş hamile kaldı
Güzel haber gelsin inşallah cnm..pazartesi günü
çok az kalmış canımmmm. İnşallah güzel haberler alırsın. Kaçıncı denemenBenim cuma ;(
inşallah hepimiz alalım,zorlu süreçler.Güzel haber gelsin inşallah cnm..
Hayırlı olsun darısı kalp atışına inşallahKizlar keseyi gördüm sukurler olsun darısı sizlere insalalh
Geçmiş olsun canım. Allah büyük,kendine biraz zaman ver. Yumurta kalitesini artırmaya calis ve tekrar dene.Nasip artık canım... Çok moralimiz bozuldu eşim yıkıldı özellikle..
Bitanem artık maddi manevi deneyecek halimiz yok. Dondurulmuş var olursa son Bi o olur.Geçmiş olsun canım. Allah büyük,kendine biraz zaman ver. Yumurta kalitesini artırmaya calis ve tekrar dene.
kaç yaşındasın canımBitanem artık maddi manevi deneyecek halimiz yok. Dondurulmuş var olursa son Bi o olur.Nasip artık
40..sen?kaç yaşındasın canım
Bende belirti arayışı içindeyimİnşallah canım, senin belirtim yok endişelisin, benim de ağrım çok endişeliyim
36 canım40..sen?
kuzum belirtisiz hamile olan çok kişi var, belirtiyle de alakası yok sanırımBende belirti arayışı içindeyim
aaa hayırlı olsun. İnşallah güzel haberler alırsınBenim daha çok yeni dün transfer oldum ama yinede insan düşünmeden edemiyor süreç uzun ve yorucu olunca herşeyi düşünüyor insan
Insallh canim. 3.denemem bu sfer olur insalljçok az kalmış canımmmm. İnşallah güzel haberler alırsın. Kaçıncı denemen
İnşaallah olur dondurulmuşlar Zeynep.Ben de Eylül’de dondurulmuşlarla deneyeceğim.KısmetBitanem artık maddi manevi deneyecek halimiz yok. Dondurulmuş var olursa son Bi o olur.Nasip artık