2021 Haziran ayı tüp bebek yaptıracaklar toplanalım 🤗

İnşallah canım o tutar. Hepimiz öyle maddi manevi yorulduk. Bak benim de 2. Denemem ve ne olacağı belli değil. Yaş oldu 36 az kaldı 37 olmaya.
İNŞAALLAH canım hepimiz mutlu sonuç olalım 🤲 çok yorucu cidden hastane ile ayrı insanlar ile ayrı ugraşıyırsun. Benim 40😔 doktorun kimdi. Eylülde doğal siklusla denemek istiyorum

Nasıl yani ilaçsız canım?Transfer sonrası kullanmak zorunda değil miyiz ilaçları?
Burdaki forumları okuyorum şuan canım. Kendi adet döngünün ve kendi rahim kalınlaşman ile takip edilip yumurta çatlayıp transfer ediliyor. Bende tam anlamaya çalışıyorum. Doktorada dedim olur dedi. Yada en az ilaçla transfere girmek niyetim

merhaba canım ben de 7. günüm de test yaptırdım 60,7 çıktı değerim :) senin değerinde çok güzel bence iki günde bi kan ver değerini kontrol et ben bugün tekrar vereceğim :) sağlıkla kucağına al inşallah :)
Amin. Hepimiz inşallah sağlıkla alırız kucağımıza. 🙏🏻 Yarın tekrar vereceğim ama doktorum normalde 5 temmuzda kan ver demişti. O zamana kadar inşallah yükselmeye devam eder. Herhangi bir belirtin var mı? Ben de hiç bişey yok 🤷‍♀️ Takvimime göre bugün adet günümdü, adet sancısı bile yok. Sadece biraz şişkinlik var karnımda okadar.

Amin. Hepimiz inşallah sağlıkla alırız kucağımıza. 🙏🏻 Yarın tekrar vereceğim ama doktorum normalde 5 temmuzda kan ver demişti. O zamana kadar inşallah yükselmeye devam eder. Herhangi bir belirtin var mı? Ben de hiç bişey yok 🤷‍♀️ Takvimime göre bugün adet günümdü, adet sancısı bile yok. Sadece biraz şişkinlik var karnımda okadar.
amin canım :) Benim göğüs uçlarım çok fena inan dokumaıyorum şişlik yok kasıklarım ağrıyor adet olucam gibi başkada belirti yok canım :)

amin canım :) Benim göğüs uçlarım çok fena inan dokumaıyorum şişlik yok kasıklarım ağrıyor adet olucam gibi başkada belirti yok canım :)
Anladım canım çok sağ ol cevapların için. Belirti olması bir dert olmaması ayrı bi dert sanırım. İkilemde kalıyor insan acaba adet belirtisi mi bebeğin belirtisi mi diye 😊 hakkımızda hayırlısını versin Allah. İnşallah güzel haberlerle devam ederiz. Yazımı okuyan herkes için duam Allah emeklerimizi boşa çıkarmasın. Gönlümüzce olsun herşey 🙏🏻

😔 Ne dicem bilmiyorum. İçim Bi tuhaf. Kelimeler düğümleniyor
Tsh 2.5
t4 hormonu da , 24.....
Bütün değerlerim karışmış . Ve bana bu tahliller yapılmadı hiç. Troid yüksek olunca tutmuyor biliyorum... Toplama şubatta oldu. 3.5 ay sonra transfer oldum hiç bir degerime bakılmadı.
Özelde mi devlette mi yaptırdınız. Aynı şekilde bama da bakılmadı.

Canım benimde kanamam var Dr ilaçları bıraktırma di.Senin kanaman nasildi artinca mi bıraktın ilaçları test sonucuna göre mi?
Bu gün 11. Gün test yaptıracam
Benim 10.gün idrar twtsi negatif cıktı yine devam ettim daha sonra kahve leke geldi merkezi aradım dediler gelin test yapalım sonuç negatif cıktı aradım ilaçları bırakayim mi diye birakin dediler zaten o gün kırmızıya döndü ilaçları kullandigim gün oldum

4 kişi olarak devlette denedik dordumuzunde negatif oldu sonuç .Özelde olsa olur muydu acaba diye düşünmeden de edemiyorum.
Kuzum benim ilki devletteydi, ben de öyle düşündüm. İkincisi özelde. Henüz sonuçlanmadı ama embriyo sayısı olarak ikisi de aynı oldu. İkisinde de tek embriyo oldu. Tek transfer. Şayet pozitif olmazsa ben devletteki 2 hakkımıda kullanacağım

Back
X